A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz

Család hozzáadása és szerkesztése

Ezen az oldalon adhatsz hozzá új családot a már meglévőkhöz vagy szerkesztheted a már létrejött családot.
Add meg a család nevét!

Család:

A rövid leírás azonnal megjelenik a listában, ezért ide rövid, velős információkat érdemes csak írni. A hosszú leírásba azonban tetszőleges hosszú és tartalmú szöveget adhatsz meg a családról, továbbá a formázások is engedélyezettek (ezzel érdemes csínján bánni, és gyakran ellenőrizni, jól néz-e ki).


Rövid leírás (Bemutató):

Hosszú leírás (Leírás):

Feltölthetsz a családodhoz egy négyzetes képet, például címert, logót, mely 100x100-as formában megjelenik a listában is. A nem négyzetes képek is azok lesznek a feltöltés után!

Kép:

Családtagok

A családtagok nevükkel, egyesével adhatóak hozzá a családhoz, miután elmentetted az adatokat. (Azonos nevű karaktereknél kérd az adminisztrátorok segítségét!) Hozzáadás után adhatsz nekik egy megjegyzést, ami a listában jelenik meg. Az admin beállítással a kiválasztott karakter is szerkesztheti a család adatait.

hozzáadása

A helyszínek leírásában legyenek benne a családtagok is.

Helyszínek

Egy-egy családhoz több helyszín is hozzáadható név szerint. (Azonos nevű helyszíneknél kérd az adminisztrátorok segítségét!)


hozzáadása

Csak adminok és a Mesélők szerkeszthetik a céget.

A Mentés gomb megnyomását követően mindig ez az oldal tölt be. Ha vissza szeretnél jutni a családokhou, kattints a Vissza gombra!

Vissza