A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Sárkánynevelde újtatöltés

Már van Sárkányom, belépek az ÁlomVilág főoldalán


Hatalmas, sárkánygyíktojásokból álló csempészszállítmányra bukkantak a nemzetvédelmi gemmáriusok

Egy néhány nappal ezelőtti éjjen a vámhivatal munkatársai óriási mennyiségű csempészárut foglaltak le. A kihallgatás alapján az árut, pontosabban a sárkánygyíktojásokat Olaszországba kívánták eljuttatni, hogy ott vélhetőleg a hobbyszerűen vadászó mágusok élhessék ki rajtuk sportszenvedélyüket. A Környezetvédelmi Minisztérium Mágikus Lények és Növények Főosztálya borzadva fejtette ki ellenérzését e céllal kapcsolatban, s végül a Szociális Minisztériummal karöltve arra az elhatározásra jutottak, hogy ezen kedves (egyelőre csak leendő) háziállatokat egy felelősségvállalási program keretein belül kiosztják a magyar mágusoknak. A program nemcsak a fiatal varázshasználók tetszését nyerte el (a Martion is támogatja a kormány ezen programját), hisz az elosztópontokon ifjak és idősek egyaránt jelentkeztek.
A Hivatal minden tojáshoz egyedi nevet és nyilvántartási számot rendelt, a reménybeli örökbefogadóknak pedig sárkánynevelési engedélyt kell kérelmezniük - hiszen csakis így biztosítható, hogy a védtelen fiókák véletlenül se kerüljenek rossz kezekbe. A név megváltoztatása egyelőre komoly bürokratikus procedúra lenne - így nem engedélyezett.
A hobbilények gondozása szaktudást nem igényel, rendszeres odafigyelést azonban igen, ezért kérjük, csak gondos, elkötelezett mágusok jelentkezzenek!
A tojások, hogy korlátlan ideig örökbefogadhatóak legyenek, sztáziskamrában vannak hűtve. Gazdájuk szerető melengetésére olvadnak ki és veszik fel színűket, így az az örökbefogadás során még nem ismert: minden tojás egyforma, csak a nevük különbözteti meg őket.

Ezt a ládát találtam most, benne tíz tojással. Mindegyik kissárkánynak van neve, jól lehet a nemét még nem tudjuk. Óvatosan válassz egyet!

Árva tojások

A sárkány neve: Pászma
Ezt választom

A sárkány neve: Turbolya
Ezt választom

A sárkány neve: Tárkony
Ezt választom

A sárkány neve: Macskajaj
Ezt választom

A sárkány neve: Hematit
Ezt választom

A sárkány neve: Érték
Ezt választom

A sárkány neve: Tornádó
Ezt választom

A sárkány neve: Faraday
Ezt választom

A sárkány neve: Lambda
Ezt választom

A sárkány neve: Kyoto
Ezt választom

Ahhoz, hogy örökbe fogadhass egy sárkánytojást, létre kell hoznod egy karaktert a Martion Szerepjátékban. A játék kezdetén minden játékos számára, így neked is, csak egyetlen karakter regisztrálása engedélyezett. Kérjük ne regisztrálj egynél több karaktert, mert a további karaktereket, úgynevezett multikat, törölnünk kell.


Jelenleg nem vagy bejelentkezve az ÁlomVilágon. Ha már van ÁlomVilág felhasználói fiókod, akkor a regisztrálás előtt kérünk, jelentkezz be. A megadott e-mail címre küldünk egy aktivációs levelet, melyben rá kell kattintanod egy linkre, hogy megerősítsd a regisztrációdat. A megerősítés után fogod tudni létrehozni a felhasználóneved és megadni a jelszavad amellyel be fogsz tudni jelentkezni az oldalunkon. A SPAM mappádat is nézd meg kérjük. A gmail címek működnek a legmegbízhatóbban, míg a hotmail általában elutasítja a leveleinket. Ha bármilyen gondod akad, írj a martion@alomvilag.hu címre és segítünk.

E-mail:

A regisztrálásához kérjük töltsd ki az alábbi adatokat:
Kitöltési útmutató

Kérjük, az alábbi dolgokat feltétlenül vedd figyelembe:

  • Minden mezőt ki kell tölteni.
  • A karakter neve álljon egy vezeték- illetve minimum egy keresztnévből. Ne legyen híres ember, könyv- vagy filmszereplő, hisz az már nem a te karaktered lenne. Ilyen neveket nem is fogadunk el. A Martion Mágustanoda egy magyar, Magyarországon működő iskola, a diákjaink többsége magyar. Ezért kérjük, te is magyar nevet válassz.


Karaktered neme:
Karaktered vezetékneve:
Karaktered keresztneve:
lány fiú

Ez a név jelenik meg a játékban, miután belépsz. A mezőkbe írásnál a rendszer fejajánlja a neveket, amik közül választhatsz. Minél többet gépelsz, az annál jobban szűkíti a találatokat. Bögnészhetsz is a létező neveink között a következő listákon: Vezetéknevek, Fiúnevek, Lánynevek. Ahhoz, hogy keresztnevet választhass, meg kell jelölnöd, hogy a karaktered lány vagy fiú lesz, ezután a választott nem keresztneveit fogjuk mutatni.

Elfogadom az összes vonatkozó felhasználási feltételt