A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Zsoldos Matilda

 
Beosztása: Festőművész
Nem:
Életkor: 40 (születésnap: február 10.)
Testalkat: Átlagos magasságú és testsúlyú nő, az átlagnál kicsit gyengébb állóképességgel. Könnyen leesik a vérnyomása, ájulós. Egyébként semmi mással nem lóg ki nőtársai közül.
Vonások: Szelíd, kifinomultságra utaló, nőies vonásokkal bír. Barátságos metszésű, kerek tekintet, fitos kis orr, szépen ívelő ajkak teszik elsőre szimpatikussá az emberek számára.
Szem: Világosabb barna, csokoládészínű, sűrű pillákkal keretezett.
Haj: Középvörös árnyalatú, hosszúra hagyott tincsei éles kontrasztot képeznek világos bőrével, szemeinek különlegesen árnyalt színével.

Általános öltözet
Többnyire visszafogott, kifejezetten szolid ruházatban látni; legyen szó otthoni ejtőzésről, hivatali ügyintézésről, vagy bármi másról.
Nem szereti mutogatni magát és kicsit ellenérzéssel is viseltetik az olyan nők iránt, akik „kiteszik a kirakatba, amijük van.”
Öltözéke egyébként árulkodó társadalmi státuszát illetően is: tehetősebb körökben mozog; ruhái bevarrt címkéin neves márkák logói köszönnek vissza.

Első benyomás, kisugárzás
Tipikusan az a fajta nő, akit elkönyvelnek első pillantásra naiv, ártatlan léleknek. Ezt sokan meg is próbálják kihasználni és bizony, nem nehéz rátukmálni valamit, vagy meggyőzni az igazunkról. Feltéve, ha férjura nincs a közelben.
Jenő egy – ha nem az egyetlen – biztos pont az életében, akit valami megmagyarázhatatlan, már-már kislányos rajongással szeret. Ha ő nem lenne, nem irkálna fel neki papírba/telefonba mindent, bizony, elveszne.
Kissé túlontúl szétszórtnak tűnhet a nő, sokadszorra is...

Leírás


Genotípusok
Élet - Asztrál

Pálca
Rózsa fa (+2 nők ellen), griffkarom mag (+2 igézés)

Tulajdonságok
Fizikum - 10
Ügyesség - 15
Észlelés - 6
Megjelenés - 15
Intelligencia - 13
Akaraterő - 10
Mágia - 13

Előnyök
Képzőművész tehetség, Túlélő, Manalátó, Fogékony (1) - festészet, Hazai pálya (1).

Hátrányok
Kötött formulák, Önbizalomhiány, Figyelmetlen, Feledékeny (3) - rövidtávú memória, Jövő hiánya II. - mentálmágia/jóslás/abeo, Ínyenc (1).

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2011.10.02. 19:02:20

Üzenet küldése