A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Karakterkeresések frissítése
2015.10.30. 12:21:16

Kedves Játékosok!

Annak érdekében, hogy a honlapon lévő Karakterkeresések száma csökkenjen és a bent lévő hirdetések megújuljanak arra kérünk mindenkit, hogy október 4-ig szedje össze azon hirdetéseinek címet, amit kinn szeretne hagyni és küldje el az iris@alomvilag.hu címre.

Arra is felhívnánk a figyelmeteket, hogy alaposan nézzétek át a hirdetéseiteket, és ha találtok bennük elavult információkat, akkor lehetőség szerint frissítsétek azt (Értendő ez alatt: a hirdetésben több karakter szerepel, de azok közül már elvittek néhányat; a meghirdetett pozíciók közül van amelyik már betelt; a karakterkép amivel meg lett hirdetve a karakter már nem aktuális; stb.).

Megértéseteket és segítségeteket előre is köszönjük!


Megosztás a Facebook-on
Hozzászólások
Manassé, felnott | 2015.10.17. 12:26:33
Sziasztok!
Mivel további megkeresés és kérés nem érkezett, töröltem a már nem aktuális hirdetéseket. Ha valaki hiányolja a keresését, írjon nekem :)
Válasz erre
Mesélő, meselo | 2015.10.09. 15:37:28
A mai napon minden beküldő számára elérhetővé vált a szerkesztés. Sikeres mentés után ismét jóvá kell hagyni majd a Moderátoroknak a szöveget.
Válasz erre
Iris/Timi, felnott | 2015.09.17. 00:31:59
Plusz megjegyzés: ha sikeresen megkaptam a levelet, akkor mindenképpen írok egy választ. Ha ez nem történik meg egy héten belül akkor biztos ami biztos alapon küldjétek el még egyszer az üzenetet, mert lehet nem kaptam meg. Köszönöm!
Válasz erre
 

Friss hírek (összes)
Utolsó órák
  • Jelenleg nincs olyan friss óra a saját évfolyamodon, aminek még nem oldottad meg a házi feladatát.