A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Zrínyi B. Attila

 
Beosztása:
Nem: férfi
Életkor: 27 (születésnap: június 21.)
Testalkat: Alacsony, vékony, gyenge, törékeny testalkatú. Fizikai ereje lényegesen kicsi, még korához képest is.
Vonások: Durva, érdes bőr. Kerek arc.
Szem: Sötétkék.
Haj: Mostanában: éjfekete, hosszú, ápolatlan. Eredeti: Szőke
Általános öltözet
Általában fekete dolgokat hord. Fekete talárt fekete köpennyel, és acélbetétes bakanccsal.
Első benyomás, kisugárzás
Egy ápolatlan diák áll előtted. Hosszú, össze borzolt, esetenként zsíros haja általában takarja arcát. Gőg tükröződik lépéseiből, és mérhetetlen arrogancia.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat:

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat:

Leírás


Család:
A Thorb család, egy ősi arany vérű família, ősük nem más, mint maga Thor isten. A családnak két ága van. A távoli-északi Svéd, Finn, Dán, Norvég Thor család, és a közelebbi-északi Szlovák, Cseh, Orosz. A család egy őstől származik, ám külön nevet vett föl a közel-északi ág 1800-ban. A kettő ág között az a különbség, hogy az egyikük (távol-észak) gyűlöli a muglikat, míg a másik nem. Mind a kettő ugyanolyan törvények szerint él a hegyek között, az országaik Mágiaügyi Minisztériumaiktól különleges jogokat kapnak a családok, pl. A fiatal varázslók, boszorkányok 17éves kor alatt is gyakorolhatják a mágiát.

A szlovákiai Thorb család:
24 Thorb él Szlovákiában, fő feladatuk védelmezni a Tátra hegyvonulatát, Szlovák és Lengyel részét. Minden itt élő varázslényért és bestiáért, továbbá a muglikért is ők felelnek. A család elszigetelve él a külvilágtól, csakis nyáron mennek le a közeli falvakba. A család tagjai különösen mágiaérzékeny emberek. A család törvényei azonban nem engedik meg a képességük teljes mértékű kihasználását. Kizárólag igézéseket, és esetenként bűbájokat.

Közeli családtagok:
Grodhard Thorb: 1960-as születésű, nagyon erős, igéző mágus. Attila Thorb Apja.
Anna Thorb: 1861, Orosz származású, a Confúziós bűbájok nagymesternője. A család Orosz részétől származik. Attila anyja.
Patrik Thorb: 1985-ös születésű. Jelenleg Oroszország hegyeiben tevékenykedik. Öregebb testvére.
Adrián Thorb: 1989es születésű. Szlovákiában él. Nagyon erős idéző varázsló fiatal kora ellenére.
Ilona Thorb: 1993-ban született, egyetlen lány testvér. Jó képességű igézőmágus.

Attila Thorb:

Ő a család feketebáránya, mivel nem ért a varázslás azon formáihoz, amiket a családjában engedélyeznek. Még egy pohár vizet sem tudott megfagyasztani két(gonoszabb)testvére mindig lenézte őt, ezért soha nem volt rendes barátja sem, csak nyaranta, a hó olvadása után jártak le a városokba. Ezek voltak a kedvenc napjai, amikor normális varázslók között lehetett. Attila az év nagy részében magányos volt, vagy testvérei unszolását hallgatta. Apja és anyja szégyellték a fiút, mégsem voltak vele szemben előítéleteik. Attila semmiben sem volt segítségére a közösségnek. Így kiközösítették anyjával és apjával együtt. A család ezt nem engedhette meg. Így hát ellentmondva a családi törvényeknek, Attilát egy mágus iskolába küldték. Ennek az lett a vége, hogy a fiút családja teljesen magára hagyta az iskolában. Nem igazán van hova haza mennie. Attila egy visszahúzódó gyerek, nehezen barátkozik, és még csajozni sem csajozik. (Ez ritka az ő korában. xD)

Iskolai tevékenység:

1Év: Első évében megpróbált beilleszkedni a közösségbe többé-kevésbé sikerült neki. Bizonyítási vágyából adódóan sokat tanult. Vágyálma az lett, hogy megmutassa családjának, jó maga is valamire való. Több kalandban is részt vett. (Egyiknek máig a nyomát viseli. Egy élőhalott leégeti hasáról a bőrt. Szép nagy égésnyoma marad.) Szerzett új barátokat is. Családi múltja ellenére teljesen normálisgyerek lett. A varázslásban is sikerült elsajátítania az alapokat, semmiből sem lett tökéletes. Egy egyszerű, átlagos diákká vált. A vizsgák letétele után először küldött családjának levelet, amire választ nem kapott. A vizsgák után, nyáron megkapta a család címerével ellátott pecsétgyűrűt. Mérgében a tóba hajította azt. Teljesen elhatárolódott szüleitől. Önellátó gyerekké vált. Azt a támogatást, amit a családjától kap, szigorúan beosztja, és nagyrészét tartogatja a továbbtanulásra.

2Év: Attila egyre többet tanul, barátai is ritkán látják. Csak éjszakánként jár ki az udvarra, akkoris magányosan és egyedül. Ha találkozik valamilyen diáktársával, barátságos velük.

3Év: Teljesen elhatárolódik háztársaitól. Nem érdekli semmi, csak is a tanulás. Különccé válik. Nem foglalkozik magával. Egyre gorombább a társaival. Folyamatosan terrorizálja kisebbeket, ezen nem változtat az sem, hogy prefektussá nevezik ki. Hangulatember lesz. Éjszakánként egyedül járja az iskolát, hátha elkap egy-két tilosban járkáló diákot. A kemény munka meghozza gyümölcsét. Rájön ,hogy a átlagnál jóval fogékonyabb átváltoztatásokra így abban képzi tovább magát. A többi tantárgyat a elméleti síkon kívül elhanyagolja, ennek eredménye az lesz hogy bár tudása széleskörűvé válik a mágia többi típusában jóval gyöngébb a átlagos diákoknál. Az évfolyam végére Attila olyannyira képzetté válik a átváltoztatásokban, hogy tanársegédnek nevezik ki. A posztot lényegében, csak arra használja, hogy új tudást sajátítson el, tudását azonban megpróbálja a lehető legjobban átadni a diákoknak

User:
//Üdv All... MSN:totia13@hotmail.com keressétek MEKOT :)// Szürke Farkas:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2006.03.03. 14:00:55


Ez a karakter rendelkezik egy Karom nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése