A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz

Kereső

Ezen az oldalon társat, családtagot, ellenséget és minden egyebet kereshetsz már meglévő karakterednek. Feltétlenül írd bele a karaktered nevét, elérhetőségedet.Új hozzáadása Kereső Szűrő:
2018.03.29 11:15:36A diákrabszolga

Munkatárs


Félreértések elkerülése végett, csupán egy, azaz 1 főt keresek Quittner téri vonzáskörű, dinamikusan növekvő ügyvédi irodámba.

Részmunkaidős "Diákrabszolga": bojtár, joghallgató vagy még egyetemi tanulmányai előtt álló, de ilyen ambíciókra törő, gendermeghatározás nélküli egyén, aki a sziszifuszibb paragrafusok, a végtelen kutatómunka és az adminisztráció pokoli bugyrai között levesz egy kis terhet a vállamról.

Várom meglévő/új karik jelentkezését jelen úriembernél belső üzenetben, vagy a kassie[kukac]alomvilag.hu-n.

Írta: Dr. Pásztó Filip


2018.03.29 11:07:34KomPont Kft. - komponens kiszállító kerestetik!

Munkatárs


A KomPont Kft. állást hirdet kiszállítói munkakörbe! (2-3 fő) - A karakter lehet új vagy már meglevő, egyedüli megkötés a betöltött 18. életév és érvényes erkölcsi bizonyítvány léte. További kérdésekkel keress bátran Nem harap a néni - jeligén!

Írta: Bethlen Ágnes


2018.03.29 11:07:26Nagykövetségi gyakornok program 2017/2018

Egyéb


Szeretnél bepillantást nyerni az ország külpolitikájának, diplomáciájának mindennapi életébe? Érdekel a keleti mágia, a távolkelet kultúrája és társadalma?
A Koreai Köztársaság Mágusnagykövetsége az idei tanévben is várja az érdeklődő hallgatókat gyakornoki programjába, ahol új karrier lehetőségeket fedezhetnek fel és életre szóló jártasságokat szerezhetnek!

A programról:
A 3 hónapos program célja, hogy lehetővé tegye lényegi tapasztalatok szerzését külügyi környezetben. A résztvevők bepillantást nyerhetnek a nagykövetségen folyó mindennapi munkában, részt vehetnek a többi állam képviselőivel való nyilvános találkozókon, illetve belefolynak rendezvények, konferenciák szervezési munkálataiba is.
Munkájukért cserébe kiemelt gyakornoki bérezésben és némi TP-ben részesülnek.

Jelenleg három felsőoktatási intézményből pályázhatnak az érdeklődők:
- Mráz Kálmán Nemzetközi Gazdaságtudományi Egyetem hallgatói
- Oswald König Mágikus államigazgatási és Nemzetvédelmi Akadémia Államigazgatási Karának hallgatói
- Eötvös Loránd Tudományegyetem - Elméleti Mágia Kar, jog- és társadalomtudományok képzési területek hallgatói


A jelentkezéseket önéletrajzhoz csatolt motivációs levéllel és három hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvánnyal a traineeprogram@mgov.kr címre várjuk.

--------------------------------------
// Ha valaki nagykövetségen dolgozó felnőtt karakterben - konzul, diplomata, tanácsos, védelmi szakember, testőr, etc. - gondolkozik, esetleg meglevővel venne ilyesféle irányt, az is keressen bátran PM-ben! //

Írta: Yeon Min-sun


2018.03.29 11:07:19Vállalkozók, szolgáltatók ide lessetek!

Munkatárs


- Vállalkozásba fognál egy melevő karakterrel, de nincs meg a megfelelő anyagi háttér hozzá?
- Leendő karaktered vállalkozásához jól jönne egy "pénzes ember"?
- Esetleg már meglevőhöz találod remek kapcsolati (és tőkebeli) befektetésnek, hogy valaki melletted álljon?

Ha valamelyik kérdés megragadott, írj PM-et nekem és beszéljünk róla! Habár a karakter alapvetően startup vállalkozásokat (A startup általában az újonnan alapított, nagy növekedési potenciállal rendelkező induló vállalkozásokat jelenti. - Thx Wikipédia) menedzsel, egyéb jótékony ügyeket és a pesti falkát pénzeli, nyitott vagyok már meglevő vállalkozás/szolgáltatás kapcsán is efféle kapcsolatra.
Az ára csupán egy PM, illetve előfordulhat, hogy "válogatok". Egy Krimó-projecthez nem feltétlenül adná a nevét és pénzét a karakter, de ez talán érthető is.

Ne habozz, ha van ötleted, írj! (Csak a húgom harap, én nem! ;) )

Írta: Czaesar Anton


Lejárt karakterkereséseid