A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Zsolnay Emese

 
Beosztása: Birtokúri bajnok
Nem:
Életkor: 25 (születésnap: augusztus 20.)
Testalkat: Kecses, igazi homokóra-alakú hölgy - csak sokadjára vehető észre, hogy izmos is.
Vonások: Gyönyörű. Azonnal megragadja a tekinteteket, tipikus magyar szépség.
Szem: Mélykék, az írisz körül barna karikával, pöttyökkel. Pillantása igéző, okos.
Haj: Sötétbarna, hullámos zuhatag. Vastagszálú, selymes, láttán a férfiak java része arra gondol, hogyan festhet egy párnán szétterülve.
Általános öltözet
Nem létezik ilyen a számára, de bármi is visel, az minőségi darab.
Első benyomás, kisugárzás
Mindenképpen az az első érzése az embernek, hogy határozott, erőteljes nővel van dolga. A továbbiakat mindig ő határozza meg: vagy elegáns butuska, vagy nagyvilági dáma... esetleg valami teljesen más.

LeírásEmese nem olyan rég új munkát kapott: Maier Krisztián személyes szolgálatába állt, mint testőr, mint bajnok. De érdemes egy kicsit távolabbról figyelni a hölgy körül zajló eseményeket.
Mielőtt ugyanis elfogadta volna a megbízást, a 2011-es karácsonyi éjszaka lényei-bálon ő volt a Herceg kihívója. Ő maga is a Hercegi pozícióról ábrándozott, nem csoda hát, ha a háta mögött alkalomadtán összesúgnak az ármánykodók.
Természetesen úgy dukál, hogy a kisasszony egy birtokúri pozícióból kívánt feljebb lépni. A régi birtokán meg voltak elégedve az irányításával, nagyobb vitákba sem keveredett soha, még ha erős kezű uralkodónak is tartották.
Állítólag hölgyhöz méltatlan hobbit űz: hivatalos boxmeccseken és nem hivatalos hasonló küzdelmeken vesz részt, mint fogadófél. Állítólag kedveli az izmos felépítésű férfiakat. Talán kicsit túlzottan is.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.06.30. 13:32:12

Üzenet küldése