A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Zsitvai Vajk

 
Nem: Férfi
Életkor: 33 (születésnap: augusztus 05.)
Testalkat: Átlagos magasságú férfiember, nem feltétlen kisportolt, viszont remek adottságokkal rendelkezik
Vonások: Markáns, ám nem kimondottan szigorúan húzott, jellegzetesen megkapó, pedig semmi különleges nincs benne. A gazdag mimika kelti igazán életre.
Szem: Kifelé halványan sötétedő, kék tekintet, mélyen fölé hajló szemöldökvonallal.
Haj: Vékony szálú, olyan sötétbarna, hogy az már szinte fekete, mindig máshogy fésüli/állítja be, szeret ezzel szórakozni.
Általános öltözet
Öltönytől egészen a farmer-feliratos póló kombóig szinte bármit hajlandó felvenni és fel is veszi, abszolút a hangulatától függ, mikor melyiket. Gyakran alkalomtól sem teszi függővé. Kimondottan szereti a márkás darabokat, főleg ha azok a szabásuk, vagy egyéb adottságaik miatt még első látásra is különlegesek. Ugyanezen apropóból hord sálakat, kendőket, vagy ha úgy van fest fekete kontúrt a szeme köré, lakozza a körmeit feketére, vagy húz szinte már jelmezbálba illő fekete, hosszú szabású bőrkabátot. Szeret kitűnni és tökéletes érzékkel találja meg azt az arany középutat, amivel inkább tetszést, sem mint megbotránkozást tud kiváltani. Oly módon színpadias, hogy az még elfogadható minőséget képvisel... sőt, neki még jól is áll.
Első benyomás, kisugárzás
Nehéz hova tenni igazából, de az biztos, hogy olyan személyiséggel rendelkezik, amely a többséget képes lesodorni a lábáról akár pozitív, akár negatív értelemben. És még meg sem szólalt. Van benne valami pofátlan fesztelenség, ami akár nyugtalanító is lehet, hiszen nehéz megjósolni, mire is számítson tőle az ember, ennek ellenére ezen jellemvonás sajátossága, hogy átkozottul vonzó tud lenni a megfelelő célközönség számára.
A többi emberhez való hozzáállása olyan, mint az időjárás, változékony. Ha nyűgös, akkor bárdolatlan, ha nem... akkor meg nem annyira. Abszolút szeret a figyelem kereszttüzében lenni, így szinte állandóan érezni azt a szemernyi színpadiasságot... ami az időjárás analógiának megfelelően, néha nem is olyan szemernyi.

Leírás

Millennium Donorkereső Szolgáltatások Kft.

Nevéhez mérten az ezredfordulón alapult társaság napjainkig amolyan szunnyadó cégként tevékenykedett az éjszaka lényei, pontosabban a vámpírok szükségleteinek kielégítése érdekében.
A mágikus weben a vacsoravagyok.hu - domain beregisztrálása óta azonban szélesebb körben is elterjedt áldásos tevékenysége, aminek keretein belül az önkéntes véradókat kívánják legális úton eljuttatni a szükségben szenvedő vámpírokhoz.
A portál motorja a társkeresők, és az online hirdetések szisztémájával egyaránt operál, a regisztrált profil fajtája, a további adatok és kitöltendő információk is azt segítik elő, hogy humánusan és diszkréten (A Martionizmus eszméjét és a Kormány rendeleteit nem sértve) találjon egymásra kereslet a kínálat.
Az oldalt üzemeltető cég szoros együttműködésben van a hasonló kezdeményezésekkel élő hazai nyilvános házakkal. Többek között kölcsönös- és befektetői kapcsolatban áll a budapesti Rubens bárral is.Gyakran Ismételt Kérdések

Neked konkrétan mi is a szereped a cégben?
Hivatalosan én vagyok az egyik főnök, az egyik alapító. Gyakorlatilag bedobálok ötleteket, ha kedvem van, néha belekötök dolgokba, kirúgok embereket, panaszleveleken röhögök, aztán átpasszolok mindent azoknak, akik értenek is hozzá.

Nem nagyon veszed ki a részed igazán semmiből a bátyáddal ellentétben. Neked nincsenek terveid, céljaid?
Dehogynem. Én leszek a világ ura, csak idő kérdése. Addig is pedig kikérem magamnak, mindenből kiveszem a részem, ami jó mókának tűnik.

Mi a véleményed arról, hogy az emberek többsége meggondolatlannak és ripacsnak tart?
Végtelenül szórakoztat.

Csinálsz valamit? Van valami hobbid? Tényleges munkád?
Az Úr szolgájaként az időm nagy részét az teszi ki, hogy a bűneim megbocsátásáért imádkozok. Persze ehhez vétkeznem is kell, ami ugyancsak elég sok időt vesz el. A kettő között pedig a lábamat lógatom.

Van állandó partnered? Szerelem?
Hát... van egy teljes alakos tükör a szobámban...

Tetemes vagyonnal rendelkeztek és felmerült, hogy talán nem tisztán jutottatok ekkora anyagi javakhoz. Erről mi a véleményed?
Hát ez felháborító. Mindent amink van kemény, kétkezi munkával szereztünk. Lehetőség szerint mások, kemény, kétkezi munkájával.

Mennyi idős vagy?
Harminchárom. Krisztusi korban vagyok... egy ideje.


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.11.27. 19:03:14

Ez a karakter a Millennium Donorkereső Szolgáltatások Kft. céghez tartozik.

Üzenet küldése