A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz

Cég hozzáadása és szerkesztése

Ezen az oldalon adhatsz hozzá új céget a már meglévőkhöz vagy szerkesztheted a már létrejött vállalatodat.
Add meg a cég nevét!

Cégnév:

A rövid leírás azonnal megjelenik a listában, ezért ide rövid, velős információkat érdemes csak írni. A hosszú leírásba azonban tetszőleges hosszú és tartalmú szöveget adhatsz meg a cégedről, továbbá a formázások is engedélyezettek (ezzel érdemes csínján bánni, és gyakran ellenőrizni, jól néz-e ki).


Rövid leírás (Bemutató):

Hosszú leírás (Leírás):

Feltölthetsz a cégedhez egy négyzetes képet, például cégért, logót, mely 100x100-as formában megjelenik a listában is. A nem négyzetes képek is azok lesznek a feltöltés után!

Kép:

Munkatársak

A munkatársak nevükkel, egyesével adhatóak hozzá a céghez. (Azonos nevű karaktereknél kérd az adminisztrátorok segítségét!) Hozzáadás után adj nekik egy beosztást, ami a listában jelenik meg, továbbá opcionálisan beállítható, hogy a játéktéren mi legyen a karakterek titulusa. Ez "a(z) Cégnév + titulus" formában fog megjelenni, vagyis ügyelni kell a nyelvhelyességre! (Pl: a Tehetséggondozó tanára) Az admin beállítással a kiválasztott karakter is szerkesztheti a cég adatait.

hozzáadása

A helyszínek leírásában legyenek benne az alkalmalmazottak is.

Helyszínek

Egy-egy céghez több helyszín is hozzáadható név szerint. (Azonos nevű helyszíneknél kérd az adminisztrátorok segítségét!)


hozzáadása

Csak adminok és a Mesélők szerkeszthetik a céget.

A Mentés gomb megnyomását követően mindig ez az oldal tölt be. Ha vissza szeretnél jutni a cégjegyzékhez, kattints a Vissza gombra!

Vissza