Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Sárkánynevelde újtatöltés

Már van Sárkányom, belépek az ÁlomVilág főoldalán


Hatalmas, sárkánygyíktojásokból álló csempészszállítmányra bukkantak a nemzetvédelmi gemmáriusok

Egy néhány nappal ezelőtti éjjen a vámhivatal munkatársai óriási mennyiségű csempészárut foglaltak le. A kihallgatás alapján az árut, pontosabban a sárkánygyíktojásokat Olaszországba kívánták eljuttatni, hogy ott vélhetőleg a hobbyszerűen vadászó mágusok élhessék ki rajtuk sportszenvedélyüket. A Környezetvédelmi Minisztérium Mágikus Lények és Növények Főosztálya borzadva fejtette ki ellenérzését e céllal kapcsolatban, s végül a Szociális Minisztériummal karöltve arra az elhatározásra jutottak, hogy ezen kedves (egyelőre csak leendő) háziállatokat egy felelősségvállalási program keretein belül kiosztják a magyar mágusoknak. A program nemcsak a fiatal varázshasználók tetszését nyerte el (a Martion is támogatja a kormány ezen programját), hisz az elosztópontokon ifjak és idősek egyaránt jelentkeztek.
A Hivatal minden tojáshoz egyedi nevet és nyilvántartási számot rendelt, a reménybeli örökbefogadóknak pedig sárkánynevelési engedélyt kell kérelmezniük - hiszen csakis így biztosítható, hogy a védtelen fiókák véletlenül se kerüljenek rossz kezekbe. A név megváltoztatása egyelőre komoly bürokratikus procedúra lenne - így nem engedélyezett.
A hobbilények gondozása szaktudást nem igényel, rendszeres odafigyelést azonban igen, ezért kérjük, csak gondos, elkötelezett mágusok jelentkezzenek!
A tojások, hogy korlátlan ideig örökbefogadhatóak legyenek, sztáziskamrában vannak hűtve. Gazdájuk szerető melengetésére olvadnak ki és veszik fel színűket, így az az örökbefogadás során még nem ismert: minden tojás egyforma, csak a nevük különbözteti meg őket.Ezt a ládát találtam most, benne tíz tojással. Mindegyik kissárkánynak van neve, jól lehet a nemét még nem tudjuk. Óvatosan válassz egyet!

Árva tojások

A sárkány neve: Mustármag
Ezt választom

A sárkány neve: Ametiszt
Ezt választom

A sárkány neve: Kálium
Ezt választom

A sárkány neve: Cókmók
Ezt választom

A sárkány neve: Gurba
Ezt választom

A sárkány neve: Kristály
Ezt választom

A sárkány neve: Gyömbér
Ezt választom

A sárkány neve: Kén
Ezt választom

A sárkány neve: Nyalka
Ezt választom

A sárkány neve: Jós
Ezt választom

Ahhoz, hogy örökbe fogadhass egy sárkánytojást, létre kell hoznod egy karaktert a Martion Szerepjátékban. A játék kezdetén minden játékos számára, így neked is, csak egyetlen karakter regisztrálása engedélyezett. Kérjük ne regisztrálj egynél több karaktert, mert a további karaktereket, úgynevezett multikat, törölnünk kell.


Jelenleg nem vagy bejelentkezve ÁlomVilág.hu-s felhasználóprofillal. Ha már van, akkor a karaktered regisztrálása előtt kérünk, jelentkezz be. Ha még nincs, akkor itt megadhatod a felhasználód alapvető adatait a karaktered regisztrálásásával egy időben. Ha a teljes regisztrációs folyamaton szeretnél végigmenni, akkor keresd fel az ÁlomVilág.hu oldalt és regisztrálj!

Felhasználónév:
Jelszó:
Jelszó újra:
E-mail:

A karakter regisztrálásához kérjük töltsd ki az alábbi adatokat:
Kitöltési útmutató

Kérjük, az alábbi dolgokat feltétlenül vedd figyelembe:

  • Minden mezőt ki kell tölteni.
  • A karakter neve álljon egy vezeték- illetve minimum egy keresztnévből. Ne legyen híres ember, könyv- vagy filmszereplő, hisz az már nem a te karaktered lenne. Ilyen neveket nem is fogadunk el. A Martion Mágustanoda egy magyar, Magyarországon működő iskola, a diákjaink többsége magyar. Ezért kérjük, te is magyar nevet válassz.
  • A tulajdonságoknál a megalkotott karakteredre az alábbiakból 5 leginkább jellemzőt kell kiválasztani. Nem választhatsz kettő vagy több egyformát. Ezek a jellemzők segítik a Lelkek Tükrét abban, hogy megmutassa karakterednek a számára leginkább járható ösvényt, melyet követhet martioni tanulmányai során. A Martion négy alapítójáról (ABC-ben: Ferfex Farkas, Karpena Kristóf, Lorton Lilla és Neredin Nóra) elnevezett ösvények olyan utak, melyek ugyanoda vezetnek, mégis, néha külön járnak egymástól, néha pedig találkoznak, hogy kifejezzék a Martion egységét: legyenek a karakterek bár különbözőek, azonos célért küzdenek: hogy minél tökéletesebben tudják használni a mágiát.
    Arra is lehetőséged van, hogy a rendszer véletlenszerűen mutasson neked egy Ösvényt, ebben az esetben válaszd ezt az opciót.


Karaktered neme:
Karaktered vezetékneve:
Karaktered keresztneve:
lány fiú

Ez a név jelenik meg a játékban, miután belépsz. A mezőkbe írásnál a rendszer fejajánlja a neveket, amik közül választhatsz. Minél többet gépelsz, az annál jobban szűkíti a találatokat. Bögnészhetsz is a létező neveink között a következő listákon: Vezetéknevek, Fiúnevek, Lánynevek. Ahhoz, hogy keresztnevet választhass, meg kell jelölnöd, hogy a karaktered lány vagy fiú lesz, ezután a választott nem keresztneveit fogjuk mutatni.
A karakter tulajdonságai: A tulajdonságok közül ötöt kell kiválasztanod (5-öt is lehet), kérjük, hogy ne válassz két egyformát. Ezek a tulajdonságok alapján választja ki a Lelkek Tükre a karaktered számára leginkább ideális ösvényt, melyen megkezheti Martioni tanulmányait.
Nem kívánok választani, véletlenszerű Ösvényt kérek!

Elfogadom az összes vonatkozó felhasználási feltételt