A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Zsilinszki Viktória

 
Nem:
Életkor: 28 (születésnap: április 24.)
Testalkat: Átlagos magasságához sportos testalkat társul.
Vonások: Délies. Szép arccsont, kreolos bőr.
Szem: Egészen sötétbarna, vékony vonalú. Általában vidámság csillog benne, tekintete meleg, kedves.
Haj: Erős szálú, dús, hullámos. Eredetileg fekete, de kipróbált már szinte mindent az évek folyamán. Úgy tűnik, most visszatért véglegesen eredeti hajszínéhez.
Általános öltözet
A laza ruhákat szereti, bő nadrágok, nagy pólók, sportcipő jellemzik öltözékét. Színek tekintetében előnyben részesíti a khakit, a türkizt és a feketét, de a lilát sem veti meg. Mostanában pár nőiesebb darab is bekerült a ruhatárába, de ritkán meri még ezeket hordani.
Első benyomás, kisugárzás
Elsőre egy vidám, izgága lánynak tűnik, aki sosem áll le, mindig pörög, mindig mosolyog. Szereti lelkesíteni magakörül az embereket, átragasztani rájuk jókedvét. Valakinek bejön a közvetlensége, valakinek túl sok.

Leírás1992. április 24-én született Sopronban. Biológiai apját nem ismeri, anyukája Spanyolországi nyaralásából hozta őt haza, mint "szuvenír". Ez sosem volt probléma a családban, mostohaapját tartja igazinak. A férfi régebben focista volt, mára serdülő korosztályú fiúkat edz, édesanyja régebben hip-hop táncolt, mára már ő is csak oktató. Viki is kiskorától fogva táncol, bár nem olyan tehetséges, mint édesanyja volt, és nem is ebből szeretne megélni, hobbinak mai napig megmaradt. 12 éves koráig talan iskolába járt, a szüleinek is meglepetés volt a varázs világ - gyaníthatóan igazi apja varázsló. A Martionban a Lorton ösvényre került, a beilleszkedés pedig nem okozott neki különösebb problémát. Legjobb barátnője mai napig Döniz, aki mellett valószínűleg akkor is kitartana, ha a lány konkrétan tüzet hányna ártatlan járókelőkre.
Amiben egyértelműen kiemelkedő, az a bűbájtan, ezért is ment az ELTE – EMK-ra, bűbájtan – mágiaelmélet szakpárra. Sőt, ösztöndíjjal tette mindezt, a Martionos vizsgán nyújtott kiemelkedő teljesítménye miatt. Az alapképzés elvégzése után pedig még két évig fogja boldogítani az egyetemet.
Fontos róla tudni, hogy nagy a mozgásigénye, nem igazán tud elülni a fenekén, egyszerűen mindig kell valami ritmusos mozgást végeznie, ha csak az ujjaival is dobol. Emiatt sokszor volt problémája az iskolában. Belső tulajdonságait nézve életvidám, kedves, nyitott lány. Folyamatos pörgése általában energiát ad a környezetében lévőknek is. Gyengeségei közé tartozik, hogy akrofóbiás, azaz retteg a magasságtól. Egy hídon is csak nehezen megy át, egyedül nem is vállalkozna ilyesmire. Ezért is jó, hogy remekül távoljár, az ilyesmi akadályokat lazán „átugorja”. Továbbá az érettségis élményei miatt egy ideig széles ívben kerülte a likantrópokat, manapság próbálja ellenérzéseit kordába szedni - több-kevesebb sikerrel.
2017-ben ismerkedett meg Daniloval, aki 2019 januárjában kérte meg a kezét, és még ugyanebben az évben, szeptember 28-án össze is házasodtak. A sors iróniája, hogy amennyire rettegett a likantrópoktól, pontosan annyira az a férje. (Nagyon.)


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.09.25. 12:36:37

Ez a karakter a Neon Kanji Karaoke bár céghez tartozik.

Ez a karakter a Tulassay Kutatóintézet és Sirona Mentális Egészség Centrum céghez tartozik.

Üzenet küldése