A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Zsobri Daniella

 
Beosztása: Corvinus - Kommunikáció és médiatudomány hallgatója
Nem:
Életkor: 21 (születésnap: május 14.)
Testalkat: A magasságával a genetika áldotta meg, a lapos hasat meg magának köszönheti. Tipikusan a mai kor ideálja. Ezzel ráadásul tisztában is van.
Vonások: Kiugró járomcsont, egyenes állvonal. Ha mosolyog kifejezetten kedvesnek tűnik. Bőre makulátlan, tejfehér, már-már arisztokratikus.
Szem: Nagy, sötétkék szemek. Általában türelmetlenül figyel téged.
Haj: Lehetetlen fehérbe hajló szőke. Tuti, hogy mágiával kezeli mind a színét, mind a fazonját.
Általános öltözet
Mivel nagyjából minden jól áll neki, ruhatára mondhatni végtelen. Divatos, márkás és tökéletesre szabott darabok megszámlálhatatlansága bújik a gardróbjában. A harsány színeket kerüli, de a fazonokat bátran variálja. Olyan, mint aki most lépett ki egy divatmagazin hasábjairól.
Első benyomás, kisugárzás
Micsoda tekintet, micsoda alak, micsoda kecses léptek! És elmegy melletted, mert egyszerűen nem érdekled őt. És valahogy ezzel sem veszt a szimpatikusságából. Biztos siet… dolga van. Megmagyarázod magadnak, később pedig azon töprengsz, hogy miért is nem fotóztad le.Két dolgot soha sem fog tudni letagadni: Pesten nőtt fel és egyke. Ez a két tényező talán jobban behatárolja a Dana-féle jelenséget, mint a mágusszármazása. Igazán sosem izgatta ez az egész hacacáré a mágiával kapcsolatban. Természetesen megjárta a Mirarxot meg a Martiont –ezt a Karpena ösvényén. A mágia bizonyos ágait máig nagy becsben tartja és használja is.

Szülei (Valéria és Dalton) már-már mérnöki precizitással kényeztették el, hiszen Danán kívül másba nem ölhették sem a pénzüket, sem az energiájukat. Ennek hála igazi kis világlátott fruska lett belőle tinédzser korára, akit holmi virágcsokorral igencsak nehéz volt lenyűgözni.

Tanulmányait tekintve alapvetően elmondható, hogy az elméleti részekkel vajmi keveset foglalkozott, noha egyébként az intelligenciájával és logikájával semmi probléma sincs. Egyszerűen csak nehéz őt egyhelyben tartani, nem a rossz szocializáltsága, sokkal inkább a türelmetlensége miatt. Sohasem szeretett pepecselni a feladatok fölött. Továbbá biztos volt benne, hogyha véletlenül kiemelkedő szintet hozna, onnantól kezdve elvárásokat támasztanának vele szembe, ez pedig vajmi kevéssé tetszett volna neki. Inkább az utolsó vizsgákon teljesített, ezzel elérve egy olyan átlagot, aminek hála ma már második éve a Corvinus hallgatója.Jelenleg egy albérletben lakik Pesten. Mivel semmi kedve dolgozni az egyetem mellett, ezért ezt a szülei állják neki. A tetőtéri garzon jellemzően igencsak meleg, ezt azonban szerencsére Dana orchideái kifejezetten élvezik. A lakás nem egy pontját díszítik ezek a növények, ugyanis Dana kifejezetten rajong értük. Születésnapjára is mindig ezt kér.

Önkéntes alapon szokott ideiglenesen macskákat befogadni, erre igazán jól jönnek a bűbájok, ugyanis a szerződésében benne van, hogy nem tarthat semmilyen állatot. Mágusként viszont sem a hangok, sem a szőrcsomók nem fogják elárulni őt soha. Éppen a kis szabályszegése miatt nem szokott vendégeket fogadni, tart tőle, hogy valakinek esetleg az ismerőse lesz a tulajdonos és elköpi, hogy mit csinál.

Nem olyan meglepő, hogy az emberekkel már jóval szkeptikusabb. Nincsenek is igazán barátai. Vannak lányok, akikkel el szokott járni mindenféle szórakozóhelyekre. Őket csak „szörnyikéknek” hívja. Mindannyian szőkére festett hajjal, erős fekete szemsminkkel és lesajnáló tekintettel vonulnak. Az egyetlen különbség a szörnyikék és Dana között, hogy az előbbiek csak játsszák az elérhetetlent, Dana azonban tényleg érzéketlen. Őt aztán nem érdekli a pénzért kuncsorgó csöves, meg a buszra tolakodó tinédzserhorda sem. Igazán nehéz belőle empátiát kicsikarni. Azért tisztelettudó marad a legtöbb helyzetben.//Karakterkép: Valery Dolgova//
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat: Budapesti Bús Bikák (4)

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat: Mosoni Mutáns Mongúzok

Leírás


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2016.01.24. 17:32:46

Üzenet küldése