A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Változás a játéktéren!
2013.11.26. 14:50:16

A Martion Szerepjáték Játéktere hamarosan meg fog változni.

Az új küllem sem működésében, sem kinézetében nem fog sokban különbözni a jelenlegitől, csupán felosztásában fog megújulni.

Korábban a baloldali oszlopban voltak a Martion helyszínei, míg a másikban a világ többi részét találhatták meg a játékosok. Ezután új helyszínfejlécek lesznek, a Martion és Marót, Budapest, Magyarország, Világ. Ezek némelyike alá új témakörök is kerültek (többek között privát helyszíncsoportok), ezek alá soroljuk be a jelenlegi helyszíneket.

Eleinte bizonyosan furcsa lesz az új elrendezés, de hosszútávon átláthatóbb, kényelmesebb lesz, reményeink szerint pedig egy-egy alkalomra könnyebben lehet majd színhelyt találni.

További változtatások a játéktéren:

  • A hozzászólás dobozába írtakat a rendszer automatikusan (félrekattintásra) elmenti, így internetleállás, frissítés és visszalépés esetén sem vész el a szöveg.


Megosztás a Facebook-on
Hozzászólások
Mesélő, meselo | 2013.07.19. 15:05:53
Nem tudom, hogy a Martiont hol hívják még Mágustanodának (azon kívül, hogy a játék világban belül ez az iskola neve), de az oldal már legalább egy éve Martion Szerepjáték néven fut, pont ebből az okból.
Válasz erre
Eszterhaazy Olívia A., karpena | 2013.07.19. 14:55:57
Hmmm... ha a többet használt felnőtt karakteres játékokból indulunk ki, akkor lassan a Martion nevet változtathatna... mármint nem Martion Mágustanoda lenne, hanem valami Varázs Világ, vagy hasonló... :$
Válasz erre
Mesélő, meselo | 2013.07.19. 14:50:06
Nem tudjuk megítélni, hogy ez mennyire "nagy baj". Ehhez van kedve az embereknek, ilyen játékokat szeretnek játszani - a játékosok is felnőttek.
Ettől függetlenül, továbbra is lehet és érdemes is diákkaraktereket hozni, de ez csak rajtatok, játékosokon múlik.
Válasz erre
Cséplő Cintia, felnott | 2013.07.19. 14:13:41
Nagy baj az, hogy sajnos egyre kevesebb a diákkarakter és inkább a felnőtt karakterekre koncentrálódik az egész játék. Valahogy ösztönözni kéne ajátszókat, hogy hozzanak diákkarikat is :)
Válasz erre
Mesélő, meselo | 2013.07.19. 00:29:51
Szia!

Sajnos az utóbbi időben nagyon kevés játék történik mind a Martion kastélyában, mind a környező helyszíneken. Ha megnézed, július 10-ei mind a két helyen az utolsó hozzászólás, ami még a mellett is elég régi, hogy az aktív userek egy része táborban van. Nincs szükség külön témakörre minden emeletnek, mert nincs annyi játék ott. Akkor tudjuk érdemben megfontolni ezt a kérést, ha sokkal több játék lesz a kastélyban.
Válasz erre
Cintó, felnott | 2013.07.18. 22:10:23
Hát srácok... Most őszinte leszek. Általában tetszenek a módosítások de ez nem lesz a szivem csücske. Főleg az a rossz, hogy a sulis témán belül minden helyszínt egybe és alig lehet átlátni. Eltűntek a szintek meg minden. Nagy katyvasz van... Legalább a szinteket vissza lehetne hozni, mert így uhh... Nagyon nem jó :\ A Budapest meg a Magyarország téma még egész pofás...
Válasz erre
Mesélő, meselo | 2013.07.16. 23:06:57
Sajnos a táblázatos felépítés miatt ez most nem valósítható meg, de ha más nem, felírtam, és akkor majd Martion2.
Manassé
Válasz erre
Sarnyai Csaba, felnott | 2013.07.16. 22:53:33
Építő jellegű kérdéske:
Az elrendezéshez lehetne egy kinyit-becsuk opciót kapni a címekre kattintva, ami megmarad?
Pölö nem akarom elsőként felnőtt karival a Martionos helyeket nézni/letekerni, szal ha az alapból csukva lenne, ha becsukom, és mondjuk a Budapest altalralom nyitva ha azt hagyom akkor szuper volna. Ilyet lehet?
Válasz erre
Harmathy Ada, felnott | 2013.07.16. 20:40:06
Majd megszokjuk. :D
Válasz erre
 

Friss hírek (összes)
Utolsó órák
  • Jelenleg nincs olyan friss óra a saját évfolyamodon, aminek még nem oldottad meg a házi feladatát.