A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz

Kereső

Ezen az oldalon társat, családtagot, ellenséget és minden egyebet kereshetsz már meglévő karakterednek. Feltétlenül írd bele a karaktered nevét, elérhetőségedet.Új hozzáadása Kereső Szűrő:
2019.01.15 17:29:37Inczéék

Családtag, rokon


Két férfikarakter kerestetik. Korukat tekintve 31-42 közöttiek, az egyikük biztos vitae, de akár mindketten is azok lehetnek. Csíksomlyóról származunk, de ma már mindhárman Budapesten élünk, hisz együtt neveljük az unokahúgunkat, Annát, aki 2012-ben veszítette el a szüleit és apai nagyszüleit egy likantróp-támadás alkalmával. (Részletek az adatlapomon)
A foglalkozás, karakterkép megalkotóra van bízva. Ahogy az is, hogy már 2012 előtt is Magyarországon voltatok-e, vagy csak a családi tragédia után költöztetek fel.
Ami még biztos, hogy egy lakásban élünk mind a négyen, legfőképpen Anna miatt, így sosincs egyedül a kislány, három nagybácsi veszi körül, akik mindennél jobban imádják.

A karakterek formálhatóak, ötleteket szívesen fogadok a szokásos formában: vaniliamamor [kukac] gmail.com címen vagy FB-on.

Írta: Incze Tódor


2019.01.14 20:48:28Kól és az Ópium keresi embereit

Munkatárs


Szőke és üdítő
Mint azt a fentiekből is kitalálhattad, szőke vagy, emellett teltkarcsú - de semmiképp sem túl vékony. A szerviensem vagy már hosszú évek, talán évtizedek óta. Együtt eldöntjük, hogy mikor és hol ismerkedtünk meg. Amit még tudnod kell, hogy te vagy az egyetlen, akit mindig magammal viszek az utazásaim során, ami, mint tudjuk, gyakran előfordul nálam. A bohókás, szeleburdi álca mögött egy megfontolt, okos nő lakik, így nem is csoda, hogy általában te intézed az ügyes-bajos dolgaimat, míg fent van a nap. Megteheted, hisz teljes mértékben megbízom benned, tudom, sosem árulnál el (Elkötelezett 3/4). Azt is tudjuk rólad,hogy született vagy. A választást, hogy mely elem szülöttje mindenesetre rád bízom, ahogy a karakter további részleteit is.

Fő a biztonság
Amit tudni kell rólad, hogy te vagy az Ópium biztonsági főnöke, a karaktered Thomas Gibson képével él. Nem feltétlenül kell magyarnak lenned, lehet, hogy (pl) máshol mentettem meg a s*gged, s azóta sem váltak el útjaink. Előnyödre válik, ha jó vagy az asztrálmágia terén, de nem követelmény. Ezt leszámítva csak annyi kikötésem van, hogy ne légy vámpír, a többit majd döntsd el magad, de előtte mindenképp egyeztess velem!

Továbbá keresek még (új és már meglévő karakterek egyaránt jöhetnek):
-Szőke véradókat: Lehetőleg nem fogpiszkáló vékony alakkal, szeretem, ha van egy nőn mit fogni! A szolgálataitokat jól megfizetem, akár az Ópium munkatársai is lehettek, de ez nem feltétel.
-Pultosokat: férfiak és nők egyaránt jöhetnek
-Ruhatárosokat
-Biztonsági őröket
-Beszerző-mindenest
-Takarítót
-Könyvelőt
De ha úgy érzed van még ötleted, keress fel, a közhiedelemmel ellentétben, nem harapok! ;)
Elérhetsz FB-n vagy a vaniliamamor [kukac] gmail.com címen.

Írta: Caleb Dyamond


2019.01.14 20:48:21Ex és anyuka kerestetik!

Családtag, rokon


Rudi:
Már lassan öt éve, hogy elváltak útjaink - papíron legalább is mindenképpen. Pedig milyen szépen indult az egész! Valamikor egyetemista éveimben keveredtünk össze. Imádtad, hogy olyan lökött vagyok, és hogy mennyire lelkesen tudom belevetni magamat egy-egy projectbe/játékba, én pedig imádtam, hogy te ezt nem csak tolerálod, de szereted is. Egyetem után szinte rögtön megkértem a kezed, te pedig azonnal igent mondtál. Pár évvel később már gyereket szerettél volna, én pedig jó ötletnek tartottam, szóval belevágtunk. A fogadást a gyerek elnevezésére te nyerted, így lett a fiunk Kevin.
Ekkor kezdődtek a gondok... mert hogy én nem változtam szinte semmit azóta, hogy megismertél. Ugyanolyan szétszórt, felelőtlen és gyerekes maradtam. Ez pedig egy gyerek mellett már nem olyan felemelő. A nevelés nagyrésze rád maradt, de legalább jól eljátszottam a gyerekkel, és a pénz sosem volt problémaforrás. Úgy gondoltad, egy második gyerek talán segítene rajtunk. Ez alkalommal én nyertem a fogadást, így lett a lányunk Lara.
A kívánt változás viszont nem következett be. Amikor már legalább századszor ígértem meg, hogy változni fogok, már nem hittél nekem. Lara olyan hat éves lehetett, amikor kimondták a válást. Azóta nem vagyunk haragban, de nem is járunk össze sörözni. Valahol mélyen még mindig reméled, hogy megváltozom, én pedig valahol mélyen még mindig remélem, hogy elfogadsz így is.

Kevin:
„Kedves Anya! Lécci hadd mehessek karatéra a Csabival, mert akkor meg tudlak majd védeni tégedet és Larát is. Jobb, ha ezt nem bízzuk apára. – K.” (Kevin, 10 éves korában)
Majd megyek. Majd megcsinálom. Majd úgyis helyére pakolod helyettem, ha harmadik felszólításra sem mozdulok. – Viharos a viszonyunk, amennyire egy kamasz és édesanyja között csak lehet, de mélyen minden alatt még ugyan az az „anyás fiúgyerek” vagyok, aki jónéhány évvel ez előtt hozzád bújt, ha elcsípte a szomorúságot a szemedben apu végett.
Ma is fő kritikusa vagyok az öregemnek, de egyúttal téged se kímél a kamaszos véleménynyilvánítás, ha előtör belőled a reménykedő. Tudod jól, hogy apu sosem fog megváltozni. Én szóltam előre!
Ami Larát illeti, nem könnyítettük meg a dolgodat igazán, mikor ketten lettünk. Most már azért valamivel könnyebb, hisz nem vagyok már gyerek. Csak heti háromszor kell ránk szólnod, hogy ne öljük egymást, az öt alkalom helyett…

Lara:
Nem azt mondom, hogy nincsenek hibáid. Hát kinek ne lennének? Meg hát sokszor kicsit túl szigorú vagy velünk. Főleg mostanában velem. Talán zavar egy picit, hogy folyton apával lógnék, ha tehetném. Mindegy is, szerintem klassz nő vagy és nagyon erős is! Persze titokban és talán nem is annyira titokban még mindig az életem egyik életcélja, hogy titeket újra összehozzalak.

//Ha felkeltettük az érdeklődést, keress belső üziben, vagy a laurenblack@alomvilag.hu e-mail címen, facebookon, vagy füstjelekkel. Egyeztetés szükséges Lexivel és Cleoval is a karakterről. Kikötés annyi lenne, hogy ne legyen éjlény, és a neve Lívia. :)//

Írta: Matusek Rudolf


2019.01.14 20:48:06Véradók

Munkatárs


Olyan egyedeket keresek, akik akár beugróként, akár állandósra vállalnák, hogy adnak nekem a vérükből. Sok felém a szerviens, és amúgy is jó az étvágyam, szóval ételből sosem elég! A fizetés kifejezetten jó, aki pedig állandós melót vállal, az beköltözhet a kastélyba, kap teljes ellátást, és igazán családias hangulat részese lehet! Feltétel túl sok nincsen, nem vagyok válogatós. Persze előny, ha valaki jó mágus, született, likantróp, esetleg mind egyben. (Az a legjobb.) Ó, és az sem árt, ha tudsz németül, sokszor úgy beszélgetünk magunk között.


//Meglévő, vagy akár új karival is lehet nyugodtan jelentkezni, belső üziben, vagy a szerizleek skype címen.//

Írta: Weiß Ádám


Lejárt karakterkereséseid