A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Szabályváltozások
2013.08.24. 09:04:26

Kedves mindenki!

Mivel szeretnénk mindenkinek megfelelő játékteret biztosítani a Martion Szerepjáték keretein belül, az eddigi szigorú írásmód szabályban engedményt teszünk. Korábban a *-ok között csak E/3-ban lehetett írni, azonban mivel a Magánterületeken/Privát témakörökben mindenki létrehozhat saját helyszínt, az általatok létrehozott magánterületen ezentúl úgy játszhattok, ahogyan ízléseteknek megfelel. Ez csakis a Magánterületeken belül él, kérjük, a többi helyszíneken tartsátok tiszteletben az oldal szabályait, és továbbra is egyes szám harmadik személyben írjatok.

Bármely játékos aki rendelkezik felnőtt karakterrel, létrehozhat karakterenként 1, azaz egy darab témakört a magánterületek (mindegy, hogy melyik helyszíncsoportban) néven futó helyszínek között. A magánterület nevének egyértelműnek kell lennie, a leírásának pedig legalább 200 karaktert tartalmaznia kell.
A magánterületek helyszíncsoportban található helyszíneken csak a helyszín tulajdonosa és azok a karakterek játszhatnak, akik engedélyt kapnak erre a tulajdonostól a játék előtt.

Részletes leírás
- Téma neve - Legfeljebb 100 karakterben kell megadni egy egyedi nevet.
- Téma leírása - Ide kell beírni a téma leírását, minimum 200 karakternyit.
- Ez a téma nyilvános - Ebbe ne írj semmit.
- Jogok - Ezt a mezőt ne állítsd át.
- Sikeres témalétrehozás után írjatok a Mesélőknek egy üzenetet (ezt eddig különösen kevesen tették meg, ezért hangsúlyozzuk ennyire)!

Kérjük, legyél nagyon figyelmes a téma megalkotásánál. Ha minden jól ment, egy felugró üzenet tájékoztat erről, a téma pedig azonnal megjelenik.

Köszönettel
a Mesélők

U.i.: A fenti változások hamarosan a súgóba is bekerülnek.


Megosztás a Facebook-on
Hozzászólások
 

Friss hírek (összes)
Utolsó órák
  • Jelenleg nincs olyan friss óra a saját évfolyamodon, aminek még nem oldottad meg a házi feladatát.