A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz

Kereső

Ezen az oldalon társat, családtagot, ellenséget és minden egyebet kereshetsz már meglévő karakterednek. Feltétlenül írd bele a karaktered nevét, elérhetőségedet.Új hozzáadása Kereső Szűrő:
2019.10.11 22:32:31Az Akeszisz Mágikus Magánbank munkatársai

Munkatárs


A címből nem nehéz kitalálni, olyan karaktereket keresek, akik a bank alkalmazásában állhatnak. Vezérigazgató-helyettes, jogtanácsos, fiókvezetők, pénztárosok, elemzők, közgazdászok, pénzügyesek, könyvelők, gyakornokok, titkárok/nők. Vagy bármilyen funkcióba, ami most hirtelen nem jutott eszembe, de tudod, hogy egy banknál fellelhető. ^^ Emellett keresem a személyi asszisztensem is, női karakternek jobban örülnék, de ha van egy koncepciód, akkor az se tántorítson vissza, ha férfiként álmodtad meg! ;)
Akár azt is el tudom képzelni, hogy akár az Orsay, akár a Szentirmay család karakterei az Akeszisznél vállalnak munkát valamilyen pozícióban.
Érdeklődni privát üzenetben, FB-on vagy a vaniliamamor [kukac] gmail.com címen lehet.

Írta: Szentirmay Berény


2019.10.11 22:32:25Kól és az Ópium keresi embereit

Munkatárs


Szőke és üdítő
Mint azt a fentiekből is kitalálhattad, szőke vagy, emellett teltkarcsú - de semmiképp sem túl vékony. A szerviensem vagy már hosszú évek, talán évtizedek óta. Együtt eldöntjük, hogy mikor és hol ismerkedtünk meg. Amit még tudnod kell, hogy te vagy az egyetlen, akit mindig magammal viszek az utazásaim során, ami, mint tudjuk, gyakran előfordul nálam. A bohókás, szeleburdi álca mögött egy megfontolt, okos nő lakik, így nem is csoda, hogy általában te intézed az ügyes-bajos dolgaimat, míg fent van a nap. Megteheted, hisz teljes mértékben megbízom benned, tudom, sosem árulnál el (Elkötelezett 4). Azt is tudjuk rólad, hogy született vagy. A választást, hogy mely elem szülöttje mindenesetre rád bízom, ahogy a karakter további részleteit is.

Fő a biztonság
Amit tudni kell rólad, hogy te vagy az Ópium biztonsági főnöke. Nem feltétlenül kell magyarnak lenned, lehet, hogy (pl) máshol mentettem meg a popód, s azóta sem váltak el útjaink. Ami biztos, hogy jó vagy az asztrál és/vagy mentálmágia terén. Ezt leszámítva csak annyi kikötésem van, hogy ne légy vámpír, a többit majd döntsd el magad, de előtte mindenképp egyeztess velem!

Továbbá keresek még (új és már meglévő karakterek egyaránt jöhetnek):
-Szőke véradókat: Lehetőleg nem fogpiszkáló vékony alakkal, szeretem, ha van egy nőn mit fogni! A szolgálataitokat természetesen busásan megfizetem, akár az Ópium munkatársai is lehettek, de ez nem feltétel.
-Kisfőnököt: elég jól megy már az Ópium, így ismét szeretnék több figyelmet szentelni a többi szórakozóhelyemre, illetve újakat nyitni, ehhez viszont elengedhetetlen, hogy egy olyan megbízható személynek adjam át a kormányt, akinek már van hasonló tapasztalata, vagy aki hosszú évek óta nálam dolgozik - akár egy másik szórakozóhelyemen
-Pultosokat: férfiak és nők egyaránt jöhetnek
-Ruhatárosokat
-Biztonsági őröket
-Beszerző-mindenest
-Takarítót
-Könyvelőt
-Dj és egyéb fellépők
-Fotós
De ha úgy érzed van még ötleted, keress fel, a közhiedelemmel ellentétben, nem harapok! ;)
Elérhetsz privát üzenetben, FB-n vagy a vaniliamamor [kukac] gmail.com címen.

Írta: Caleb Dyamond


2019.10.10 00:09:54Családfa bővítés

Családtag, rokon


Akiket keresek:

Caterina Coxton
1992 végén vagy 1993 elején születtél. A családi tragédiát követően Jonathan és én neveltünk fel. Makacs vagy és akaratos, igazi Coxton, így elbűvölő is, ha éppen arra lenne szükség. Ennek ellenére a szempilla rebegtetéssel eddig sem sikerült meghatnod a bátyádat (én néha elgyengülök tőle), valószínűleg ezután sem fog. Ez előbbi leginkább akkor vált bizonyossá, mikor előkészítő után Jonathan Angliába küldött tanulni. Az ott töltött hét éved alatt sem te, sem én nem tudtuk meggyőzni, hogy haza jöhess és a Coxtonban fejezhesd be tanulmányaidat. 2013-ban végeztél, most egyetemen vagy/már végeztél az egyetemmel/mesterizel, valószínűleg itthon (értsd: Románia), de ha más elképzelésed van erről, bizonyos mértékig rugalmasak vagyunk. 2011-ben villámcsapásként ért minket a hír, hogy a Coxton léglabdaedzője eljegyzett. Jonathan kiakadt, te bőgtél, az edző pedig repült... az iskolából. Sőt, az országból is. Azóta a bátyád ezen a téren is erősebb gyeplőn tart. Viszont annak ellenére, hogy már eladó sorba kerültél az ELIT megítélése szerint, nem fog elrendezett házasságba kényszeríteni. Legalábbis még pár évig biztosan nem. Ez alatt remélhetőleg megtalálod a párod és/vagy nem keveredsz olyan galibába, hogy mégis meggondol(juk)ja magát.
Karakterkép felől annyi a megkötés, hogy lehetőleg sötét haj-világos szem kombó legyen.

David Rowle-Coxton
1973. május 16-án születtél. A hónapban, napban tudok engedni, ha nagyon szükséges, az évszámban viszont egyáltalán nem. Nehezen indult a kapcsolatunk, valószínűleg mi ketten lettünk volna a két utolsó ember, akik úgy gondolták még 2007-ben, mikor legelőször találkoztunk, hogy valaha is egy párt fogunk alkotni. Van egy 1993-ban született lányod, Victoria, egy 2012-ben született ikerpárod, Dafina és Adrian, illetve egy 2017 májusában született fiad - utóbbi három csöppségnek én vagyok az édesanyja. 2013-ben házasodtunk össze, ezt követően vetted fel a Coxton vezetéknevet, amiért Jonathan mai napig neheztel rád. Nem mintha nem lenne megszokott ez nálatok, jóformán azóta marjátok egymást, hogy találkoztatok - lehet éppen ezért egészítitek ki olyan jól egymást a Coxton élén. Csillagászattant tanítasz, legalábbis ez ami biztos, ha ezen felül is van még olyan tantárgy vagy szakterület, ahol otthon vagy, ne habozz velem közölni. Többféle vezetői tisztséget is betöltöttél már a Coxton Varázslóképző életében, sőt, nem tartom valószínűtlennek, hogy most is egyik igazgató-helyettes vagy, de erről részletesebben majd beszélgetünk, ha érdeklődsz karakter iránt.
A karakterképhez nagyon ragaszkodom, ő pedig nem más, mint David Boreanaz. Ha megtetszett a karikép, de a kari koncepció nem, és hozol vele másikat, kérlek osztva foglald, mert nekem is hatalmas szükségem van rá!

Victoria Rowle
David lánya vagy, mint fentebb is említettem, 1993-ban születtél. Az anyukádat gyerekként veszítetted el, de nem hiszem, hogy ezen közös vonás miatt jövünk ki egymással annyira jól már a kezdetek kezdete óta. Valószínűleg az is közre játszik benne, hogy egy percig sem akartam a helyébe lépni, inkább testesítem meg a számodra egy nővér szerepét, mint egy anyáét. Az ikrek születése előtt és azóta is hatalmas segítség vagy a számomra. Gimnáziumi éveidet Angliában végezted. Azt nem tudom, hogy most hol tanulsz/dolgozol, de az biztos, hogy olyan gyakran látogatsz el hozzánk, amilyen gyakran csak teheted. Talán pont ott élsz már velünk a Coxton Birtokon.
Kép tekintetében csak annyi megkötésem van, hogy szőke fürtjeid legyenek, melyet minden bizonnyal édesanyádtól örököltél.

Adrian Rowle-Coxton
2012. március 12-én születtél, két perccel megelőzve a húgodat, Dafinat. Érdeklődő vagy, kíváncsi, szeretsz mindenfélét saját magad kitanulmányzni. Inkább reál beállítottságú vagy, ez már most, előkészítős éveid alatt is érzékelhetőek. Maximalista vagy és nem ismersz bocsánatot, ebből a szempontból rám ütöttél. Testvéreddel tűz és víz vagytok, a legkevésbé sem értitek meg egymást, ha viszont valaki piszkálja (nyilván rajtad kívül), legyen az a nevelő, az ösztálytárs vagy akár egy rokon, azt nem hagyod annyiban és revansot veszel - a család mindenek előtt, és ezt már ilyen fiatalon is szem előtt tartod.
Tanulmányaidat itthon, a Curcubeu Előkészíőben kezdted meg, de képlékeny, hogy Jonathan engedi-e, hogy Coxton diákjai legyetek a húgoddal, vagy nagynénéd példáját követve egy külföldi iskolába küld majd (értsd: választhatsz Coxton vagy Martion között).
Kinézetre csak a sötét haj van megszabva, lévén nekem és apádnak is az van, ezen felül viszont szabad kezed van.

Ha valamelyik karakter megtetszett, keress itt belső üzenetben, FB-n vagy a gercuj.izabella [kukac] gmail.com címen.

Írta: Alisa Rowle-Coxton


Lejárt karakterkereséseid