A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Závody Herold

 
Beosztása: Varázstükör készítő
Nem: Férfi
Életkor: 53 (születésnap: február 21.)
Testalkat: Nincs szembeszökő magassága és nem is egy Herkules. Férfias testalkata, bármily meglepő, korának megfelelően átlagos.
Vonások: Karakteresek, de nem kirívón. Megnyerőek, de nem tenyérbe mászóan.
Szem: Visszafogott-kék, szomorú kék… olyan kiskutyásan. Máskor pedig vidám fénnyel csillan. Rendkívül árulkodó arról, hogy hogyan is viszonyul az aktuális társaságához.
Haj: Barna, lassan őszbe forduló, félhosszúra hagyott.
Általános öltözet
A hanyag elegancián túl első pillantásra megállapítható: művészlélek. Egyszerűen van a kisugárzásán túl az öltözködésében is valami megfoghatatlan, ami erre enged következtetni.
Jellegzetes ismertetőjegye a Vágó Istvános bajusz és gondosan nyírt kis szakáll kombója; illetve szemüveget kényszerül hordani - mely mindig az öltözékéhez illő kerettel rendelkezik.
Első benyomás, kisugárzás
Bár szimpatikus lehet elsőre is ő, meg a stílusa, mégis van valami visszahúzódó tartózkodás viselkedésében – főleg, ha megrendelő, érdeklődő vagy.
A családtagjaival szemben persze jóval felszabadultabb, de nem ő az, akivel mély társalgási témákba fogsz bonyolódni, hacsak nem kezded el ecsetelni a saját családi problémáidat. Végletekig türelmesen fog meghallgatni, de tőle ne várj hasonló lelkizést.
Nem ő a társaság hangadója, inkább amolyan magának való művész-fajzat, a csendesebb kategóriából. Kissé faramuci, kissé papucs, de senkinek nem lehet egy rossz szava rá.

Leírás

Életét nem tarkítják cifra dolgok, megmagyarázhatatlan események… egyszerű, csendes ember volt gyermekként is. A tipikus jófiú a családban.
Budapesten született és mivel különleges érdeklődést mutatott a keleti mágiák irányába, így a Kormon Lehel-be járatták szülei, majd amikor eljött az ideje, feleségül vette Núberék Kláráját, ahogy az tervezve volt az ősök által. A nővel bár sosem volt világra szóló a szerelmük, azért szerették, szeretik egymást mai napig.
Lányuk, Szófia Stella születésekor nem volt Heroldnál boldogabb ember a földön, mai napig a maga csöndes rajongásával szereti lányát, aki elmondása szerint az ő művészi vénája mellé szerencsére édesanyja szépségét örökölte és nem a Závodyakra jellemző faramuci vonásokat.
Heroldnak egy idősebb bátyja van, Kaplony, aki évekkel ez előtt lelépett, s ki is tagadta a Család, mikor kiderült, hogy egy „egyszerű” nőnek nemzett gyermeket. Nem is tartják a kapcsolatot, igaz, nem kimondottan ezért. Egyszerűen annyira különbözőek és más életformát folytatnak, hogy még csak szükségét sem érzik a másik felkeresésének.

A „Závody Varázstükör” igazi kuriózumnak számít országon belül, de határain túl is, hisz a szakma igencsak ’hattyú-dalát’ éli.
Bár az országban akadnak más, fiatalabb próbálkozók is, a szakma talán egyetlen igazán profi „szakértője” ő, aki még egykori mesterétől tanulta a dolgokat és képezte önerőből tovább magát. Mára már szinte mindenféle elképzelést képes megvalósítani, amit a vevői megálmodnak... de ennek meg is van az ára.
Az utánpótlás biztosításán egyelőre nem gondolkozik, hisz mágus léptékkel mérve még messze van a 200. életéve.
A 2012. nyarán történt zavargások a család önmagában is látványosságnak számító Hegyalja úti üzletét sem kímélték. Az egykoron patinás üzlethelyiség bár helyre lett hozatva, jelenleg üresen áll, Závody úr pedig a családi házban rendezte be műhelyét és kizárólag megrendelésre készít már csak tükröket.

{Tovább...}


Aktuális állapot:
ELTŰNT SZEMÉLY!
- 2016. 08. 31-én varázstükör-készítő műhelyéből veszett nyoma. Státusza: ismeretlen.


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.01.29. 19:36:53

Ez a karakter a Závody Varázstükör céghez tartozik.

Ez a karakter a Závody család tagja.

Ez a karakter tagja a Családnak.

Üzenet küldése