A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Súgó
2013.11.04. 11:13:19

Kedves mindenki!

A napokban frissült, illetve befejeződött a súgó felújítása, ezért ajánljuk mindenki szíves figyelmébe ennek böngészését.

Itt olvasható el egyben az egész.

A súgó tartalma az alábbiakban frissült többek között:

  • Egy karakter megalkotása
  • A Martionon használható kinézeti kódok és feltételek
  • A Martion funkcióinak használata
  • A Játéktér és használata
  • Speciális hátterek és az Éjszaka lényei
  • Világleírás: Martion Rádió

Bekerült továbbá:

Martion Rádió (MR – Tekerjetek MR-re!)

Viszonylag friss kezdeményezés, csupán előző év közepén nyújtották rá be az igényt, az engedély pedig hamar megérkezett az igazgatóság részéről. Diákok egy csoportja alapította, bár az eredeti csapatból azóta néhányan elballagtak, a szekér azonban még mindig jól döcög. A frekvenciát fogja minden arra egyébként is alkalmas felrúnázott telefon, számítógép, iPhone, tablet, stb. Van egy „központi stúdió” az egyik alagsori üres teremben, ám csak a neve ennyire komoly, a felszereltsége annyira az, amennyit össze tudtak harácsolni, kéregetni diákok szülőktől, tanároktól, az iskolától. Az ajtón mágikus védelem van, mikor milyen – változó, nem mintha sok mindent kéne védeni, de sosem lehet tudni –, amely a tanárokat és a rádió munkájában érdekelt diákokat engedi be. A műsorrendben egyaránt vannak talan és mágus együttesek számai, valamint ha találnak elég érdekfeszítő témát vagy alanyt, rövidebb-hosszabb beszélgetések, interjúk is előfordulnak rendszertelenül.

Amennyiben hibát, elgépelést esetleg hiányosságot fedeztek fel a leírásban, értesítsetek minket bátran itt vagy e-mailben.

Mesélők


Megosztás a Facebook-on
Hozzászólások
 

Friss hírek (összes)
Utolsó órák
  • Jelenleg nincs olyan friss óra a saját évfolyamodon, aminek még nem oldottad meg a házi feladatát.