A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
A szombati szegedi találkozóról!
2004.04.24. 15:51:10

Néhány fontos szó a ápr. 24-ei(szombat) Szegedi találkozóról:

A Budapestieknek: a vonat 7.20-kor indul a Nyugatiból, Intercityvel jöttök majd. 7.00-kor mindenki jelenjen meg a Nyugati föbejáratánál, ott gyülekeztek, és együtt indultok a vonathoz!!!

A vonat 9.33-kor ér Szegedre, a menetjegy ára 1.079 Ft ide, és 1.079 Ft vissza, amit elöre meg kell majd venni. Ez ügyben a pestiek konzultáljanak, és jelentkezzenek Daniel Mcloadnál. Fontos!!! mindenki, aki jönni akar, és pesti, szoljon elöre Mcloadnak!! Titeket ö tart majd nyilván, és veszi a jegyeket.

Vidékieknek, és környékbelieknek, akik nem Bp-n keresztül jönnek: Találkozo a Szegedi Nagyállomáson, a lépcsönél, 9.20-kor. Lehetöleg mindenki, aki jönni akar , jelezze nekem még péntek estig emilben, vagy telefonon (30/494-61-99) érkezését, különben nem tudjuk majd megvárni. Azt is irjátok meg, ha nem tudtok jönni, de már jelentkeztetek, mert akkor nem fogunk feleslegesen várni.

Innen megyünk majd a Burger Kingbe, ahol a várható program játék, beszélgetés, stb. Ezek gondolom már mindenkinek jol ismert dolgok..:)) Remélem mindenki jol érzi majd magát. Ha jo az idö, esetleg a Tisza-partra is kiülünk:))

A vonat 18.30-kor indul vissza, a pestieket kikisérjük majd az állomásra, legalábbis azok, akik maradnak. Tehát beláthatóan ekkor van vége hivatalosan a találkozónak.

Remélem minél többen eljöttök majd, és élvezni is fogjátok a találkozást!

 

 

Ethan River-Woods prof


Megosztás a Facebook-on
Hozzászólások
 

Friss hírek (összes)
Utolsó órák
  • Jelenleg nincs olyan friss óra a saját évfolyamodon, aminek még nem oldottad meg a házi feladatát.