A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz

Kereső

Ezen az oldalon társat, családtagot, ellenséget és minden egyebet kereshetsz már meglévő karakterednek. Feltétlenül írd bele a karaktered nevét, elérhetőségedet.Új hozzáadása Kereső Szűrő:
2018.07.28 13:11:11Asszisztens

Munkatárs


Keresem személyi asszisztensem, akivel már legalább két éve boldogítjuk egymást. Nem vagyok egyszerű felettes, maximalista lévén, de magas presztízsű, jól fizetett alkalmazottja volnál az Magyar Mágikus Banknak - amennyiben meg tudsz felelni nekem.

Te:
- Nő vagy
- 25-30 év közötti
- Professzionális megjelenésű
- Legalább középfokú végzettséggel rendelkezel, folyamatban lévő/befejezett felsőfokú tanulmányok előnyt jelentenek
- Lojális és összeszedett vagy
- Megfelelési vágy és legalább enyhe fokú mazochizmus jellemző rád :)

A munka:
- Teljeskörű támogatásomat jelenti organizációs és adminisztratív területen (az öltönytisztításon át az naptáram menedzseléség)
- A magánélet-család-szabadidő egyensúlyt lehetetlenné teszi
- Jól fizet
- Magasabb körökben kapcsolatépítésre sok lehetőséget ad.

Írta: Faragó Vince


2018.07.28 13:10:02Ilyenek voltunk

Egyéb


Én apu és anyu tökéletes kislánya, aki mindenben jól teljesített. Te pedig valami más... valami új, valami izgalmas, valami tiltott, valami likantróp. Titokban találkozgattunk, jól éreztük magunkat, megmutattad, hogylétezik más is az én kis buborékomon kívül.
Felelőtlenek, aminek meg is lett a következménye. Első körben velem, azután velünk kapcsolatban. Nem hibáztatlak, amiért leléptél, mikor közöltem veled, hogy apa leszel. Túl fiatalok voltunk.

Meglévő vagy akár leendő karakter is lehetsz. Sok megkötés nincsen, képlékeny a helyzet, ha kedvet kapsz vagy ihletet a fenti kis háttérsztori alapján, jelentkezz PM-ben, e-mailben vagy ahogy csak megtalálsz.

Írta: Fodor Johanna


2018.07.28 13:09:59KomPont Kft. - komponens kiszállító kerestetik!

Munkatárs


A KomPont Kft. állást hirdet kiszállítói munkakörbe! (2-3 fő) - A karakter lehet új vagy már meglevő, egyedüli megkötés a betöltött 18. életév és érvényes erkölcsi bizonyítvány léte. További kérdésekkel keress bátran Nem harap a néni - jeligén!

Írta: Bethlen Ágnes


Lejárt karakterkereséseid