A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Zsitvai Örs

 
Beosztása: a Millennium Donorkereső Szolgáltatások Kft. ügyvezető tulajdonosa
Nem: Férfi
Életkor: 35 (születésnap: november 17.)
Testalkat: Talán az egyetlen, ami átlagos rajta az a magassága. Egyébiránt kifejezett természetességgel, jól karbantartott alkatú.
Vonások: Jól kiszámított metszések, nem is vonalak vezetik őket. Egy hüllőbe oltott macska.
Szem: Pupillája körül halványkék sávot egy sötétebb ölel körbe. Az így közrezárt hipnotikus hidegség önmagában sem bizalomgerjesztő, főleg az éles vonalú szemöldökök árnyában nem. Ha mosolyában ráncokat is gyűr a külső szemzugnál, az sem segít rajta.
Haj: Sűrű, fekete, alig veszed észre ápolt csillogásában azt a szám szerint három ősz hajszálat. Hogy hogyan fésüli, alkalom válogatja.
Általános öltözet
Nem engedi meg magának, hogy akármilyen funkciójú darab kimaradjon a ruhatárából. Ami összeköti az öltönyöket, pólókat, nadrágokat, lábbeliket és ezek kiegészítőit, az a márkacetli kibetűzése nélkül is tökéletesen látható minőség. Még, ha teszemazt kőkoptatott farmer és fonott karlánc is simul a bőréhez, azon is látszik, hogy tudatosan, s jó ízléssel válogatta őket.
Első benyomás, kisugárzás
Bizonyára hidegvérű lény lehet: az esetek túlnyomó részében nyugodtnak tetszik, csak az a kellemetlen érzés ne lenne körülötte, mintha belül egy ragaadozó terpeszkedne, ami bármelyik pillanatban lecsapni kész. Igazán kár ezért a mellékízért, mert egyébiránt több, mint szemnek kellemes látvány, de ezt a diszkomfortot még a macskás mosolya sem oldja fel. Taszító megközelíthetetlenségére azonban a hétköznapokban gyakran rácáfol - bár az öccse tagadhatatlanul jobban ért az emberekhez, nem ő kívánja magára húzni a remete szerepet.

Leírás


Millennium Donorkereső Szolgáltatások Kft.

Nevéhez mérten az ezredfordulón alapult társaság napjainkig amolyan szunnyadó cégként tevékenykedett az éjszaka lényei, pontosabban a vámpírok szükségleteinek kielégítése érdekében.
A mágikus weben a vacsoravagyok.hu - domain beregisztrálása óta azonban szélesebb körben is elterjedt áldásos tevékenysége, aminek keretein belül az önkéntes véradókat kívánják legális úton eljuttatni a szükségben szenvedő vámpírokhoz.
A portál motorja a társkeresők, és az online hirdetések szisztémájával egyaránt operál, a regisztrált profil fajtája, a további adatok és kitöltendő információk is azt segítik elő, hogy humánusan és diszkréten (a Martionizmus eszméjét és a Kormány rendeleteit nem sértve) találjon egymásra kereslet a kínálat.
Az oldalt üzemeltető cég szoros együttműködésben van a hasonló kezdeményezésekkel élő hazai nyilvános házakkal. Többek között kölcsönös- és befektetői kapcsolatban áll a budapesti Rubens bárral is.


Vélemények

"A személyéről inkább nem kívánok nyilatkozni... az általa képviselt cég célkitűzéseivel bár részben egyetértek, de szerintem nem helyes, hogy valaki ilyesmin nyerészkedik." - Anonim Máguskormány-alkalmazott

"Az száz, hogy már nem százas. Az ilyenek mind behülyülnek, elég pár tízes, pár elhullott rokon, ilyesmi. Akkor most belegondoljak, nála mennyi tízes pergett már le...? Várjál, matek..." - Halász Imre, temetkezési vállalkozó

"Kivételesen éles eszű férfinak tartom, s minden beszélgetésünk után fájlalom, hogy az üzleti életben merült el mélyebben a politika helyett." - Clermont Trisztán, hercegségi képviselő

"Biztos te sem néznéd ki belőle, én sem gondoltam volna, de egyszer egy zsúfolt expón voltam vele és rosszul lettem a melegtől. Senki nem vett észre, nem törődött velem, aztán egyszer csak megjelent és ilyen jéghártyát dermesztett az ujjbegyeire, és azzal hűtötte a homlokom... mondom, hogy ki nem néznéd belőle." - Magyar Jázmin, az ELTE-EMK hallgatója

"A túl rendezett, ragadozó tekintetű üzletembereknek mindig van valami titkuk... bár, mivel a tacskó öccsével mutatkozik szinte mindig, talán mégsincs ennél szörnyebb rejtegetnivalója." - Darius Hampson, hr menedzser


... és a bónusz, kattintásraAktuális állapot:


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.11.28. 19:50:57

Ez a karakter a Millennium Donorkereső Szolgáltatások Kft. céghez tartozik.

Ez a karakter a [M] Mráz Kálmán Internátus - Nemzetközi Gazdaságtudományi Egyetem céghez tartozik.

Üzenet küldése