A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Závody Bálint

 
Beosztása: ELTE Elméleti Mágia kar hallgatója


"..azt sem tagadhatja senki, hogy megbízható gazember vagyok.."

Nem: Férfi
Életkor: 26 (születésnap: augusztus 07.)
Testalkat: Testalkata masszív, szilárd, esztétikus. Válla széles. Mozgása energikus, járása határozott, gyors, dinamikus.
Vonások: A tekintete nyílt, derűs és bátor, az arca markáns. A szája érzéki és tekintélyt parancsoló. Szája szögletében erélyes függőleges vonás (tud szigorú is lenni). Álla energikus, de inkább gömbölyded, mint hegyes.
Szem: Szeme is viszonylag nagy, barna, melegséget sugárzó
Haj: A haja barna, vagy dús, loboncos, homlokába hulló (mint az oroszlán sörénye), a szemöldöke is dús, sűrű, bozontos.
Általános öltözet
Ha eleganciáról van szó, ő igazán nem fukarkodik. Fehér szmoking, vörös csokornyakkendő, széles – akár arany – spanyol selyemöv, selyemsál, vagy ha lazább a helyzet, akkor színes selyeming, felgyűrt ujjal. Neki bizonyára Rolex karórája van – de legalábbis sikeres utánzat – és lábán afféle táncoló fekete lakkcipő. Még sportoláshoz is ékszert visel, sportosan is elegáns.
Első benyomás, kisugárzás
Fellépése büszkeséget és öntudatosságot sugároz, tekintete nyílt.Általános megjelenése impozáns és méltóságteljes. Külső megjelenése akaratlanul is magára vonja a figyelmet. Mozgása energikus, járása határozott, gyors, dinamikus. Kézfogása erőteljes, szembenéz azzal, akivel beszél. Ösztönösen közvetlen és tekintélyt sugárzó egyszerre.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat: Budapesti Bús Bikák (4)

Leírás

Háttértörténet:

Bálint egy gyönyörű nyári napon született Budapesten. Édesanyja (Kovács Zsuzsanna) egy egyszerű talan fodrász, akibe beleszeretett Závody Kaplony, Magyarország egyik legrégebbi máguscsaládjának a sarja. A házasság és a szerelem lehetetlen volt, Kaplony szülei kiborultak és a szégyen elől külföldre menekültek. Zsuzsanna azóta se tudja, hogy merre lehet egykori szerelme, de nem hagyta teljesen magukra, minden hónapban kisebb vagyont küld a nőnek és a fiának. Bálint viszont annyira haragszik apjára, hogyha lehetősége lenne rá, akkor se találkozna vele.

Zsuzsanna tisztában volt Kaplony származásával és hogy valószínűleg a fia is varázsló lesz, szorgalmasan olvasott utána a mágusvilágnak és igyekezett egyetlen gyermekét felkészíteni az általa ismeretlen világra. Bálint azóta is hihetetlenül hálás édesanyjának, és nem telik el úgy hét, hogy ne látogatná meg.

Martionba kerülés egyet jelentett a Ferfexszel, ahol rengeteg barátot szerzett és bár nem jeleskedett annyira varázslással, mint néhány társa, kifejezetten szerette a bájitaltant, így egyértelmű volt, hogy az Eötvös Loránd Tudományegyetemen a természettudományoknál, azokon belül is a bájitaloknál helyezkedett el.Bővebb jellemzése:
Nagyvonalú és jó szívű, imádja az életet és az embereket. Vezető személyiség.Szeret nagylábon élni. Vonzza más emberek érdeklődését. Alighanem már gyermekkorában tudta, hogyan tartsa magát távol a tömegektől. Gyakran megesik, hogy többnek érzi magát, mint ami valójában.Hiányzik természetéből az alázat, s bizony gyakran illúziókban ringatja magát. Alkatánál fogva jó természetű, s ha sikerül elkerülnie, hogy arrogáns legyen, akkor különösen szeretetre méltó tud lenni. Az emberek szívesen vannak a társaságában, mert úgy látják, hogy nemcsak tehetséges, de nagy fokú szociális érzékkel is rendelkezik, diplomatikus, akivel könnyen szót lehet érteni. Ragyogó képessége van arra, hogy másokat meghallgasson, ez hallatlanul értékes tulajdonsága.
A világot higgadtan, tárgyilagosan és realisztikusan szemléli. Szinte lubickol az olyan emberek között, akik osztják a véleményét. Kedveli a sportot, a játékokat, magáért a játszásért, az erőpróbáért. Úgy véli: a győzelem fontos ugyan, de a megmérettetés a győzelemnél is fontosabb.
A szerelem fontos szerepet tölt be az életében. Szeret hódítani, és boldog, ha meg akarják hódítani. Általában ideális szerető. Tüzes, szenvedélyes, ellenállhatatlan. Alaptulajdonságai: a agyvonalúság, az őszinteség, a becsület, jóindulat, kreatívitás. Meg akar felelni a külvilágnak, de elsősorban feltétlen tekintélyt vív ki magának. Büszke és méltóságteljes, nehezen viseli a kritikát. Célja az önmegvalósítás, a saját akarat hangsúlyozása. Tele van optimizmussal és bizalommal.Karakterlap DW szerint

Fizikum: jó kiállású, izmos srác (12)
Ügyesség: benne volt a léglabdacsapatban, ha barkácsolni kell, ő benne van (11)
Észlelés: reméljük nem fog mellé becsapódni egy műhold, mert nem venné észre (7)
Megjelenés: nagyon jóképű, megnyerő modorú, elbűvölő természetű (14)
Intelligencia: nem egy észkombájn, de nem is erről híres, meg annyi esze van, hogyha nem tud valamit, nem fecseg feleslegesen (10)
Mágia: sose jeleskedett belőle (11)

Képzettségek: sport - léglabda (ügyesség, fizikum); csábítás (intelligencia, megjelenés); nyelvismeret - angol (intelligencia, ügyesség)

Előnyök:
Egy bók, egy mosoly, egy kis figyelmesség. Szinte mindenkinek szimpatikus első találkozáskor - megnyerő
Az immunrendszere csodálatra méltó, szinte sosem beteg, nem kap el semmit senkitől - életerős
Nem véletlenül volt fiatal korától kezdve csapatkapitány. Szeret szervezkedni és jól is megy neki - vezető
Bár nem a legjobb a dolgok észrevételében, ha mégis sikerül neki, akkor olyan gyorsan reagál, észre sem veszed - gyors reflexek

Hátrányok:
Ne várd el, hogy értékelje a rajzodat, festményedet, vagy ő is ecsetet ragadjon - fantáziátlan
Hirtelen haragú, ez a varázslataiban is látszik. Kapkod, sose figyel arra, amire kellene - gondtalan varázsló
Nem véletlenül jó annyira bájitalokból - méregérzékeny
Forrófejű, ő az első, ha támadni kell, nem ismer lehetetlent - vakmerő
Ha olyan ember előtt kell teljesítenie, akinek a véleménye számít, ritkán sikerül neki - nehéz helyzet
Ő. Meg ő. Más nem is jöhet szóba, mintha más nem is lenne fontos - önző

Genotípus: tűz/semleges
Származás: kevert
Pálcája: 14 hüvelyk, griff karom (+ 2 igézések), tölgy (+4 reflexben varázsolt varázslatokra (védekezés))

//user 20 éves Budapesthez közel élő lány, ha bármi kérdés, játék van, dobj egy belső üzenetet :)//

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2008.12.04. 17:39:04

Ez a karakter tagja a Családnak.

Ez a karakter rendelkezik egy Pepita nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése