Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz

Kereső

Ezen az oldalon társat, családtagot, ellenséget és minden egyebet kereshetsz már meglévő karakterednek. Feltétlenül írd bele a karaktered nevét, elérhetőségedet.Új hozzáadása Kereső Szűrő:
2018.01.28 14:33:47Ilyenek voltunk

Egyéb


Én apu és anyu tökéletes kislánya, aki mindenben jól teljesített. Te pedig valami más... valami új, valami izgalmas, valami tiltott, valami likantróp. Titokban találkozgattunk, jól éreztük magunkat, megmutattad, hogylétezik más is az én kis buborékomon kívül.
Felelőtlenek, aminek meg is lett a következménye. Első körben velem, azután velünk kapcsolatban. Nem hibáztatlak, amiért leléptél, mikor közöltem veled, hogy apa leszel. Túl fiatalok voltunk.

Meglévő vagy akár leendő karakter is lehetsz. Sok megkötés nincsen, képlékeny a helyzet, ha kedvet kapsz vagy ihletet a fenti kis háttérsztori alapján, jelentkezz PM-ben, e-mailben vagy ahogy csak megtalálsz.

Írta: Fodor Johanna


2018.01.21 13:53:52Vállalkozók, szolgáltatók ide lessetek!

Munkatárs


- Vállalkozásba fognál egy melevő karakterrel, de nincs meg a megfelelő anyagi háttér hozzá?
- Leendő karaktered vállalkozásához jól jönne egy "pénzes ember"?
- Esetleg már meglevőhöz találod remek kapcsolati (és tőkebeli) befektetésnek, hogy valaki melletted álljon?

Ha valamelyik kérdés megragadott, írj PM-et nekem és beszéljünk róla! Habár a karakter alapvetően startup vállalkozásokat (A startup általában az újonnan alapított, nagy növekedési potenciállal rendelkező induló vállalkozásokat jelenti. - Thx Wikipédia) menedzsel, egyéb jótékony ügyeket és a pesti falkát pénzeli, nyitott vagyok már meglevő vállalkozás/szolgáltatás kapcsán is efféle kapcsolatra.
Az ára csupán egy PM, illetve előfordulhat, hogy "válogatok". Egy Krimó-projecthez nem feltétlenül adná a nevét és pénzét a karakter, de ez talán érthető is.

Ne habozz, ha van ötleted, írj! (Csak a húgom harap, én nem! ;) )

Írta: Czaesar Anton


2018.01.20 23:58:56Nagykövetségi gyakornok program 2017/2018

Egyéb


Szeretnél bepillantást nyerni az ország külpolitikájának, diplomáciájának mindennapi életébe? Érdekel a keleti mágia, a távolkelet kultúrája és társadalma?
A Koreai Köztársaság Mágusnagykövetsége az idei tanévben is várja az érdeklődő hallgatókat gyakornoki programjába, ahol új karrier lehetőségeket fedezhetnek fel és életre szóló jártasságokat szerezhetnek!

A programról:
A 3 hónapos program célja, hogy lehetővé tegye lényegi tapasztalatok szerzését külügyi környezetben. A résztvevők bepillantást nyerhetnek a nagykövetségen folyó mindennapi munkában, részt vehetnek a többi állam képviselőivel való nyilvános találkozókon, illetve belefolynak rendezvények, konferenciák szervezési munkálataiba is.
Munkájukért cserébe kiemelt gyakornoki bérezésben és némi TP-ben részesülnek.

Jelenleg három felsőoktatási intézményből pályázhatnak az érdeklődők:
- Mráz Kálmán Nemzetközi Gazdaságtudományi Egyetem hallgatói
- Oswald König Mágikus államigazgatási és Nemzetvédelmi Akadémia Államigazgatási Karának hallgatói
- Eötvös Loránd Tudományegyetem - Elméleti Mágia Kar, jog- és társadalomtudományok képzési területek hallgatói


A jelentkezéseket önéletrajzhoz csatolt motivációs levéllel és három hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvánnyal a traineeprogram@mgov.kr címre várjuk.

--------------------------------------
// Ha valaki nagykövetségen dolgozó felnőtt karakterben - konzul, diplomata, tanácsos, védelmi szakember, testőr, etc. - gondolkozik, esetleg meglevővel venne ilyesféle irányt, az is keressen bátran PM-ben! //

Írta: Yeon Min-sun


2018.01.20 23:58:52KomPont Kft. - komponens kiszállító kerestetik!

Munkatárs


A KomPont Kft. állást hirdet kiszállítói munkakörbe! (2-3 fő) - A karakter lehet új vagy már meglevő, egyedüli megkötés a betöltött 18. életév és érvényes erkölcsi bizonyítvány léte. További kérdésekkel keress bátran Nem harap a néni - jeligén!

Írta: Bethlen Ágnes


Lejárt karakterkereséseid