Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz

Kereső

Ezen az oldalon társat, családtagot, ellenséget és minden egyebet kereshetsz már meglévő karakterednek. Feltétlenül írd bele a karaktered nevét, elérhetőségedet.Új hozzáadása Kereső Szűrő:
2017.06.08 21:17:20KomPont Kft. - állásajánlat

Munkatárs


A KomPont Kft. állást hirdet beszerzői (2 fő), illetve kiszállítói munkakörökbe! - A karakter lehet új vagy már meglevő, egyedüli megkötés a betöltött 18. életév és érvényes erkölcsi bizonyítvány léte.
Beszerzői munka pályázása esetén elvárt a komponensek magas szintű ismerete - így erre értelemszerűen idősebb karaktert érdemes hozni, alkotni - illetve előnyt jelent, ha nem csupán ezernyelvvel beszélsz idegennyelveket és szeretsz utazni. További kérdésekkel keress bátran Nem harap a néni - jeligén!

Írta: Bethlen Ágnes


2017.06.08 21:17:14Vállalkozók, szolgáltatók ide lessetek!

Munkatárs


- Vállalkozásba fognál egy melevő karakterrel, de nincs meg a megfelelő anyagi háttér hozzá?
- Leendő karaktered vállalkozásához jól jönne egy "pénzes ember"?
- Esetleg már meglevőhöz találod remek kapcsolati (és tőkebeli) befektetésnek, hogy valaki melletted álljon?

Ha valamelyik kérdés megragadott, írj PM-et nekem és beszéljünk róla! Habár a karakter alapvetően startup vállalkozásokat (A startup általában az újonnan alapított, nagy növekedési potenciállal rendelkező induló vállalkozásokat jelenti. - Thx Wikipédia) menedzsel, egyéb jótékony ügyeket és a pesti falkát pénzeli, nyitott vagyok már meglevő vállalkozás/szolgáltatás kapcsán is efféle kapcsolatra.
Az ára csupán egy PM, illetve előfordulhat, hogy "válogatok". Egy Krimó-projecthez nem feltétlenül adná a nevét és pénzét a karakter, de ez talán érthető is.

Ne habozz, ha van ötleted, írj! (Csak a húgom harap, én nem! ;) )

Írta: Czaesar Anton


2017.04.28 13:55:15Mucika, a titkárnő és a diákrabszolga

Munkatárs


Félreértések elkerülése végett, csupán kettő, azaz 2 főt keresek Quittner téri vonzáskörű, dinamikusan növekvő ügyvédi irodámba.

- Főállású "Mucika": valójában bármilyen névre hallgathat, a lényeg, hogy preferáltan nőnemű, a manapság divatos "front office" feladatokat el tudjon látni. Kávéfőzés, postázás, gépítástudás, enyhe asztrális képességek a megfelelő légkör kialakításához a várószobában. Nem árt, ha nem ájul el az első hangos szótól, mert a kliensek között előfordul minden forma.

- Részmunkaidős "Diákrabszolga": bojtár, joghallgató vagy még egyetemi tanulmányai előtt álló, ilyen ambíciókra törő, gendermeghatározás nélküli egyén, aki a sziszifuszibb paragrafusok, a végtelen kutatómunka és az adminisztráció pokoli bugyrai között levesz egy kis terhet a vállamról.

Várom meglévő/új karik jelentkezését jelen úriembernél belső üzenetben, vagy a kassie[kukac]alomvilag.hu-n.

Írta: Dr. Pásztó Filip


Lejárt karakterkereséseid