A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Aktivitási ellenőrzés
2018.05.21. 09:52:35

Kedves Játékosok!

2017.12.20.

A tegnapi nap kiküldésre kerültek az emlékeztetők, ennek megfelelően január 31-re módosítottuk a határidőt.

Az inaktivitás feloldható 100 hozzászólással az új évben, bármely karakterrel.

Mint azt már az előző fejlesztői megbeszélésen kihirdettük, az idén december 31-ig aktivitási ellenőrzés fog zajlani, mely általános lesz minden évre tekintve. Az a felhasználó, aki eddig nem tud 100 hozzászólást megalkotni inaktívvá válik, vagyis visszavonjuk jogköreit, karakterkép-foglalásait, karakterkereséseit, és ha egy olyan csoport/család vezetését vitt eddig, melyekben vannak aktív karakterek, helyére más kerül kinevezésre. A karakterképeket természetesen nem veszíti el senki, azok csupán osztottá lesznek átminősítve, tehát mások is lefoglalhatják maguknak.

Amennyiben valaki inaktívvá vált, de az új évben ismét aktivizálni szeretné magát az oldalon, amint eléri a 100 hozzászólást, jelentkezhet a mesélőknél, hogy visszakapja jogköreit, illetve ismét lefoglalja a karakterképeit, sajnos azok a képek, melyeket addigra más is használ továbbra is kettejük közt osztottan marad meg. Ez természetesen nem karakterenként, hanem összesen, a felhasználó ezévi hozzászólás számait jelenti.

Ehhez létrehoztunk egy támogatórendszert, melyben mindenki nyomon követheti, hogy hány hozzászólása volt az évben. Ezt a karakterlapot megnyitva, alul fogjátok megtalálni, a userhez csatolt karakterek listája alatt.

December elsején kiküldünk egy értesítő e-mailt minden olyan felhasználónak, aki több mint 0, de kevesebb mint 100 hozzászólást írt az évben.

Jó játékot kívánunk!


Megosztás a Facebook-on
Hozzászólások
Manassé Messalin, tanar | 2018.05.21. 09:52:00
Szia Dávid!
Bár idén is lesz ellenőrzés, ez a hír a 2017-es csekkre vonatkozott, illetve decemberben került kiküldésre az e-mail is :)
Válasz erre
Felföldi W. Dániel, tanar | 2018.03.26. 10:15:30
Úgy állítottuk be ezt az értéket, hogy néhány hét alatt könnyen össze lehessen gyűjteni bárki számára. Nyiss egy játékos-társ keresést bátran, és máris meglesznek azok a hozzászólások :)
Be vagy jelentkezve, írsz ide, tehát aktiválva vagy, ebből nincs semmi gond, de hogy tisztázzuk a részleteit, írtam neked FB messengeren, ha volna kedved megbeszélni.
Válasz erre
Konstantin Dávid, felnott | 2018.03.26. 09:36:52
Akkor igyekeznem kell, hogy meg legyen az 100 hozzászólás. Bár mondjuk december még messze van de ki tudja mi lesz még addig. A karakter aktiváláshoz szükséges e-mail-t én se kaptam meg pedig helyes e-mail címet adtam meg és egyenéőre a karaktert is tudom használni, szóval nem tudom ez most jó-e vagy sem így.
Válasz erre
Cinc, felnott | 2018.01.26. 21:10:52
Szeretnék szólni, hogy nekem már nagyon régóta nem jönnek e-mailek :) Pedig az aktuális e-mail címem van megadva :)
Válasz erre
 

Friss hírek (összes)
Utolsó órák
  • Jelenleg nincs olyan friss óra a saját évfolyamodon, aminek még nem oldottad meg a házi feladatát.