A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Őrlángon - Feltárul a bestia (Nyílt hétvége a Leviatánban)
2013.06.24. 12:41:28

Az esemény véget ért, de ma is lehet jönni a Leviatán egyszem, eredeti témájába játszogatni, afterzsúrozni.
Minden kedves eddigi résztvevőnek köszönjük, hogy belesett a bélbolyhok közé! Reméljük jó élménnyel tudtunk szolgálni.

- The crew (Szántó-Árvai-Sarnyai)


A játék és a szerencsejáték ünnepe alkalmából nyílt estet szervez a Leviatán kaszinó
Leviatán by KisKassie on Grooveshark

----------------- Ápdét-----------------

A Leviatán nyílt napján állandó és helyi játékaink is lesznek, ezekről a Játéktéren a témák leírásában és itt is tájékozódhattok.


Állandó játékok
Egyszámjáték
Minden órában (X óra 00 és 59 között) a résztvevő játékos tippel egy pozitív egész számot // És azt megküldi Sarnyai Csabának belső üzenetben //. A forduló végén munkatársaink megvizsgálják a beérkezett számokat, és amelyeket több ember is tippelte, azok kiesnek. A megmaradt számokat ezután nagyság szerint növekvő sorrendbe rendezik. A legkisebb számot tippelő személy egy tallért értékű zsetont nyer a Leviatánban.

Bingó
A játék jelentkezést igényel, ezt bárki megteheti, aki elmúlt 18 éves. // IC. Jelentkezni Árvai Norbertnél lehet üzenetben. // A játékos válaszul egy 5x5-ös számsort kap, B, I, N, G, O nevezetű oszlopokkal. //Mivel a későbbiekben jelölgetni kell rajta, így nem árt, ha a user tart magánál tollat és papírt és kiírja a táblázatot.//
Az este folyamán pedig szemfülesnek kell lenni, ugyanis a Leviatán területén //azaz bármelyik helyszínen, ami a kaszinóhoz tartozik// felbukkannak majd off-ban számok bizonyos időközönként. (Például, B-5, G-41, stb.) Ha valakinek stimmel egy szám, akkor azt valamilyen módon jelöli a tábláján. Minden alkalommal öt ilyen szám fog érkezni, majd a játékos türelmesen vár és figyel a következő adagra.
A játék akkor ér véget, ha egy sorban, oszlopban, vagy akár átlósan kijön a sor, azaz mind az öt, egymás melletti számot kisorsolják. Ekkor a játékos ugyancsak üzenetben elküldi a BINGO szócskát Árvai Norbertnek //Belsőben is!//. Több nyertes esetén az nyer, aki gyorsabban küldte el a szót. (A további nyertesek is kapnak ajándékot, de a leggyorsabbé a fődíj.)


Játékok - téma

Ideiglenes téma. A Leviatán játékterem játékai, és az ahhoz kapcsolható szociális terek (nem a bárpult és a tánctér)
Itt játszható minden a félkarú rablózáson át a pókeren keresztül a rulettasztalig. Krupiék és biztonsági kamerák figyelnek a mágikus módszereken felül, 18-éven aluliak zsetonra nem játszhatnak.
Bár a hosszabb játékokban szabadkezet kaptok (kártyázás, hasonló), figyeljünk a realitásra (mekkora anyagi háttérrel bírsz, stb.), és dolgok eldöntésénél ne legyünk restek tényleg segítségül hívni Fortunát, azaz a Chat D6 gombját. Kiemelt játékfajta a hétvégén a kockázás.

Kockajátékok

Melyek önműködően játszhatók, hála a Martion belső kockadobójának. Amennyiben valakivel összeállsz, kérlek a Chat D6 gombjával dobj, hogy mindenki ellenőrizhesse az eredményt.
A kezdő játékost, illetve a sorrendet mindig a dobott érték határozza meg: aki a legnagyobbat dobja, az a kezdő, és így lefelé.
A játékosok maguk között állapíthatják meg a tétet (de krupié mindig jelen és játékban van, hogy a bankot és az ellenőrizést képviselje. Nem kötelező kijátszani.).

Malac
A cél egy dobókockával elérni a 100-at. A játékosok sorrendjét az elején eldöntjük (dobással). Egy játékos egymás után annyiszor dob, ahányszor akar, így dobott pontjai összeadódnak. Ha viszont utolsó dobása 1-es, akkor eddigi teljesítménye nullázódik. Ha úgy döntött, nem dob tovább, továbbadja a kockát a következő játékosnak. Ha 1-est dob, akkor is tovább kell adnia. Az nyer, aki először összegyűjt 100 pontot.

Antiadu
Az első játékos (dobással eldöntve) megdobja az első, játékot indító dobást. Amit a kocka mutat, az lesz az antiadu. Aki a későbbiek során megdobja az antiadut, kiesik. A győztes az, aki utoljára bennmarad.

Bűvös ezres
Dobókockával minden játékos háromszor dob egymás után, amikor sorra kerül. A három számból egy háromjegyű számot kell összeállítania. Az nyer, aki az így körönként kidobott háromjegyű számainak összegével legjobban megközelíti az ezret.

Szultán (2 db kocka)
A játék kezdetén a játékosok kisorsolják a dobásra következés sorrendjét és az első "szultánt" (egy kockával dobva a legnagyobb értéket dobott játékos a szultán, utána a legnagyobb számot dobó az első, majd második stb. játékos).
A szultán eldönti, hogy a dobásra következő játékos két kockával történő dobásának összege mennyi legyen. Ez legalább 2, de nem több 12-nél és nem 7. Ha a játékos megdobja a kívánt összeget, akkor a szultántól zsetont kap, ha nem sikerül megdobnia, akkor ő "fizet" a szultánnak. Ha valamelyik játékosnak a "parancs végrehajtása" során hetes összeget sikerül kivetnie, akkor azt követően ő lesz a szultán és a játék folytatódik.

21 (4 db kocka)
Az a játékos viszi el a tétet, aki négy dobásának eredményösszegével (alulról) leginkább megközelíti a 21-et. Ha nagyobb az összeg, a játékos "befuccsolt" mint a 21-es (Black Jack) kártyajátékban.

Június 21.- és 22.-én kitárja minden kedves érdeklődő számára száját a tengeri bestia. Természetesen gyomrában még mindig ott pörögnek a csodálatos steampunk kerekek, a kockák, a rulett és a félkarú rabló, de emellett most különlegesen jó hangulattal szolgálhat a bélbolyhok között.
Napnyugta előtt valamivel már feltárul a szörny, így folyamatosan várja a betérni váró utazókat, azokat is, akik a rendhagyó akcióknak hála könnyedebben játszanának Fortuna kegyeiért, de a neoviktoriánus-modern egyveleg, a jó zene és társaság ugyanannyira megmozgathat mindenkit.

Helyszín
//A Játéktér//
Leviatán Kaszinó és Bár [Facebook]
Budapest, Vigadó tér

Zene
A zenét te szolgáltatod, mert mi sem jobb, ha az szól a füledben, ami neked is kedves. A szervezők június 20 (csütörtök)-ig várják a javaslatot a szolgáltatható muzsikára, amiket majd a stáb behangosít a szörny minden kis zugába.

Belépés
Június 21. (péntek) és 22. (szombat), 18:00 órától, jelképes 3 dukátért, mely a bárban lefogyasztható. Öltözeted nem feltétlen kell, hogy a stílust hordozza, de az igényességet igen. Amennyiben mégis fogaskerekeket aggatnál magadra, akkor is jól jársz. Egy darab a ruhádon egy dukát értékű zsetont ér neked a Leviatánból.*
18 éven aluliakat kizárólag felnőtt kíséretével lehet beléptetni, és a zsetonjaink is csak az érett fők kezében fognak működni.


*Az ajándékzsetonok összege nem haladhatja meg az egy tallér érékhatárt. A zsetonok aznapi felhasznasználásúak, pénzre vissza nem válthatóak.

------------------------------


// Az esemény éjszaka alapvetően realtime jellegben folyik, de lehetőség van természetesen offtime játékra is, fagyasztásokra az egész hétvégén. A létszámra, a népszerűségre és az igényekre való tekintettel lehetséges a vasárnapi afterparty is.
A kért zenéket itt, vagy belső üzenetben Sarnyai Csabának/Szántó Marcellnek lehet még küldeni Előadó-Számcím-Youtubelink formátumban. A trollkodókat azért megszűrjük. :)//


Megosztás a Facebook-on
Hozzászólások
Kinizsi Diána, felnott | 2013.06.23. 14:52:47
Mi köszönjük a lehetőséget! (Másik felemmel is. Hurr. =^.^=)
Válasz erre
Pados Hajnalka, felnott | 2013.06.22. 23:09:09
// ...és Hajni ma is of course NJK-ként felvonultatja magát éjfél tájékán. ^^" és szurkoljatok a hétfő-keddi szakvizsgám miatt. :DDDDD //
Válasz erre
Sarnyai Csaba, felnott | 2013.06.22. 18:13:35
Nyitva vagyunk, nép!
Válasz erre
Rébék - Nagy Zsaklin, felnott | 2013.06.22. 13:38:33
//Különben azt nézem, ha a maiból indulok ki, hogy ha éjfél után hazaérek, még akkor is lesz bőven lehetőségem. XD//
Válasz erre
Sarnyai Csaba, felnott | 2013.06.22. 12:19:07
// Mi köszönjük az eddigieket, meg az estét színesítő karaktereket. :) Ha láttok mozgolódást a témában lehet jönni ma is :D //
Válasz erre
Carrie, felnott | 2013.06.22. 03:24:14
//Köszönjük az első napot, mozgalmas-izgalmas volt :D//
Válasz erre
Pados Hajnalka, felnott | 2013.06.21. 21:14:16
//Jepp, velem-hozzám jöhetsz!! *-* :DD//
Előzmény: Egri Réka, 2013.06.21. 20:32:47
Válasz erre
Egri Réka, felnott | 2013.06.21. 20:43:05
Fene... pedig valami ilyesmiben gondolkodtam! :D
Előzmény: Sarnyai Csaba, 2013.06.21. 20:41:48
Válasz erre
Sarnyai Csaba, felnott | 2013.06.21. 20:41:48
Neked? Bármit szívem... csak nem takarítok XD
Előzmény: Egri Réka, 2013.06.21. 20:31:13
Válasz erre
Egri Réka, felnott | 2013.06.21. 20:32:47
//Jah, és Hajninak meg ejnye! De legalább ha el akarok tűnni, mondhatom, hogy veled mentem. xD//
Válasz erre
Egri Réka, felnott | 2013.06.21. 20:31:13
JEEEEEE! (Nehogy már csorba essék azon a nagy önbizalmon. xD)
Amúgy mit lehet veled csinálni, ha megnyer az ember? :D
Válasz erre
Sarnyai Csaba, felnott | 2013.06.21. 20:25:39
Tudtam hogy féltékeny leszel, nyuszó XD
Válasz erre
Végh Auróra, felnott | 2013.06.21. 20:25:33
WTF? XDDDDDD
Válasz erre
Sokoray Nátán, felnott | 2013.06.21. 20:25:05
NEEEEEEEEEEEEEE!!!
Válasz erre
Sarnyai Csaba, felnott | 2013.06.21. 20:22:48
Pedig... szavazás kezdődik. Aki azt akarja, hogy holnap feltegyem magam kockajátékra, mint elnyerhető díj az mondja "JEEEEEE!"
XD
Válasz erre
Pados Hajnalka, felnott | 2013.06.21. 19:36:17
Sajnos usernek tanulnia kell, így nem tud érdemben ténylegesen ott lenni, pedig szeretne ám... szóval Hajni NJK-ként szeretne arra legyeskedni, minden egyes nap. :D Főleg, mert Réka is hívta egy kis páréra, és nem hagyná ki.
És mindenki más meg szórakozzon helyettem is! *-*
Válasz erre
Árvai Norbert, felnott | 2013.06.21. 18:05:14
Na, 7-ig lehet jelentkezni BINGO-ra, akkor megkapja mindenki a neki járó számait és elkezdődik a játék. :D
Válasz erre
Arlutz Marcell, felnott | 2013.06.21. 17:43:49
Bankot robbantok ma, úgy érzem... ^^ Fortuna a vállamon ül. Remélem... :D
Válasz erre
Árvai Norbert, felnott | 2013.06.21. 16:33:23
És majd itt jelzem mikor kezdődik, mondjuk olyan 7 körül talán és akkor fogom mindenkinek kiküldeni a számait is.
Válasz erre
Árvai Norbert, felnott | 2013.06.21. 16:31:33
Elég kukkolni. :)
Válasz erre
Rébék - Nagy Zsaklin, felnott | 2013.06.21. 16:28:09
Bingóval kapcsolatban: amikor felbukkannak random a számok, feltétel, hogy egy helyszínen legyünk velük, vagy az is ér, ha csak kukkoltam, és felfigyeltem rájuk? XD
Válasz erre
Eszterhaazy Olívia A., karpena | 2013.06.21. 15:54:50
Húúúú... :$$$ Valaki nem szeretne a "szülői felügyelete" alatt tartani? :O :D
Válasz erre
Sarnyai Csaba, felnott | 2013.06.20. 23:53:58
Megoldottuk a kis taknyos gondját :D
Válasz erre
Hankovszky Ádám, felnott | 2013.06.20. 21:13:18
Lájk.
Kérj meg egy ismerőst Sokoray :D :D
Tudod az elérhetőségem, ha jogi védelem kell. XD
Válasz erre
Egri Réka, felnott | 2013.06.18. 17:04:21
Én tuti ott leszek!^^ //Esetlegesen más karival is, mert hosszú a hétvége. :D//
Válasz erre
Andrássy Veronika, felnott | 2013.06.18. 15:21:24
Én szívesen elviszlek téged, Nátán. :)
Válasz erre
Sarnyai Csaba, felnott | 2013.06.18. 14:46:43
Ha ez figyelemfelhívás és a problemet solve-olni is akarod, nem csak nyüszögni vedd fel velem a kapcsolatos, szappanárus.
Válasz erre
Sokoray Nátán, felnott | 2013.06.18. 12:06:27
First world problem: nem vagyok tizennyolc, a bátyáim meg nem érnek rá. F*CK
Válasz erre
Sarnyai Csaba, felnott | 2013.06.13. 20:47:46
A királynő is tiszteletét teszi o.o (veled is van közös képem!)
Válasz erre
Rébék - Nagy Zsaklin, felnott | 2013.06.13. 20:45:26
(Off-the-record) A határidőnaplómat elnézve nekem sem árt egy kis kikapcsolódás. Már tudom, hogyan fogom beütemezni.
Válasz erre
Chai, felnott | 2013.06.13. 20:12:22
Mindenkivel szívesen táncolok, drágáim. :D
Válasz erre
Árvai Norbert, felnott | 2013.06.13. 14:28:12
...hanem mindannyiunknak!
Válasz erre
Sarnyai Csaba, felnott | 2013.06.13. 14:21:20
Ki vagy rúgva, LordÁrvai ^^
Válasz erre
Árvai Norbert, felnott | 2013.06.13. 14:19:08
Csaba, nem akarlak elkeseríteni, de ez azt hiszem nem neked szólt. xD
Válasz erre
Sarnyai Csaba, felnott | 2013.06.13. 14:07:51
Oh là là
Válasz erre
Chai, felnott | 2013.06.13. 13:25:52
Mmmmm... tiszteletemet teszem, szépfiúk ;)
Válasz erre
Árvai Norbert, felnott | 2013.06.13. 08:17:34
Gyertek-gyertek. Minél többen vagyunk annál jobb nekünk!
Válasz erre
Volynskii Katya, felnott | 2013.06.12. 21:01:00
szerintem én is elnézek arra felé... möglássuk. ^^
Válasz erre
Talján Eszter, felnott | 2013.06.12. 20:09:28
Előreláthatólag nem tudom, hogy érek rá, de szeretnék én is megjelenni.
Válasz erre
Vizkeleti Ambrus, felnott | 2013.06.12. 19:41:54
Vúhú, megyek kuncsaftot fogni. xD (Meg talán nyerek is valamit. :3)
Válasz erre
Weisenstein Zoé, neredin | 2013.06.12. 19:11:02
Behalok XD XD XD :D
Válasz erre
Sarnyai Csaba, felnott | 2013.06.12. 16:28:26
Mylove! Tiéd az első foglalás :D
Előzmény: Szántó Marcell, 2013.06.12. 16:22:02
Válasz erre
Szántó Marcell, felnott | 2013.06.12. 16:22:02
A keringő foglalt már a táncrendedben, Csabám? Ha nem, vinném.
Válasz erre
Sarnyai Csaba, felnott | 2013.06.12. 14:03:30
Mindenkivel táncolok (tényleg mindenkivel). Időpontfoglalások belső üzenetben :D
Válasz erre
 

Friss hírek (összes)
Utolsó órák
  • Jelenleg nincs olyan friss óra a saját évfolyamodon, aminek még nem oldottad meg a házi feladatát.