A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Zsoldos Iván

 
Beosztása: Hivatásos jós
Nem: Férfi
Életkor: 47 (születésnap: szeptember 17.)
Testalkat: Teljes mértékig hétköznapi fazon alkatilag.
Vonások: Jellegzetes arcberendezéssel bír, mégsem feltétlenül figyel fel erre elsőre az ember. Olyan… átlagos.
Szem: Mélyen ülő, szinte világítóan kék szempár. Igazán karakteressé és már-már széppé varázsolja egész arcát.
Haj: Világosbarna, egész hosszú, amolyan hátrafésülésre való.

Általános öltözet
Öltözetében nincs semmi szembetűnő, semmi szokatlan. Farmerokat visel, hozzá pólókat, vagy épp ingeket. Nincs hatalmas ruhatára, nem is nagyon szeretné, ha felfigyelnének rá öltözete miatt. Láthatóan nincs a bőre alatt is pénz, hogy márkás ruhákat vegyen magának.

"A jövő ijesztő, de nem mehetsz vissza csak azért a múltba, mert azt már ismered."


Első benyomás, kisugárzás
Minden bizonnyal elsőre hallgatag lesz, de valószínűleg másodjára is. Kicsit talán magának valónak tűnhet, vagy mintha folyton zavarban lenne. Nehezen oldódik, de megvan az a társaság, amiben jól érzi magát. És mégis… ha rád tekint, valahogy az a kék szempár olyan mindentudónak tetszik, nagyon nehéz meglepni, vagy meghökkenteni.
Közlékenységét valószínűleg senki sem fogja sokallni, ha teheti, csendben van. Gyakran mintha fáradtnak is tűnne, ki tudja, lehet, e miatt nem beszél sokat. Az egész ember olyan, mint egy lelakatolt láda. Bár ha megszólal, akkor nem tűnik ellenszenvesnek, viszont tény hogy nem veszi észre mindig a másik minden rezdülését.

Leírás

1972.

Szegeden látta meg a napvilágot, édesapja mágus, jó ideig a kormány alkalmazásában állt, jelenleg nyugdíjas éveit tölti. Édesanyja talan, szakmáját tekintve virágkötő, jelenleg a szegedi kórház idegosztályán él.

1979 – 1985.

Óvodás évei után, egyszerű, talan általános iskolában folytatta tanulmányait. Kiemelkedő teljesítményt mutatott, igazán eszes gyerek volt, de sosem volt túl sok barátja. Olyan kis furának vélték. A szülők 8 éves korában jöttek rá, hogy látja a jövőt, de akkor már elég idősnek vélték, hogy meg tudjanak birkózni vele, feleslegesnek érezték átvinni a Mirarx-ba.

1985 – 1993.

A Lorton ösvényt erősítette, bár sosem tudott megbarátkozni azzal, hogy körülötte mindenki vagy túlmozgásos, vagy túlszocializált. De tény, addigi kiközösítettségének itt nagyrészt nyoma veszett. Sőt, egész menőnek számított, hogy jóstehetség – mert természetesen kitudódott – még ha ezzel sosem kérkedett, vagy egyáltalán nem is akart a középpontban lenni. Bár tanulmányi eredménye továbbra is kiemelkedő volt, ennek ellenére pszichiátriai gondjai miatt két évvel később végzett az iskolával, mint társai.
1993 – 1998.

A Tehetséggondozó falain belül folytatta a tanulmányait, még ha családját nem is vetette fel kimondottan a pénz. Tehetségére viszont felfigyeltek, így benne volt azon kevesek között, akik ösztöndíjban részesültek. Ragyogóan menetelt végig. Bár a Főnix Könnye Ispotály pszichiátriai osztályát eztán is gyakran látogatta, a vizsgákon mindig jól teljesített. Ideje az volt tanulni.

1998 – 2006.

Miután végzett, állást kapott a Kormánynál és bizony nyolc éven át ugyanabban a munkakörben dolgozott. Kevés a jós, így sosem kellett féltenie a munkáját. Többször is hívták e közben vendégelőadónak, mint szaktekintély, de sosem vállalt el semmi ilyesmit. Hiába a tehetség, a neve szinte ismeretlen volt a jósok között.
Elköltözött otthonról, amint sikerült eleget spórolnia, egy kis garzont vett a belvárosban. Szegedről beköltözni, azért elég nagy változás volt. (Előtte bejárós, avagy betávoljárós volt.)

2006 –

Most pedig már a jósok vezetője… nem mintha akár külön osztályuk lenne, vagy bármi ilyesmi. Neki csak koordinálnia kell a munkát és a papírmunka is rá hárul. Viszont elvállalta, de bárki megmondhatja, hogy ő bizony nem az a főnök, aki az asztalra csap, ha valami nem tetszik neki.
Egyedül él három macska társaságában, a vidám agglegényévek nála egy kicsit elhúzódni látszanak.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.03.10. 12:49:14

Üzenet küldése