A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Zombori Szilárd

 
Beosztása: Mágustörténelem tanár, Matematika és fizika tanár, Ferfex ösvényének mentora
Nem: Férfi
Életkor: 39 (születésnap: november 12.)
Testalkat: Magassága viszonylag átlagos (185 cm), ami kissé rövid, de szépen megformált felsőtestet foglal magában.
Vonások: Gömbölyödő és szögletes egy érdekes elegye, összességében pozitív benyomást hagyó.
Szem: Acélkék, kissé közel ülő szempár. Éles szeműek észrevehetik, hogy a bal szeme kissé mintha kifelé fordulna.
Haj: Szőkés barna a melegebb árnyalatú palettáról, rövidre nyírt, kissé oldalra fésült.
Általános öltözet
Semmi kirívó, elvégre tanár ember. Farmer, szövet nadrág és ing vagy póló.
Első benyomás, kisugárzás
A fellépése amellett, hogy határozott, kifejezetten pozitív is. Nem igen látni őt depressziósnak vagy igazán szomorúnak, valahogy mindig megtalálja az ezüst szegélyt. Türelmes, bizalomgerjesztő az egész ember, ahogy van, ugyanakkor nem érheti az a vád, hogy nincs benne szenvedély és lelkesség.

LeírásMásodik jövevény a családban a nővére után, sőt még egy öcs is felkerült a karácsonyi ajándékos listára ő utána. A mai világban szinte ritkaságnak számít, de semmi különösebb trauma nem érte őt a növekedés, fejlődés idejében. Jó gyerek is volt meg néha rossz is, jó testvér is volt meg néha rossz is. Mágikus tudásában sosem nyújtott legendás szintet, ám a legtöbb dologhoz konyít a mai napig.

A Lelkek Tükre sokat nem hezitált, hogy a Ferfexbe ossza, ami az otthona és a családja is volt abban a hat évben. Matematika és fizika szakon folytatta az életet, meg is volt hozzá bőven az esze. Amit a logika diktált, amiben összefüggés volt, mindig is könnyedén átlátta és hasznosította. Út közben jött a felismerés, hogy nem szeretné magának megtartani a tudást, inkább tovább adná a jövő generációinak. Így került az életébe a pedagógia. A meglévő tudásán kívül szerette volna, ha másik nagy szerelmével, a történelemmel is foglalkozhatna, így mágustörténelemre szakosodott.

Tanársegédként kezdte, beletanult a szakmába, és nagyon élvezi a srácokkal való foglalkozást. A Martionba kerülve előbb csak fizikát tanított, majd a felsőbb évesek mágustörténelem oktatását is rábízták, majd egy olyan pozíciót ajánlottak fel neki, ami nagyon sokat jelent számára: a Ferfex mentoraként való tevékenykedést. A Martion sem különbözik bármely más munkahelytől: vannak, akik jobban kedvelnek, és vannak, akik kevésbé. Többé-kevésbé mindenkivel kijön, habár Lenke néninek vannak fenntartásai vele szemben, valószínűleg, mert gyakori köztük a nézeteltérés iskolai ügyeket illetőleg. Ugyanakkor jó csapatot alkotnak, ha a Ferfex vezetőségéről van szó, talán éppen az eltérő nézetek miatt.

//Karakterkép: Ryan Gosling//

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2015.10.05. 22:16:22

Üzenet küldése