Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz

Kereső

Ezen az oldalon társat, családtagot, ellenséget és minden egyebet kereshetsz már meglévő karakterednek. Feltétlenül írd bele a karaktered nevét, elérhetőségedet.Új hozzáadása Kereső Szűrő:
2017.10.15 00:38:29Ex és anyuka kerestetik!

Családtag, rokon


Rudi:
Már lassan öt éve, hogy elváltak útjaink - papíron legalább is mindenképpen. Pedig milyen szépen indult az egész! Valamikor egyetemista éveimben keveredtünk össze. Imádtad, hogy olyan lökött vagyok, és hogy mennyire lelkesen tudom belevetni magamat egy-egy projectbe/játékba, én pedig imádtam, hogy te ezt nem csak tolerálod, de szereted is. Egyetem után szinte rögtön megkértem a kezed, te pedig azonnal igent mondtál. Pár évvel később már gyereket szerettél volna, én pedig jó ötletnek tartottam, szóval belevágtunk. A fogadást a gyerek elnevezésére te nyerted, így lett a fiunk Kevin.
Ekkor kezdődtek a gondok... mert hogy én nem változtam szinte semmit azóta, hogy megismertél. Ugyanolyan szétszórt, felelőtlen és gyerekes maradtam. Ez pedig egy gyerek mellett már nem olyan felemelő. A nevelés nagyrésze rád maradt, de legalább jól eljátszottam a gyerekkel, és a pénz sosem volt problémaforrás. Úgy gondoltad, egy második gyerek talán segítene rajtunk. Ez alkalommal én nyertem a fogadást, így lett a lányunk Lara.
A kívánt változás viszont nem következett be. Amikor már legalább századszor ígértem meg, hogy változni fogok, már nem hittél nekem. Lara olyan hat éves lehetett, amikor kimondták a válást. Azóta nem vagyunk haragban, de nem is járunk össze sörözni. Valahol mélyen még mindig reméled, hogy megváltozom, én pedig valahol mélyen még mindig remélem, hogy elfogadsz így is.

Kevin:
„Kedves Anya! Lécci hadd mehessek karatéra a Csabival, mert akkor meg tudlak majd védeni tégedet és Larát is. Jobb, ha ezt nem bízzuk apára. – K.” (Kevin, 10 éves korában)
Majd megyek. Majd megcsinálom. Majd úgyis helyére pakolod helyettem, ha harmadik felszólításra sem mozdulok. – Viharos a viszonyunk, amennyire egy kamasz és édesanyja között csak lehet, de mélyen minden alatt még ugyan az az „anyás fiúgyerek” vagyok, aki jónéhány évvel ez előtt hozzád bújt, ha elcsípte a szomorúságot a szemedben apu végett.
Ma is fő kritikusa vagyok az öregemnek, de egyúttal téged se kímél a kamaszos véleménynyilvánítás, ha előtör belőled a reménykedő. Tudod jól, hogy apu sosem fog megváltozni. Én szóltam előre!
Ami Larát illeti, nem könnyítettük meg a dolgodat igazán, mikor ketten lettünk. Most már azért valamivel könnyebb, hisz nem vagyok már gyerek. Csak heti háromszor kell ránk szólnod, hogy ne öljük egymást, az öt alkalom helyett…

Lara:
Nem azt mondom, hogy nincsenek hibáid. Hát kinek ne lennének? Meg hát sokszor kicsit túl szigorú vagy velünk. Főleg mostanában velem. Talán zavar egy picit, hogy folyton apával lógnék, ha tehetném. Mindegy is, szerintem klassz nő vagy és nagyon erős is! Persze titokban és talán nem is annyira titokban még mindig az életem egyik életcélja, hogy titeket újra összehozzalak.

//Ha felkeltettük az érdeklődést, keress belső üziben, vagy a laurenblack@alomvilag.hu e-mail címen, facebookon, vagy füstjelekkel. Egyeztetés szükséges Lexivel és Cleoval is a karakterről. Kikötés annyi lenne, hogy ne legyen éjlény, és a neve Lívia. :)//

Írta: Matusek Rudolf


2017.10.15 00:38:24Véradók

Munkatárs


Olyan egyedeket keresek, akik akár beugróként, akár állandósra vállalnák, hogy adnak nekem a vérükből. Sok felém a szerviens, és amúgy is jó az étvágyam, szóval ételből sosem elég! A fizetés kifejezetten jó, aki pedig állandós melót vállal, az beköltözhet a kastélyba, kap teljes ellátást, és igazán családias hangulat részese lehet! Feltétel túl sok nincsen, nem vagyok válogatós. Persze előny, ha valaki jó mágus, született, likantróp, esetleg mind egyben. (Az a legjobb.) Ó, és az sem árt, ha tudsz németül, sokszor úgy beszélgetünk magunk között.


//Meglévő, vagy akár új karival is lehet nyugodtan jelentkezni, belső üziben, vagy a szerizleek skype címen.//

Írta: Weiß Ádám


2017.10.15 00:10:12Sztárcsináló

Munkatárs


Ugaros Károly mutatott be minket egymásnak, elvégre ő nem foglalkozik énekesekkel. Mégis úgy gondolta, hogy nem hagyná kárba menni a tehetségem, ezért keresett meg téged, mint jó barátját, hogy nem vállalnál-e engem. Kapcsolatunk egyelőre nagyon kezdeti, remélhetőleg idővel megszokjuk majd egymást.

Karakterinfó: Kor és nem mindegy, lehet új vagy meglévő karakter is. Hektort mostanában karolja fel Ugaros Károly kérésére. Jelentezni belső üzenetben vagy skypeon moonyfoot[kukac]hotmail.com vagy a cleo[kukac]alomvilag.hu mailen

Írta: Karsa Hektor


2017.10.15 00:10:09A Tulassay Kutatóintzet keresi munkatársait

Munkatárs


Kutató orvosokat, orvosokat, vegyészeket, bájitalmestereket keres a Tulassay Intézet. Alapvető követelmény az elhivatottság, a megfelelő szakmában való jártasság.

//Mindenféle karakter jöhet, aki belefér az intézmény koncepciójába, lehet létező JK vagy még nem létező leendő karakter. Jelentkezést a moonyfoot_kukac_hotmail_pont_com skype címen vagy üzenetben várom//

Írta: Dr. Tulassay Maximilián


2017.09.25 15:54:28KomPont Kft. - komponens kiszállító kerestetik!

Munkatárs


A KomPont Kft. állást hirdet kiszállítói munkakörbe! (2-3 fő) - A karakter lehet új vagy már meglevő, egyedüli megkötés a betöltött 18. életév és érvényes erkölcsi bizonyítvány léte. További kérdésekkel keress bátran Nem harap a néni - jeligén!

Írta: Bethlen Ágnes


2017.09.25 15:54:02Nagykövetségi gyakornok program 2017/2018

Egyéb


Szeretnél bepillantást nyerni az ország külpolitikájának, diplomáciájának mindennapi életébe? Érdekel a keleti mágia, a távolkelet kultúrája és társadalma?
A Koreai Köztársaság Mágusnagykövetsége az idei tanévben is várja az érdeklődő hallgatókat gyakornoki programjába, ahol új karrier lehetőségeket fedezhetnek fel és életre szóló jártasságokat szerezhetnek!

A programról:
A 3 hónapos program célja, hogy lehetővé tegye lényegi tapasztalatok szerzését külügyi környezetben. A résztvevők bepillantást nyerhetnek a nagykövetségen folyó mindennapi munkában, részt vehetnek a többi állam képviselőivel való nyilvános találkozókon, illetve belefolynak rendezvények, konferenciák szervezési munkálataiba is.
Munkájukért cserébe kiemelt gyakornoki bérezésben és némi TP-ben részesülnek.

Jelenleg három felsőoktatási intézményből pályázhatnak az érdeklődők:
- Mráz Kálmán Nemzetközi Gazdaságtudományi Egyetem hallgatói
- Oswald König Mágikus államigazgatási és Nemzetvédelmi Akadémia Államigazgatási Karának hallgatói
- Eötvös Loránd Tudományegyetem - Elméleti Mágia Kar, jog- és társadalomtudományok képzési területek hallgatói


A jelentkezéseket önéletrajzhoz csatolt motivációs levéllel és három hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvánnyal a traineeprogram@mgov.kr címre várjuk.

--------------------------------------
// Ha valaki nagykövetségen dolgozó felnőtt karakterben - konzul, diplomata, tanácsos, védelmi szakember, testőr, etc. - gondolkozik, esetleg meglevővel venne ilyesféle irányt, az is keressen bátran PM-ben! //

Írta: Yeon Min-sun


2017.09.10 19:46:17Jóbarát a múltból

Munkatárs


Lehet a Martionban már ismertük egymást, de az is megeshet, hogy csak a Mrázban (amit akkor még Magyar Mágus Üzleti Főiskolának hívtak) találkoztunk először. Neked hihetetlen érzéked volt az üzlethez, így természetesen megkaptad a teljes ösztöndíjat, viszont még így is akadtak dolgok, amikre szívesen költöttél volna, de nem igazán adatott meg hozzá az anyagi háttered. Ez nekem viszont pont kapóra jött, mert bár nem vagyok egy elveszett eset, mégis időigényesebb volt megtanulnom bizonyos anyagrészeket, amiket te olyan egyszerűen magyaráztál el, hogy a megértés utána már nekem is jóval egyszerűbben ment. Így született meg a kis egyességünk: te segítesz nekem, én segítek neked - első üzleti kapcsolataink egyike volt. Fokozatosan egyre jobban kijöttünk egymással, mondhatni a mai napig is az egyik legjobb barátomnak nevezhetlek, akit bármikor hívhatok, ha valami gondom akad.
Elöljáróban egyelőre ennyit osztanék meg a karakterről, aki lehet külföldről ide küldött, anyagi javaktól megvont örökös, elszegényedett Családos háttérrel rendelkező feltörekvő, vagy csak egy egyszerű fiú a szomszédtól - ezt rábízom a megalkotóra, a továbbiakat úgy is egyeztetjük.
Karakterképnek leginkább James Marsdent szeretném, de ez alkuképes.
Keresni lehet privát üzenetben vagy Facebookon szerencsés, de inkább ez utóbbi, azt hamarabb észreveszem.

Írta: Dr. Theobald Dorottya


Lejárt karakterkereséseid