A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Harry Potter olvasókör (2.)
2005.06.01. 10:20:49 A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár és az ÁlomVilág Ismeretterjesztő Közhasznú Alapítvány közös szervezésében 2005. június 10-én, pénteken 17 és 20 óra között Nagy Könyv - Harry Potter olvasókör lesz.
Helyszín: A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár Központi Könyvtára - 4. emelet, Bölcseleti olvasóterem -

További információk, beszámoló az első olvasókörről a vonatkozó Reggeli Próféta cikkben>>> SZERETETTEL VÁRUNK MINDENKIT AZ OLVASÓKÖRÖN, AKI CSAK EGY KICSIT IS SZERETI A HP-T ÉS A VARÁZSLÓVILÁGOT!!
Megosztás a Facebook-on

Hozzászólások
Jessica Wolf, karpena | 2005.06.13. 19:41:22
Kharon, oda van írva:)
Válasz erre
Kharon Turambar, karpena | 2005.06.13. 16:30:45
És hol lesz?
Válasz erre
renike, lorton | 2005.06.10. 16:58:39
kár hogy nem vagyok pesti
Pedig nagyon szeretnék elmenni egy ilyen olvasó körre
Válasz erre
Hermione Niut, lorton | 2005.06.10. 13:45:51
az a baj,hogy messze lakok,meg nem is engednének szentem.
Válasz erre
Amidala, ferfex | 2005.06.10. 13:02:19
Én megyek biztosan
Válasz erre
Corwin A. McEart, tanar | 2005.06.09. 10:16:02
Mindenki figyelmébe ajánlom, hogy HOLNAP lesz az olvasókör, és jöjjön MINNÉL több ember. Sőt akár a barátaitok is elhozhatjátok, mert nagyon hangulatos lesz a helye! Csak gyertek jó sokan! HOLNAP!
Válasz erre
Manassé Messalin, tanar | 2005.06.04. 08:56:27
Jó Kassi, úgyis meleg lesz, a várlabirintus meg hüvi^^
Válasz erre
Kassandra Nancy Little, tanar | 2005.06.02. 17:09:26
Nyüff....

Vámpír: a várlabirintust hozom. ^^
Válasz erre
Manassé Messalin, tanar | 2005.06.01. 21:42:16
A Nyüff legyen veled, majd legközelebb gyüssz ;)
Válasz erre
Balaf, tanar | 2005.06.01. 19:23:51
Leírtam msn-en Mc-nek, de azért elmondom még1x.
Szóval hétfőtől péntekig erdei táborba leszek, de ettől függetlenül gondoltam, hogy elmegyek, mert tök jó volt a cikk! Meg úgy egyáltalán, bulis:) De ma megtudtam, hogy hétre ér be a vonatom, szóval megint kimaradok.

Nyüff mind1
Válasz erre
Manassé Messalin, tanar | 2005.06.01. 14:56:44
Kassi: Mármint a várlabirintust, vagy a talásr^^
De énis megyek, lehet reszketni, és ha nagyon muszáj, akkor még talárt is hozok:)
Válasz erre
Kassandra Nancy Little, tanar | 2005.06.01. 12:00:52
Az én taláromon még rajta van az augusztus 20.ai várlabirintusos talis sár:D
Fel kéne megint avatni^^
Én ott leszek, szal már csak ezért is gyertek minnél többen! -ego RulZ-
Válasz erre
Evee, tanar | 2005.06.01. 10:28:34
Nekem nincs talárom, de nem ez a kizáró ok. Ha sikerül a vizsgám megyek, ha nem nem. :( Majd igyekszem!
Válasz erre
Lord_Bucy, tanar | 2005.05.31. 18:18:30
:D csak az a baj nincs meg a tallárom... eltünt :D
Válasz erre
Corwin A. McEart, tanar | 2005.05.31. 17:40:28
Mindenkit aki teheti jöjjön! Egyrészt nagyon hangulatos, másrészt meg mi csináljuk. Ez a párosítás szerintem zseniális :D Nah jó nem szállok el magunktól. De tényleg érdemes eljönni, mert nagyon ott van. A hangulat mindenkép, nagyon adja a könyvek varázsát. Csodálatos volt. Aki tényleg szereti a HP-t annak kötelező legalább egyszer eljönnie, hogy megnézze milyen "benne lenni a könyvben" :)
Válasz erre
Lord_Bucy, tanar | 2005.05.31. 09:52:40
lehet hogy eljövök az egyik olvasó körre :D érdekel
Válasz erre
Tron Solaros, tanar | 2005.05.20. 22:51:14
legyen ugy ahogy gondolod, és elnézést.
Válasz erre
Sirius B. Istarii, tanar | 2005.05.20. 22:48:37
MINDENKIT...
erről ennyit Tron... nem één halgattam el előletek, hanem te...
erre nem tudok mit mondani...
és hidd el, ha már lenne közös főoldal, kint lenne...

csók
Válasz erre
Sirius B. Istarii, tanar | 2005.05.20. 22:23:30
Tron: één írtam ide egy szép hosszú reagot, de MC véletlenül kitörölte, talán jobb is így...
Két hetünk volt megszervezni az egészet, valjuk be, nem túl sok. És valóban, mondhattuk volna nektek, hogy hé, lesz egy ilyen, ha van kedvetek, gyertek (bár korábbi tapasztalatokból ítélve, sztem senki nem jött volna)

Másrészt: Nem Martionos összejövetel volt, sőt, a szervezőkön kívül (amire fogjuk rá, 3-an voltunk, merhogy magam is ott voltam) kb a társaság egynegyede volt martionos, és senkinek nem mondtuk, hogy héééé, lépj be a sulinkba. Aki kérdezett, annak azt mondtuk, hogy alomvilag.hu, amin, akárhogy is nézem, a Martion iskola neve ugyanakkora betűkkel szerepel, mint az RLR (még, mindig, de ezeket a reagokat olvasva, nemtom meddig)

Az Alapítványt kérték fel, nem a Martiont. Ezért lett a főoldalon hirdetve, és nem az iskolában.

És tudod: ha olvastad, és puszta büszkeségből, vagy akármiből nem adtad tovább a tieiteknek (mivel mondom, időhiányban örültünk, hogy össze tudtuk hozni) úgy gondolom, ez nem eengem minősít.

Ezennel elmondom: A következő Harry Potter olvasókör (nem Martion, nem ÁV!!!) időpontja mindig kint lesz az oldalon, mivel a FSZEK és az ÁV ALAPÍTVÁNY közös szervezésében kerül megrendezésre (tehát nem a Martion iskola). Amennyiben van kedve, bárkit szívesen várunk, az aktuális programokat is lehet olvasni. De ha kevés, szívesen elküldöm Neked mindig emailben, és közzéteheted. Bár, ha láttad, sztem email nélkül is közzétehetted volna...

További bármivel nyugodtan zaklass emailben.
Válasz erre
Lilla, neredin | 2005.05.20. 22:14:37
jol van Tron befejezem..oke igazad is van,de egy kicsit nekem is(legalabbis úgy érzem ;) )
Tron meg most mar ugyis mindegy..megtörtent,de lagalább akkor tegyünk erte,hogy több emberhez eljusson..ha kérnek-nem kérnek,akkor is ;)
Válasz erre
Tron Solaros, tanar | 2005.05.20. 21:48:13
Lilla: mint mondottam te nem látod át a dolgokat szoval ne is véleményezd. én nem vagyok kiskirály de jobban benne vagyok a dolgokba és ezt sirius is nagyon jol tudja... felvilágositalak hogy a szabo ervin kérte meg az ÁV-t és nem forditva. igen elkezdték szervezni... maguknak, pedig kétlem hogy a SZE erre kérte volna öket de ezt már mondtam. képzeld tudom hogy az ÁV a neten ugyanugy mint a többi oldal is, attol még nem jelenti azt hogy midneki ezt nézi, sőt. egy ilyen hirdetés semennyibe nem kerül mert a hp-s oldalak nem hiszem hogy saját maguk ellen ennének hogy pénzt kérnének érte. főleg például az RLR sem hisz ez nekik is érdekük... mégse szolt nekik senki... én erre az oldalra mondtam hogy nem midneki nézi, ha minél több oldalnak átadják a hirt annál több emberhez jut el ez ilyen egyszerü. és hidd el nekem igenis va egy pici jogom panaszkodni ellenben veled, hogy mért, azt tudja akinek tudni kell. én nem ÁV-os vagyok igy nem is feladatom nekem a olvasókör hirének terjesztése... de szivesen elvállaltam volna ha tájékoztattak volna! ez itt a probléma forrása. például az én klubbombol is szivesen elmentük volna többen is... de igy nem lehet. aztán utána már könnyű mondani Siriusnak hogy "martionos volt"...
de erröl már beszéltem Mc-vel is, igy nem téma, fejezzük is itt be ezt a vitát.
Válasz erre
Lilla, neredin | 2005.05.20. 20:08:19
Sirius:nem úgy gondoltam,hanem hogy a Martionos emberek kezdték el szervezni,és tudom,hogy attól még másnak is szól...
Tron te vagy eltájolva...szerintem az Álomvilágnak rendesen utána kellett járnia a dolognak,hogy egyáltalán lehessen olvasókört tartani a Szabó Ervinben..mert magánszemély szerintem nem mehet úgy oda,hogy bocs,de holnap jövök ide 20 emberrel és olvasókört tartunk...
meg ne te mondd már meg mi lenne az ÁV feladata..
És mondcsak miért nem lenne jó hatással?
Örülj már végre,hogy valakik vették a fáradtságot és el kezdtek ilyet szervezni..nem kéne a kákán is csomót keresni...
Ha nem tudnád az ÁV a neten van..és szerintem ez már nagy nyilvánosságnak számít.Mégis hol hirdesse meg???tudod te mennyibe kerül egy hirdetés a neten,vagy bárhol másutt?szólhatna más HPs oldalaknak,de mint te is ecsetelted nem mindenki néz ilyen oldalakat minden nap...
meg nem is tudom,hogy mire véljem a hangnemedet..mi vagy te kiskirály,aki itélkezhet arról,hogy mit hogyan kéne csinálni,de az ügy érdekében meg nem hajlandó semmit tenni,inkább lerázza a válláról,hogy "nem az én feladatom lenne"ha ilyen nem segítőkész egyén vagy,akkor ne kritizáld már más munkáját,ha meg annyira tudod hogy mit hogyan kéne tenni,akkor tedd is meg...
és amúgy meg mint Sirius is mondta,nem Mertionosknak van,hanem mindenkinek....
Válasz erre
Tron Solaros, tanar | 2005.05.20. 13:11:11
Lilla: szerintem te vajmi keveset tudsz a dolgokrol, már bocsánat. Mért én hirdessem mikor nem én szerveztem? Épp te mondtad az Álomvilág szervezte. Egyébként meg kétlem hogy a Szabo Ervin könyvtár azt mondta volna csináljatok magatoknak egy olvasókört, szoval erröl ennyit. Az ÁV feladata a hir terjesztése. Én még a harry potter lapon nem igazán láttam az olvasókörröl hirt, de még csak nem is szoltak amit azért elvártam volna Sirius. Az megy egy dolog hogy marha nagy betükkel kivan irva hogy Álomvilág, sajnálom ha elkeseritelek de nem mindenki titeket néz nap mint nap. És ha a továbbiakban is csak ezen a főoldalon lesz hirdetve akkor továbbra is csak martionos fog maradni... ez viszont nem lesz jo hatással de nagyon nem. Én viszont Magamtol nem fogom mindig hirdetni másutt ha az ÁV a füle botját se mozgatja ennek érdekében. De ennek csak böjtje lesz...
Válasz erre
Sirius B. Istarii, tanar | 2005.05.20. 07:46:30
Lilla: a KÖRök nem Martionosnak indultak, hanem mindenki számára, csak valakik ezt nem szeretnék figyelembe venni :-/

Egyébként meg szívemből szóltál.
Válasz erre
Lilla, neredin | 2005.05.20. 00:52:26
Nekem tetszik ez az egész,mennék is legközelebb..de nem lehetne korábbi időpontra tenni?(mármint időben)
tron:álomvilág alapírvány közreműködésével került megrendezésre..a harrypotter.lap.hu-n meg marha nagy betűvel van egy link ide
amúgy meg az álomvilágban vannak más körök is(természetjáró,filmes,és ez meg egy olvasókör)szal lehet igenis Martionosnak venni.
Tron ha azt szeretnéd,hogy más is tudjon róla,hirdetsd meg te valahol másutt,más fórumon..ne másra mutogassál,hogy ha ezt így meg úgy csinálja,akkor jobb lett volna..
Válasz erre
Tron Solaros, tanar | 2005.05.16. 01:06:41
elnézést előbbi kifakadásomért...
Válasz erre
Tron Solaros, tanar | 2005.05.15. 23:42:30
és akkor mi van? mindenkinek kötelező nézni? az Álomvilág az Álomvilág. Talán a többi tagoldalt lehetett volna értesiteni. Talán még olvastam is a főoldalt de még egy fikarcnyi késztetést sem éreztem az Álomvilág felől, hogy értesitsék a többi harrypotteres oldalt. Szóval erről ennyit.
Válasz erre
Manassé Messalin, tanar | 2005.05.15. 19:13:09
Bocsánat, de én úgy tom, hogy ki volttéve az Álomvilág nyitóoldalra...
Válasz erre
Tron Solaros, tanar | 2005.05.15. 17:45:26
ez a "nevezhetjük martionosnak is" nem hangzik tul jol. talán nem scak a martionban kéne ezt hiresztelni hanem máshol is... hisz ez Harry potter olvasókör nem Martionos olvasókör. de most már mindegy. majd legközelebb remélem már értesülhetnek erröl jobban az egyéb ilyen témáju oldalak is.
Válasz erre
Sirius B. Istarii, tanar | 2005.05.14. 19:55:12
a WWW.ALOMVILAG.HU oldalra igyekszem mindig kitenni a következő olvasókör időpontját, programját

Egyébként havonta kerül megrendezésre, de csak akkor tarthatjuk rendszeresen, ha jó sokan lesznek.
Válasz erre
Balaf, tanar | 2005.05.14. 19:34:01
És mindig pénteken történik ez majd?:)
Válasz erre
Evee, tanar | 2005.05.14. 18:55:01
Tényleg jó lehetett! Hát, remélem a következőre eljutok. Talárom még nincs, szóval azt nem mondom, hogy abban megyek, de igyekszem és várom a cikket a Prófétában!
Válasz erre
Sirius B. Istarii, tanar | 2005.05.13. 22:35:07
Nagyon régen éreztem ilyen jól magam "HP"-s buliban... bár asszem nevezhetjük Martionosnak is...
Legyen Ön is Martionos :D
Haverok, buli, sütőtöklé :D

Remélem lesz róla jó kis cikk a Prófétában...
Válasz erre
Hannah Abott, lorton | 2005.05.13. 22:21:15
Ezzel egyetértek :) Sztem tök jó volt, én nagyon élveztem... :)
Válasz erre
Manassé Messalin, tanar | 2005.05.13. 20:45:14
Nagyon jó volt, kár, hogy nem voltunk túl sokan, de jövő hónapban már az egész iskolának muszáj megjelennie!!!! talárban!
Válasz erre
centri, neredin | 2005.05.13. 15:27:23
most kaptam meg róla az emailt
Válasz erre
Gloveris Ginny, ferfex | 2005.05.13. 15:01:51
én odatalálnék, ha mennék:P
Válasz erre
Legolas Umetesse, neredin | 2005.05.12. 20:59:20
Mennék is ha nem lenne mozihiányom...
Sebaj, majd jövő hónapban
Válasz erre
Leila Lindelea, lorton | 2005.05.12. 15:23:12
Tényleg nem nehéz, Hannah, még én is eltalálok, és ez nagy szó -.- Most nem érek rá, de legközelebb jövök, ígérem :)
Válasz erre
Daniel W. Mcload, tanar | 2005.05.11. 13:00:01
Hannah: majd talállkozunk előtte, egyébként nem olyan nehéz odatalálni. És a pályaudvarig meg akár elvihetünk, és akkor nem kell este 8-kor kószálnod a városban.. de nem olyan vészes egyébként.
Válasz erre
Hannah Abott, lorton | 2005.05.11. 12:47:36
Én sztem meek... ha odatalálok :) Bár kérdés, hogy anyum enged-e esta 8-ig a városban lennem... nah mindegy.. megoldjuk :)
Válasz erre
rena_9, lorton | 2005.05.11. 11:31:50
Áh a fővárosiba tuti nem engednnek el... ;((( Ráadásul akkor Osztálykiránduláson vagyk :((
Válasz erre
Amidala, ferfex | 2005.05.10. 23:13:15
talán én megyek, de nem biztos azt se tudom, hol ez az izé
Válasz erre
Lord_Bucy, tanar | 2005.05.10. 20:06:18
német érettségi reggel van utána még beleférhetne Fleur
sajnálattal közlöm hogy nem tudok ott lenni mivel nagynénémért kell kimennem kocsival (ami miután megjavítottuk még mindig rossz)Üllőre ... király lesz
Válasz erre
Corwin A. McEart, tanar | 2005.05.10. 19:02:00
Pedig jó lenne, ha minnél többen jönnétek, legalább is az, aki tudna, ne lustuljon. Nagyon jó lesz! Gyertek minnél többen!
Válasz erre
Tecla Larithea, tanar | 2005.05.10. 18:59:51
Nagyon szép gondolat, bár én kétlem, hogy ott tudnék lenni. Sajna nem megy :(
Válasz erre
Kassandra Nancy Little, tanar | 2005.05.10. 18:59:26
Hát Fleur ezért kell angolból érettségizni *bájos mosoly*
Válasz erre
Fleur Lasselanta, tanar | 2005.05.10. 18:53:42
*nyel egy nagyot, és csak bámul a képernyőre* Német érettségi... és HP olvaskókör... És én pont akkor akartam elmenni könyvet kivenni.. *sóhaj..*
Válasz erre
Kassandra Nancy Little, tanar | 2005.05.10. 18:38:45
Én valószínűleg ott leszek. A jövő heti info érettségi előtt jó lesz:)
Válasz erre
Kitti, neredin | 2005.05.10. 18:07:00
Hűha, ez nagyon jó lehet. Nem tudom, hogy elengednek-e, de nagyon jó lenne menni. Tök jó, hogy ijeneket rendeznek! :))
Válasz erre
 

Friss hírek (összes)
Utolsó órák
  • Jelenleg nincs olyan friss óra a saját évfolyamodon, aminek még nem oldottad meg a házi feladatát.