A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Zafír Lovisza

 
A Ferfex ösvény diákja, Negyedik évfolyam
Nem:
Életkor: 21 (születésnap: szeptember 17.)
Testalkat: Korának megfelelő magas, és már kezd formálódni is.
Vonások: Kerekded, enyhén szeplős arcú.
Szem: A kék minden árnyalata fellelhető, a mélyre hatoló szempárban.
Haj: Fekete, enyhén hullámos hajszerkezettel bír. Néhol vörösen csillog.
Általános öltözet
Lovisza már öltözködésében is nagyon színes egyéniség. Nagyon szereti a combközépig érő szoknyákat és rövidnadrágokat, melyhez épp a hangulatához illő harisnyát visel. Felsőként, a blúzokat részesíti előnyben. Mindig a kedvenc fekete virágos mintázatú tornacipőjében lehet látni. Próbálja kerülni a csillogó ruhákat, kiegészítőket, de főleg a rózsaszín minden árnyalatát. Mindig fel lehet lelni a nyakában egy ezüst, sárkányt formáló medált, amit a fivéreitől kapott Martionba való érkezése előtt.
Első benyomás, kisugárzás
Már első pillantásra egy kedves, segítőkész és persze vidám lánynak tűnik. Ami teljes mértékben igaz is. Barátai mellett mindig kiáll és kész bolondot csinálni magából, ha ezzel sikerül felvidítania társaságát. A bohókás természete miatt kevesen nézik ki belőle, hogy igen értelmes és gyors észjárású.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat: Soproni Süvítő Sárkányok

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat: Martion Mágustanoda

Leírás

Lovisza a fővárostól pár kilométerre, egy kisebb faluban él két bátyjával (Zsolttal és Zsomborral). Édesanyja (Tűzi Aliz) tisztavérű mágus volt, aki hat évvel ezelőtt rejtélyes körülmények között eltűnt. Édesapja (Zafír Péter) talan származású volt. Aliz elvesztését nem bírta feldolgozni, így további életét a keresésének szentelte. Gyermekeivel ez idő alatt alig törődött, szinte semmit sem tudott már róluk. Egyik keresőútja közben lelte halálát négy éve. Loviék nehezen bírták feldolgozni szüleik halálát, de így a három testvér igencsak közel került egymáshoz. Gyámjukként a nagyszüleiket jelölték ki, de leginkább Zsolt tartja el őket. Bátyjai nem örökölték édesanyjuk képességeit, de húguk mindenben számíthat rájuk. Lovisza nagyon szeret olvasni és rajzolni, ami igencsak jól megy neki. Továbbá sokat szokott énekelni (amit inkább csak a zuhany alatt; félti az ablakokat és mások hallását). A Martionba kerülése óta, mintha teljesen a feje tetejére fordult volna a világ. De persze jó értelemben. Sosem hitte volna, hogy egyszer a könyveiben olvasott fantáziavilágban élhet. Sok barátot szerzett már az első egy-két hónapban, köztük Bendével közelebbi kapcsolatba is került, aminek majd egy év múlva vége is szakadt.

Aktuális állapot:
A haját lófarokban hordja, amibe a bal fülétől induló három kis fonat torkollik. A frufruját az újonnan kapott vörös selyemrózsával tűzte el. A nyaka köré vörös és fekete színű sál tekeredik, alatta egy fekete, hosszú ujjú póló. A szoknyától azonban nem vált meg. A tornacipője helyett pedig térdig érő csizmát visel.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2010.10.21. 20:26:10

Üzenet küldése