A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Meghökkentő éjlényhírek
2022.01.19. 22:22:31

VarázsVilág

Példátlan eseményként, szerkesztőségünkkel felvette a kapcsolatot egy vámpír, aki magára az európai törvényhozó küldötteként hivatkozott.

Elmondása szerint a halhatatlanok már túlságosan régóta élnek az árnyak között, holott a szociális beilleszkedés mindenki érdekét szolgálná.

"Évszázadok óta nem volt ilyen közös probléma, mint ez a pandémia, és hiszem, hogy közösen megoldást találhatnánk rá. A mágusok állhatatossága és a halhatatlanok erőforrásai együttesen olyan gondokat is orvosolhatna, melyeket korábban leküzdhetetlennek gondoltunk."

Nagyon úgy tűnik, hogy a vámpírok nyitni akarnak a halandók fele, de ennek pontos lépései még csak kibontakozófélben vannak.

Kit érint ez pontosan? Csak a vámpírokat vagy a szervienseket is? Éjlényekként hivatkoznak a társadalmukra, ezek szerint a likantrópok is részt vesznek ebben a konzultációban?

Ilyen és ezekhez hasonló kérdések forognak jelenleg e cikk írójának fejében.

Nemrégiben az országok vámpírhercegei új feladatot kaptak a törvényhozótól, hogy segítsenek a megfelelő emberek felkutatásában:

- Mivel szeretnék transzparensebbé tenni a működést a halandók felé, olyan önkénteseket keresnek, akik megfelelően képviselhetnék a halandók irányába a kommunikációt. Szociális, empatikus éjlényekre vár ajánlást, akik felvállalják magukat, és szívesen jelennének meg mások előtt, részt vennének előadásokon és nyílt vitákon az éjlények életével kapcsolatban.

- Komolyabb részt vállal a Konzílium a fiatal halhatatlanok fejlesztésében, ezért a jövőben minden beöleltnek erősen javasolt részt venni egy képzésen, ahol szociális, önellátási és önvédelmi ismereteket sajátíthatnak el. Az előre nem tervezett beölelések esetén ez kötelező érvényű a gyermekre és az atyára nézve is. Ugyanez igaz azon elkövetőkre is, kiknek cselekedete amúgy elzárást vagy végső halált vonna maga után.< br /> Természetesen bárki részt vehet ezen az intenzív képzésen, ha vállalja, hogy egy évre átköltözik egy Konzílium által kijelölt területre. Ez megoldhatja néhány szerviens táplálkozási problémáját is, hiszen itt biztosított a vérellátás is.

- Ezen kívül éjlények számára fontos tudásbázist szeretne a Konzílium létrehozni, mind digitális, mind jelenléti formában. Ehhez idősebb halhatatlanok oszthatnák meg a tapasztalataikat fiatalabb társaikkal, valamint olyan halhatatlanok kaphatnának szakmai képzést, kiknek tudása az utóbbi pár évtizedben elévülni tetszik. Ehhez is vár a törvényhozó jelentkezőket és témafelvetéseket is.

- Épülőfélben van egy egészségügyi centrum, ahová az eddig tabunak számító, halhatatlanokkal kapcsolatos orvosi tudást gyűjtenék össze. Ide várnak bárkit, akinek gyakorlati ismeretei vannak az éjlényekről, fizikai és mentális tekintetben is.

Bármely érdeklődő éjlény karaktert lehet a fentiekre jelentkeztetni a meselo@alomvilag.hu címen

További jó játékot!

Mesélők


Megosztás a Facebook-on
Hozzászólások
 

Friss hírek (új, összes, archívum)
Utolsó órák
  • Jelenleg nincs olyan friss óra a saját évfolyamodon, aminek még nem oldottad meg a házi feladatát.