A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Zsiray Annabel

 
Beosztása: Tolvaj
Nem:
Életkor: 29 (születésnap: december 07.)
Testalkat: Magas, szép hosszú lábakkal. Táncos alkatnak tetszik, pedig soha nem próbálta ezt a sportot.
Vonások: Nagy, széles szája van, és általában eltúlzott vonásai. A hatalmas, bájos mosoly mellett tökéletesen tud csücsöríteni, amikor éppen durcás.
Szem: Szintén nagy, kerek, smink nélkül jól látható karikákkal. Gyönyörű kék, élettel teli, intenzív.
Haj: Rengeteg haja van, hosszú is és hullámos. Szőkésbarna, festésnél is e kettő szín között szokott általában ingázni.
Általános öltözet
Laza, kicsit talán hippis néha, viszont mindig fiatalosan divatos. Főleg azért tűnhet így, mert minden ruhája márkás. Igen, még a szakadt farmer is. Gyakran látható egy nagyobb gurulós bőrönddel, mintha folyton utazna vagy költözne.
Első benyomás, kisugárzás
Fiatalos, nyitott, megközelíthető, kedves, barátságos. Nem tűnik különösebben műveltnek, de ezt személyiségével ellensúlyozza. Amikor otthon észreveszed, hogy eltűnt a pénztárcád, és végigpörgeted a fejedben, hogy kikkel találkoztál aznap, eszedbe sem jutna őt gyanúsítani. Ugyan miért lenne szüksége egy ilyen lánynak pont a te pénzedre?

Leírás


Pesti lány, kevert származással, egy darab nővérrel. Sosem volt egy nagy mágus-talentum, iskolába is egy év csúszással került be, és akkor sem a Martionba ment - ahogyan testvére sem. Azt sem tudja, az hol van. Minden esetre a mágussuli bejött neki, kifejezetten népszerűnek számított, és valahogy még az érettségit is letette.

Nem voltak továbbtanulási tervei - meg úgy általában semmilyenek -, szóval csatlakozott Enihez, és a rokonoktól kapott érettségi-pénzből Amerikába ment. Barátnőjéhez hasonlóan minden aljamunkát elvállalt, mindemellett meghallgatásokra járt, hátha lehet mellékszereplő, esetleg beveszik egy reklámba, vagy lehet ötödik lány egy nyamvadt fotózáson. Hát nem jött be. Viszont egyre ügyesebben "kölcsönzött" gyanútlan turistáktól pénzt, és egyre jobb üzletekből tudott kihozni pár márkás ruhát ingyen.

A hazaútja nem mondható zökkenőmentesnek, ugyanis sikerült lekésnie a kiszemelt gépet egy nagyobb balesetnek köszönhetően. Sok időbe tellett, míg újra összegyűjtötte a kellő mennyiségű összeget, és el tudott szabadulni az egészen ragaszkodónak tűnő pasijától.

Jelenleg Budapesten tartózkodik, általában barátoknál, haveroknál, ritkábban a nővérénél húzza meg magát éjszakánként. A szüleit egyáltalán nem keresi, és továbbra sincsenek tervei a jövőjét nézve. Tökéletesen a mának él.


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.05.13. 12:40:23

Üzenet küldése