A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz

A felhasználói feltételek elfogadása

Kedves Játékos! Az ÁlomVilág Klub a Martion Szerepjáték nevű oldalán való résztvételre az alábbi felhasználási feltételeket vezetette be. A szabályzat 2011. december 18-án megváltozott. Ahhoz, hogy használja a szolgáltatásokat, el kell fogadnia a feltételeket. Kérjük, olvassa végig, majd az oldal alján erősítse meg, hogy elfogadja azokat, végül kattintson a mentés gombra.

A Martion Szerepjáték Felhasználási Feltételei

Ez a honlap (martion.alomvilag.hu valamint www.dw-rpg.com/martion) az ÁlomVilág Klub továbbiakban ÁlomVilág (korábban ÁlomVilág Alapítvány) tulajdona. A felelős vezető Sarkadi Katalin. A regisztrációval elfogadja a felhasználási feltételeket, ezért kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbiakat.

A Martion Szerepjáték az ÁlomVilág Klub egyik aloldala, ezért minden felhasználási feltételt, melyet az alomvilag.hu oldalon történő regisztráció során elfogadott, köteles az aloldalon is betartani, az ott leírtak itt is érvényesek. Alomvilag.hu felhasználóprofil nélkül nem lehetséges regisztráció a Martion Szerepjátékba.

Regisztráció
Regisztrálni karakteralkotással vagy teszt kitöltésével lehet. Egy felhasználó kezdetben csak egy karaktert regisztrálhat. A Martion Szerepjáték honlapján való regisztráció során a szerepjátékban használt karakter adatait a leírt utasításoknak megfelelően kell megadni. A nem megfelelően regisztrált karakterek azonnal inaktiválásra, ha pedig a figyelmeztető e-mail után egy hétig nem érkezik kérelem az adatok módosítására, törlésre kerülnek.

Új, az első karakter utáni (úgynevezett multi) karakter regisztrálását igényelni a Karakterigénylés menüpontban lehet.
Amennyiben a játékos írásban lemond a karakteréről (pl. kéri a karakter lecsatolását vagy törlését), vagy a karakterhez tartozó felhasználóprofil törlésre, megszüntetésre kerül, a karakter (vagy karakterek) Mesélői kezelésbe kerülnek. A játékosokhoz nem csatolt karaktereket a továbbiakban a Mesélők használják, Nem Játékos Karakterré (NJK-vá) alakítva őket.

A honlap célja és jogvédelme
A Martion Szerepjáték egy online, valós idejű szerepjátéknak biztosít fórumrendszert. A játék sajátfejlesztésű, azt más oldalon, mely nem az ÁlomVilág tulajdona, felhasználni nem lehet. További jogvédelemre vonatkozó szabályok: lásd az ÁlomVilág Felhasználási feltételeit.

A szolgáltatás
A szolgáltatás jelenti minden, a Martion honlapján elérhető alkalmazást, így a szerepjátékban használt saját karakterek adatlapjának módosítását, azzal a fórumba írást (a fórumon használt jelölések és a netikett betartása mellett).

Szavatosság
A szolgáltatás keretrendszerében vagy az azon keresztül elérhető és/vagy megjelenített szolgáltatások, termékek, funkciók és minden anyag, információ minden szavatosság nélkül bocsáttatnak rendelkezésre. Az oldal és az aloldalak nyújtotta funkciók használata közben a felmerülő hibákat a játékélmény javítása és a felhasználók közötti egyenlő lehetőségek fenntartása végett szíveskedjen jelenteni az adminisztárotoknak (elsősorban a martion@alomvilag.hu e-mail címen).

Nyilatkozat
Ön beleegyezik abba, hogy a szolgáltatást és a szolgáltatás keretrendszerén belül elérhető funkciókat kizárólag a saját kockázatára használja, és elfogadja, hogy sem az ÁlomVilág Klub, sem a Martion Szerepjáték nem vállal felelősséget a használat során esetlegesen felmerülő vagyoni vagy nem vagyoni károkért. Ön elismeri, hogy a Martion Szerepjáték csak egy játék, az itt fölvázolt emberek és helyzetek csupán a képzelet szüleményei.

Budapest, 2019. október 9.

Elfogadom a felhasználási feltételeket