A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Zegredo Kiara

 
Beosztása: ELTE-EMK Bájital szak


Nem:
Életkor: 24 (születésnap: december 06.)
Testalkat: Magasnak mondható, mindez ellenére igen vékony, kecses és hajlékony.
Vonások: Lágy, nőies vonások, melyhez telt ajkak és macskaszemek társulnak.
Szem: Eredetileg zöldes-barnához hasonló, de senki sem tudja pontosan megállapítani. Főleg, hogy olykor kékes-szürkévé válik. Igazán izgalmas, egyben titokzatos pillantást biztosít számára, melyet szemceruzával szokott még jobban kihangsúlyozni.
Haj: Hosszú, enyhén hullámos. Színe vörös, alja szőkébe fut át. Egyszer mindenkinek fel kell nőni és ezt komoly változással demonstrálja; immár sötétbarnában tündököl.
Általános öltözet
A sötétebb, divatosabb, rockosabb darabokat részesíti előnyben. Viszont ugyan olyan megszokott darabja a saru, mint a tornacipő, vagy a bakancs magassarkúval inkább nem próbálkozik, jobban jár így mindenki. E mellé a kiegészítőket sem veti meg egyáltalán.
Első benyomás, kisugárzás
Általában kellemes társaság. Jó a beszélőkéje, mosolygós, humoros, belevaló. Mindemellett viszont nagyon is hangulatingadozó, nem ritka az sem, ha szófukarkodik és kissé magába fordul. Mai napig megmaradt benne a naivitás is, nem nehéz belevinni a rosszba.

Leírás

Mikulás napján született egy igen tehetős pár egyetlen gyermekeként, Mosonmagyaróváron. Szülei ismert kutatók voltak, akik a munkájuknak éltek. Folyamatosan úton voltak, lányukat a családi ház személyzetére bízva. Nem mondhatni, hogy törődtek volna vele. Csak az számított a számukra, hogy egy tisztelettudó, udvarias és előkelő hölgyet faragjanak belőle, mintha Családosak lettek volna, legalább.
Kia eleinte próbált is megfelelni az elvárásoknak, mert elhitte, hogy ha így tesz, a szülei büszkék lesznek rá és törődni fognak vele. Az egyetlen dolog, amiben talán tényleg elismerték, az az éneklés volt. Gyakran adtak partikat a szülei, hasonlóan tehetős emberek számára, ahol minden egyes alkalommal az énekhangjával kellett levennie őket a lábukról. Viszont ahogy cseperedett, egyre inkább távolinak tűnt ez a kép. Lázadozni kezdett, ellent mondott a nevelőinek, ezzel hívva fel magára a figyelmet. Olykor sikeresen.
Igen kevés barátja volt, hisz nagyon ritkán engedték ki játszani. A kis ficsúrokkal, akik szüleikkel érkeztek a partikra, meg egyszerűen nem lehetett. Maximum társalogni. Nem beszélgetni, társalogni. Egyetlen igazi barátja, az unokatestvére, Amira volt, akivel mai napig nagyon jóba vannak. Csupán egy-két hónappal idősebb nála, így igazán megértették már akkoriban is egymást. Mirának a szülei sokkal engedékenyebbek voltak, ez lányukon is meglátszott. Kia szülei nem is nézték jó szemmel a barátságukat. Próbálták szétválasztani őket, de végül feladták. Pár év elteltével viszont akaratuk ellenére is sikerült; Mira szüleivel együtt Ausztriába költözött. Persze szinte napi rendszerességgel hollóztak egymással, de még sem volt ugyan olyan. Ekkor még jobban elszigetelte magát a külvilágtól.
Tanulmányait magántanulóként végezte, így ott sem tudott barátokat szerezni. Senki sem értette meg igazán, de valahogy már nem is bánta. Jól megvolt ő egyedül is, főleg ha énekelhetett. Mindössze ez adott neki némi szabadságot. És igen jó benne a mai napig. Több versenyt is megnyert, fellépésekre is hívták.

12 évesen lépte át a kastély kapuit, ahol hat éven át Karpena ösvényét gazdagította. Az első években elég magának való szürke kisegér volt a diáksereg között. Nehezen találta meg a helyét, nehezen barátkozott. Akkori szobatársa, Zokni rángatta ki ebből az állapotból és az ő hatására kezdett nyílni mások felé. Idősebb volt nála a lány, de türelemmel viseltetett Kia felé, aminek láthatóan meg is lett az eredménye. 14 éves volt, mikor megtetőzte a szülei elleni lázadását és belecsapott az életbe, megkezdve első szárnycsapásait, a saját stílusát keresve. Vörösre festette a haját és ajakpiercinget csináltatott. Ruhatára szolid, egyszerű darabjait a rocker, sötétebb, vadabb cuccok váltották fel és gitározni is elkezdett tanulni.
Ahogy Zokni elballagott, új szobatársat kapott, Cili személyében. Hamar egy hullámhosszon voltak, megértették egymást a különbségeik ellenére is. Cili nem hagyta ismét begubózni Kiát, tudat alatt finomítgatta stílusát. Egyik napról a másikra lettek legjobb barátnők. Egyszerű, nyugodt és kellemes évek voltak ezek.
Az utolsó két évében fordult minden hirtelen a feje tetejére. Pletykálni kezdtek róla a suliban, amiért belekerült egy elég érdekes szituációba… Szerelmi háromszögnek lehetne hívni? Talán. Nehezen viselte mindezt, főleg, hogy 2012 januárjában szülei meghaltak egy balesetben egy külföldi munkájuk során, unokatestvére szüleit jelölték ki gyámjának. Az évi világvégi napok idején Pesten tartózkodott, azóta tart a sárkányoktól és a tűztől. Így talán nem is csoda, hogy igencsak mélypontra került, volt is egy elég kemény depressziós időszaka.
Viszont minden rosszban van valami jó. Ugyanis ekkor ismerkedett meg Marcival, akinek sikerült is ellopnia a szívét. Első nagy szerelem, akarva-akaratlanul neki sikerült kirángatni a depresszióból és megakadályozni, hogy a Dunának menjen. Igazi se veled, se nélküled kapcsolat volt ez, bár Kia mindig is többet akart. De ez tökéletesen elég volt arra, hogy végül sikeresen túllendüljön az utolsó évén és felvételt is nyerjen az ELTE-EMK Bájitaltan szakára.

Az egyetemet összetört szívvel kezdte meg, nehezen is gyógyult meg. Viszont sikerült emiatt nem depresszióba zuhannia ismét. Semmiben sem különbözött egyetemista társaitól; bejárt órákra, vagy épp nem, ha nem volt kedve. Eljárt az egyetemi bulikba, külön szaktársaival is. A vizsgáin stresszelt, de mindig meglett minden és az átlaga is egész jó lett mindig. Szerencsére egész eseménytelenül zajlott minden, nem kellett semmi másért aggódnia, mint az átlagnak. Legalábbis az első két évben.
Változást akart. 2015 tavaszán vette nyakába a világot, legalábbis Romániát, azon belül Csíkszeredát. Itt lépett be az életébe A Férfi. Utcazenélt épp, mikor egymásba fonódott a tekintetük. Egy hetet töltött kint, azt az időt végig Alexszel töltötte, ami hamar kapcsolattá nőtte ki magát. Távkapcsolat, de máguséknál ez sem okozott problémát.
Májusban fordult velük egy nagyot a világ; Kia terhes lett. Nehezen dolgozták fel mind a ketten a hírt, főleg, miután kiderült, hogy a baba likantróp lesz. Mára már sikerült beletörődniük, elfogadniuk. Augusztus elején Alex megkérte a kezét és ő igent mondott. Azóta már össze is költöztek, bár Alex továbbra is a Coxtonon maradt.
Január 18-án érkeztek életük újabb nagy fordulópontjához; megszületett Panna. Csupán a Hold után engedték haza őket, miután mindent rendben találtak mind a babánál, mind a mamánál. Viszont azóta az utolsó darab puzzle darabka is a helyére került, boldog harmóniában élnek hármasban. Bár tény, hogy nehéz összeegyeztetni az egyetemet a gyerekkel, de Alex amiben tud, segít neki.

Zegredo Amira: Unokatestvér, testvér, barát, lelki társ. Stabil pont, örök és megmásíthatatlan.
Cséplő Koppány: Az első másfél hetes kapcsolat, az első csók tulaja.
Zókai Anett: Az első löket az életében a szocializálódás felé. Ex-legjobb barátnő.
Szigeti Konrád: Az Első együttlét. Zűrös, de kellemes barátság.
Cséplő Cintia: SOHA, Soha, soha…
Arlutz Marcell: Az első csupa nagybetűs SZERELEM. Se veled, se nélküled kapcsolat. Sosem felejthető.
Simon Cecília: A második, legnagyobb löket. Örök legjobb barát.
Incze Tódor: Kellemes társaság, megnyugtató környezet.
Soltész Ria: A család elég tág fogalom ahhoz, hogy ne a vér alapozza meg. Nővér, remek barát, hatalmas támasz.
Temesváry Levente: Másik vérkötelék nélküli családtag. Báty, remek barát.
Ágassy P. Hanga: Kellemes egyetemes lazulós társaság. Jó barát.
Fenyvessy Alexander: Második Szerelem, gyors, magával ragadó. Vőlegény, apuka.
Fenyvessy Panna: A Csoda, az utolsó puzzle darabka.


Aktuális állapot:


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2011.04.28. 00:35:37


Ez a karakter rendelkezik egy Alkony nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése