A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Csontvárys Farsang
2015.02.19. 12:26:31

Kedves hallgatók, művészetkedvelő barátaink!


Az idők során hagyománnyá vált „Csonvárys Farsang”, mely minden évben február első péntekén kerül megrendezésre, mindig is nagy népszerűségnek örvend hallgatóink körében, akik évről évre elkápráztatnak bennünket és diáktársaikat nagyszabású, ötletes, vagy épp figyelemfelkeltő jelmezkreációikkal.
Az idei tanévben szeretnénk ezt az élményt nem csupán testvériskolánkkal, hanem az összes magyarországi mágikus felsőoktatási intézmény hallgatóival, illetve a művészetek iránt nyitott, érdeklődő támogatóinkkal is megosztani!

Szeretettel meghívom tehát Önöket a Csontváry farsangi gálájára, ahol végzős hallgatóink vizsgamunkái kerülnek bemutatásra, illetve az azt követő jelmezes partira!

Lánczy Margaret
a Csontváry Rektora

--------------------------------
Játéktechnikai információk, részletek

- A játék ideje:2015. február 1. – február 15.
- A játék helyszínei: A Csontváry épülete Egerben, illetve egy, az egyetemisták körében népszerű egri mágus-szórakozóhely. (OOC mindezt itt játszhatjátok ki: Magyarország --> Nyilvános helyszínek --> Csontváry )

- A program:
A kora délutáni órákban kezdődő gálaműsort egy visszafogottabb, de kétségtelenül baráti, laza hangulatú parti követi az esti órákban, hiszen egyetemistáknak szervezik elsősorban. Lehet iszogatni, beszélgetni, táncolni, még egy fiatalok körében népszerűbb máguszenekar is fellép. – Ám mindez tizenegy-éjfél tájban abba is marad, hiszen aki otthonülő típus, az már régen hazament, aki pedig vadabb „dorbézolásra” vágyik, átteszi székhelyét Eger egyik népszerű szórakozóhelyére, hogy ott csapassa hajnalig.
- Belépő:
A Csontváry hallgatói diákigazolvány ellenében ingyenesen vehetnek részt a partin. Ugyan ez vonatkozik azokra a más főiskolára járókra is, akik jelmezben érkeznek, illetve nem felejtik otthon a diákjukat.
A jelmez és/vagy diákigazolvány nélkül érkezőknek 1 tallér értékű belépőt kell fizetniük. Ugyan ez vonatkozik minden további külsősre is (akár jelmezben jön, akár nélküle).

/ Ha további kérdésetek akadna, nyugodtan tegyétek fel itt a hírnél vagy keressetek meg belső üzenetben/facebookon/skype! :) - Lexi /
Megosztás a Facebook-on
Hozzászólások
Istvánfy Gergely, felnott | 2015.02.07. 16:58:16
És milyen jó lesz..! :D
Válasz erre
Déri tanár úr, felnott | 2015.02.05. 02:12:07
Ó, ég, hogy megint sivalkodó, ostoba jelmezekbe bújt gyengeelméjűektől fog zengeni a város. Remek.
Válasz erre
 

Friss hírek (összes)
Utolsó órák
  • Jelenleg nincs olyan friss óra a saját évfolyamodon, aminek még nem oldottad meg a házi feladatát.