A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Martion: Alternatív Idők Szerepjáték
2014.05.12. 11:03:08

Kedves Játékosok!

Hosszú tervezés és még több munka után örömmel jelentjük be, hogy elkészült új fórumos szerepjátékunk, a Martion egyfajta változata, az Alternatív Idők!

Gondolkoztál már azon, hol fog élni, mit fog csinálni a karaktered öt, tíz, húsz, netán száz év múlva? Mi lett volna, ha egy életeseménye máshogy történik, máshogy dönt?

Milyen volt a múltja, a szülei élete, a hely régen, ahonnan származik? Milyen lehet egy vámpír vagy szerviens karakter múltja évekkel, évtizedekkel, évszázadokkal ezelőtt?
Vagy egyszerűen csak játszanál mágusokkal történelmi korokban és nem csak a mai technikai forradalomtól fűtött világban?

Minderre most egyszerre adunk lehetőséget nektek új oldalunkon!

Lépj be az Martion: Alternatív Idők Szerepjáték oldalra, és hozz át egy már meglévő Martionos karaktered mindössze két kattintással, vagy alkoss karaktert a karakterigényléssel, teszt kitöltése nélkül.

Az Alternatív Idők játéktere korszakokra osztott, a történelmet az alábbiak szerint osztottuk fel:

  • Őskor
  • Ókor
  • Középkor
  • Újkor
  • Modern kor
  • Jövő
  • Alternatív jelen

Ezek mindegyikében létrehoztunk témaköröket és egy-két témát is, de a játék egész logikájából adódóan, bármikor létre lehet hozni újakat. Témakört a mesélők és moderátorok nyithatnak, de témát bármelyik karakter indíthat, melyről automatikus e-mail értesíti a mesélőket.

A karakterlapok speciálisak, minden korszakra külön-külön megalkothatod azt, akár külön névvel, külsővel, avatarral és minden mással együtt.

A játék egyelőre nagyon kezdeti béta üzemmódban van, számos hiba, probléma előfordulhat még, ezeket folyamatosan javítjuk, hálásan köszönjük ha jelzitek őket. Egyelőre csak itt, a Martionon és az ÁlomVilágon hirdetjük meg, hogy elindul, és ha a béta szakaszból tovább tudunk lépni, vagy legalábbis hiba nélkül működésben megy az oldal néhány napon-héten át, akkor fogjuk nyilvánosan is hirdetni.

Próbáljátok ki az Alternatív Időket, játsszatok más időkben is Martiont!

Mesélők
Megosztás a Facebook-on

Hozzászólások
 

Friss hírek (összes)
Utolsó órák
  • Jelenleg nincs olyan friss óra a saját évfolyamodon, aminek még nem oldottad meg a házi feladatát.