Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz

Kereső

Ezen az oldalon társat, családtagot, ellenséget és minden egyebet kereshetsz már meglévő karakterednek. Feltétlenül írd bele a karaktered nevét, elérhetőségedet.Új hozzáadása Kereső Szűrő:
2017.07.22 18:43:19A diákrabszolga

Munkatárs


Félreértések elkerülése végett, csupán egy, azaz 1 főt keresek Quittner téri vonzáskörű, dinamikusan növekvő ügyvédi irodámba.

- Részmunkaidős "Diákrabszolga": bojtár, joghallgató vagy még egyetemi tanulmányai előtt álló, ilyen ambíciókra törő, gendermeghatározás nélküli egyén, aki a sziszifuszibb paragrafusok, a végtelen kutatómunka és az adminisztráció pokoli bugyrai között levesz egy kis terhet a vállamról.

Várom meglévő/új karik jelentkezését jelen úriembernél belső üzenetben, vagy a kassie[kukac]alomvilag.hu-n.

Írta: Dr. Pásztó Filip


2017.07.08 13:00:06Véradók

Munkatárs


Olyan egyedeket keresek, akik akár beugróként, akár állandósra vállalnák, hogy adnak nekem a vérükből. Sok felém a szerviens, és amúgy is jó az étvágyam, szóval ételből sosem elég! A fizetés kifejezetten jó, aki pedig állandós melót vállal, az beköltözhet a kastélyba, kap teljes ellátást, és igazán családias hangulat részese lehet! Feltétel túl sok nincsen, nem vagyok válogatós. Persze előny, ha valaki jó mágus, született, likantróp, esetleg mind egyben. (Az a legjobb.) Ó, és az sem árt, ha tudsz németül, sokszor úgy beszélgetünk magunk között.


//Meglévő, vagy akár új karival is lehet nyugodtan jelentkezni, belső üziben, vagy a szerizleek skype címen.//

Írta: Weiß Ádám


2017.07.08 12:59:59Ex és anyuka kerestetik!

Családtag, rokon


Rudi:
Már lassan öt éve, hogy elváltak útjaink - papíron legalább is mindenképpen. Pedig milyen szépen indult az egész! Valamikor egyetemista éveimben keveredtünk össze. Imádtad, hogy olyan lökött vagyok, és hogy mennyire lelkesen tudom belevetni magamat egy-egy projectbe/játékba, én pedig imádtam, hogy te ezt nem csak tolerálod, de szereted is. Egyetem után szinte rögtön megkértem a kezed, te pedig azonnal igent mondtál. Pár évvel később már gyereket szerettél volna, én pedig jó ötletnek tartottam, szóval belevágtunk. A fogadást a gyerek elnevezésére te nyerted, így lett a fiunk Kevin.
Ekkor kezdődtek a gondok... mert hogy én nem változtam szinte semmit azóta, hogy megismertél. Ugyanolyan szétszórt, felelőtlen és gyerekes maradtam. Ez pedig egy gyerek mellett már nem olyan felemelő. A nevelés nagyrésze rád maradt, de legalább jól eljátszottam a gyerekkel, és a pénz sosem volt problémaforrás. Úgy gondoltad, egy második gyerek talán segítene rajtunk. Ez alkalommal én nyertem a fogadást, így lett a lányunk Lara.
A kívánt változás viszont nem következett be. Amikor már legalább századszor ígértem meg, hogy változni fogok, már nem hittél nekem. Lara olyan hat éves lehetett, amikor kimondták a válást. Azóta nem vagyunk haragban, de nem is járunk össze sörözni. Valahol mélyen még mindig reméled, hogy megváltozom, én pedig valahol mélyen még mindig remélem, hogy elfogadsz így is.

Kevin:
„Kedves Anya! Lécci hadd mehessek karatéra a Csabival, mert akkor meg tudlak majd védeni tégedet és Larát is. Jobb, ha ezt nem bízzuk apára. – K.” (Kevin, 10 éves korában)
Majd megyek. Majd megcsinálom. Majd úgyis helyére pakolod helyettem, ha harmadik felszólításra sem mozdulok. – Viharos a viszonyunk, amennyire egy kamasz és édesanyja között csak lehet, de mélyen minden alatt még ugyan az az „anyás fiúgyerek” vagyok, aki jónéhány évvel ez előtt hozzád bújt, ha elcsípte a szomorúságot a szemedben apu végett.
Ma is fő kritikusa vagyok az öregemnek, de egyúttal téged se kímél a kamaszos véleménynyilvánítás, ha előtör belőled a reménykedő. Tudod jól, hogy apu sosem fog megváltozni. Én szóltam előre!
Ami Larát illeti, nem könnyítettük meg a dolgodat igazán, mikor ketten lettünk. Most már azért valamivel könnyebb, hisz nem vagyok már gyerek. Csak heti háromszor kell ránk szólnod, hogy ne öljük egymást, az öt alkalom helyett…

Lara:
Nem azt mondom, hogy nincsenek hibáid. Hát kinek ne lennének? Meg hát sokszor kicsit túl szigorú vagy velünk. Főleg mostanában velem. Talán zavar egy picit, hogy folyton apával lógnék, ha tehetném. Mindegy is, szerintem klassz nő vagy és nagyon erős is! Persze titokban és talán nem is annyira titokban még mindig az életem egyik életcélja, hogy titeket újra összehozzalak.

//Ha felkeltettük az érdeklődést, keress belső üziben, vagy a laurenblack@alomvilag.hu e-mail címen, facebookon, vagy füstjelekkel. Egyeztetés szükséges Lexivel és Cleoval is a karakterről. Kikötés annyi lenne, hogy ne legyen éjlény, és a neve Lívia. :)//

Írta: Matusek Rudolf


2017.07.08 12:59:50Kislányunk!

Családtag, rokon


Egy 7-9 év körüli kislány karakter kerestetik, akit örökbefogadhatnánk (Karsa - Ugaros Károly és Karsa - Ugaros Hektor)! Sok dolog nincsen róla kitalálva (azért ennyi idősen kiforrott személyiséggel nem nagyon rendelkeznek az emberek), csupán annyi, hogy külföldi, azért ne legyen velejéig romlott szociopata (xD), és az arca Aubrey Anderson-Emmons.Jelentkezni lehet nálam (Lau), vagy Cleonál skype-on, facebook-on, vagy belső üziben.

Írta: Karsa - Ugaros Károly


2017.07.07 07:59:51Sztárcsináló

Munkatárs


Ugaros Károly mutatott be minket egymásnak, elvégre ő nem foglalkozik énekesekkel. Mégis úgy gondolta, hogy nem hagyná kárba menni a tehetségem, ezért keresett meg téged, mint jó barátját, hogy nem vállalnál-e engem. Kapcsolatunk egyelőre nagyon kezdeti, remélhetőleg idővel megszokjuk majd egymást.

Karakterinfó: Kor és nem mindegy, lehet új vagy meglévő karakter is. Hektort mostanában karolja fel Ugaros Károly kérésére. Jelentezni belső üzenetben vagy skypeon moonyfoot[kukac]hotmail.com vagy a cleo[kukac]alomvilag.hu mailen

Írta: Karsa Hektor


2017.07.07 07:59:31Család kerestetik

Családtag, rokon


Több ismeretlenes egyenlet következik.
Ex-feleség No 1.
18 voltál, karcsú és szőke. Pont az esetem. Könnyen beléd szerettem, te pedig végig kísérted, hogyan növöm ki magam a többedik szakvizsga után, és vállalok külföldi műszakokat, hogy megvalósítsam a magánklinika álmát egyszer majd. Persze mi sem voltunk tökéletesek, bár csalfa természetem valahogy mégis elviselted, én pedig eltekintettem neked, hogy minden második éjjel részegen vagy épp szerek által felspanolt állapotban érkezel meg. Működtünk. Azután történt az a kis baleset a rendelőben 19 évvel ezelőtt. Likantróppá váltam, bár későn ébredtem rá. Téged szerencsére nem fertőztelek meg, ám leendő gyermekünket igen. A szülés után valami elpattant benned (példának okáért liantróppá váltál), egyszerűen csak leléptél a fiunkkal együtt. Próbáltalak keresni, de eltűntél a térképről, én pedig egy idő után feladtam. (Ami késik, nem múlik) Rászoktál bármire, ami adódott, adósságokat halmoztál fel, amiket a fiunk, Konor próbált világ életében fizetni. Utoljára 17 éves lehetett, mikor láttad őt.

Ex-feleség No. 2.
Éppen 18 voltál, mikor találkoztunk, 19, mikor elvettelek feleségül. Fiatalságod és szőkeséged könnyedén megfogott. Az idő teltével gyereket is vállaltunk, aki manapság már tinédzser korban van. Azután úgy döntöttél, hogy útjainknak ideje külön válnia, és eszerint válásunk is lezajlott. Természetesen fair jussodat is követelted, így az élet is könnyebb neked. Viszonyunk jelenleg kérdéses, megbeszélés tárgyát képezi.

Tinédzser
Immáron tinédzser korba léptél, kedves lányom vagy fiam. Amit tudni lehet rólad, hogy kisebb korodban én inkább a munka vagy a szórakozás felé fordultam, ha lehetőségem akadt rá, így későn jutottam a felismerésre, hogy ideje volna az életedbe vonódni. A válás után anyáddal maradtál, amit meg is értettem, engem pedig nagyrészt pénztárcának használsz. Egyke gyerek vagy ennek minden előnyével, hátrányával és gőgjével. Ha kell valami, amit anyád nem vesz meg, hozzám jössz, én pedig időként meddő kísérletet teszek rá, hogy ezt valamiféle kapcsolódási pontnak tekintsem, így hát kapcsolatunk jelenleg jó indulattal sem mondható a döcögősnél pozitívabbnak.

Jelentkezni cleo@alomvilag.hu címen vagy jelen karinál üzenetben lehet velem illetve ex-feleség No 1. esetében Honfi Konor userrel való egyeztetés után.

Írta: Dr. Honfi Lukács


2017.07.07 06:46:56A Tulassay Kutatóintzet keresi munkatársait

Munkatárs


Kutató orvosokat, orvosokat, vegyészeket, bájitalmestereket keres a Tulassay Intézet. Alapvető követelmény az elhivatottság, a megfelelő szakmában való jártasság.

//Mindenféle karakter jöhet, aki belefér az intézmény koncepciójába, lehet létező JK vagy még nem létező leendő karakter. Jelentkezést a moonyfoot_kukac_hotmail_pont_com skype címen vagy üzenetben várom//

Írta: Dr. Tulassay Maximilián


2017.07.07 06:46:23Munkatárs kerestetik

Munkatárs


Jól fizető állásra keresi munkatársait az Andolini hotel recepciós, manager, karbantartó és minden egyéb munkakörbe. Elvárás a jó kommunikációs készség, precíz munkavégzés és megbízhatóság. Idegennyelvek ismerete vagy Ezernyelv bűbáj megfelelő használata kifejezett előny.
Jelentkezni belső üzenetben vagy cleo[kukac]alomvilag.hu vagy moonyfoot[kukac]hotmail.com skype címen.

Írta: Serafino Andolini


Lejárt karakterkereséseid