A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Vámpírok ismét a napfényben
2021.09.04. 22:26:07

A Hercegségek felhívást adnak ki valamennyi országban minden vámpír és szerviens számára, akik új esélyt szeretnének halandó emberként.

Egy váratlan esemény során felfedezésre került egy forrás, mely mellett lehetőség van egy szakrális ceremónia keretein belül visszanyerni emberi mivoltát azoknak, akik a vallás követői. Eddig bizonyítottan működik katolikus keresztényeknek, de más vallások egyéb felekezetei is működhetnek.

Ugyanakkor a valós megtérés nélkül nemcsak a szertartás végződhet sikertelenül, de az a szentelt víz kerül a jelentkezőkre, ami 2016-ban a szerviensekre is hatással volt, így komoly károkat tud mindenkiben okozni. A jelentkezés a Hercegségeken keresztül, legkésőbb augusztus végéig lehetséges, melyben az önkéntesnek személyes adatain és elérhetőségein túl be kell nyújtania egy írásos dokumentumot arról, miért szeretne halandó lenni, és mit szeretne kezdeni az új lehetőségével. Amennyiben nem a legnépszerűbb vallások követője, érdemes egyeztetnie valakivel, aki le tudja vezetni a ceremóniát is.

A levezetés időpontjával kapcsolatban személyesen keresi fel egy megbízott a jelentkezőt legkésőbb három munkanapon belül.

Useres információk:

Akinek van olyan vámpír vagy szerviens karaktere, aki megszabadulna éjlény mivoltától, netán vámpírsága után szerviens lenne inkább, azt megkérjük, hogy egy motivációs levél kíséretében jelezze ezen szándékát, valamint új karakterlapját, melyen a korral járó koncepcionális előny-hátrányok megmaradnak, az éjlény előnyök és hátrányok, valamint az éjlényeknek kiosztott plusz tulajdonságpontok azonban lekerülnek.

A helyzet koncepcióváltó mivolta miatt egy újabb koncepcionális előny-hátrány pár felvehető, melyből az előny kötelezően az Igaz hit 4, amennyiben a karakternek ezelőtt nem volt még fent.

Ezt követően igény szerint játék kíséretében lemesélhető, vagy egyszerűen csak a karakter háttere megváltoztatható. Amennyiben egy játékos karakter szkeptikus, a Hercegségek segítik összehozni olyan karakterekkel, akik már átestek a ceremónián, és ismét halandók lettek.

A lehetőséget amúgy a Konzílium biztosítja, egy meg nem nevezett, déli féltekén lévő szigetre viszik a jelentkezőket, ahol keresztény vallás esetén gyónás és bűnbocsánat kérést követően megkezdődik az újrakeresztelési szertartás. Fontos, hogy a halandóvá tételt nem lehet kierőszakolni, csak önként és igaz hittel lehetséges a forrás erejét használni, ami várhatóan szeptember elejére kiapad.

További perzselő nyarat és jó szórakozást kívánnak:

A Mesélők - meselo@alomvilag.hu


Megosztás a Facebook-on
Hozzászólások
 

Friss hírek (új, összes, archívum)
Utolsó órák
  • Jelenleg nincs olyan friss óra a saját évfolyamodon, aminek még nem oldottad meg a házi feladatát.