A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Lemondás (és HV értékelés)
2005.10.07. 16:01:13

Kedves Diákok!

 

*zsepihalmok közepette, lázasan, torokfájósan írja ezen sorokat, kérem ezért a fogalmazási hibáktól eltekinteni.*

 

Egy igen fontos dolgot szeretnék közölni veletek? Már akit érdekel? Aki elolvassa a hírt?

 

A válasz a kérdésre, hogy miért küldöm el ezt a hírt mindenkinek? A régi idők emlékére.. Talán.

 

Tudjátok, főleg azok, kik régebbi tag, a Martion megalapulása sok új dologgal járt. Új Házvezetőket kaptatok, új háznevek lettek, megújult a fórum, az oldal stb? Ígérgettünk itt mindenféle DW-s infókat, amit rendszerint elmaradtak. A lényeg, hogy hajdanán, egy kirándulás sorával tudta meg a négy házvezető, hogy bizony ők fogják igazgatni az új Házakat.

Betegen mindig romantikus vagyok (mondjuk nem beteg is?) így emlékezzünk meg pár mondat erejéig arról a négy emberről, akik egy csapat gyerek felügyelését vállalták.

 

Su de Fairy, Ex-Ferfex Házvezető. Nemrég futottam össze vele a Nyugati Pályaudvaron, először nem is figyeltem fel rá? Még szerencse, hogy utánam szólt. A lényeg a lényeg, beszélgettünk vagy 5 percet, de a vonat nagy úr? Elszólította. Fura, hogy senkinek sem jut eszébe mostanában, pedig régen mennyien odavoltak érte.. Na igen, a Fairy is olyan családnév volt, mint az Istarii ;)

 

Fontosnak tartjuk így Fleur hírének kiegészítéseként, hogy a jelenlegi házvezetőkről is szóljunk néhány szót, megemlítsük az ő érdemeiket is. Így elsőként a Ferfex házvezetőjéről, Evee Ciryandilról. 2004. októbere óta, tehát immár egy éve vezeti a Ferfex házat, kisebb nagyobb sikerrel. Hiszen a kviddicskupát (élőt) megnyerték tavaly, de a házkupáért néhány ponttal alulmaradtak a Neredinnel szemben. Fontos kiemelni tőle, hogy aktívan és lelkesedéssel szervezi a Ferfex találkozókat, és számos ötlete volt a ház felvirágoztatására, valamint prefektusi segédlettel aktívan küzd az új játékosok bevonásával.

 

Ethan River-Woods, Ex-Karpena Házvezető. Szerintem nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, bírom a? csajt ;)) Ó, igen, szerencsére nem én voltam az egyetlen, aki meglepődött ezen a tényen. De mi tagadás, szerette a házát, ezt biztos forrásból tudom. A ház is szerette őt, mert mint tudjuk, a karakter nem egyenlő userrel. Aki meg nem szerette? *szikrázó szemek* az magára vessen ;) Hát igen.. A régi szép idők? és a KarTon ;)) Mellesleg szerintem a Karpis a legszebben kinéző KH? *fütyörészik, de hát ez az igazság..* Karpisoknak: I can see clearly now? ;))

 

Cygnea Moody Karpena házvezető érdemei közé tartozik, hogy most olyan aktív és összetartó a Karpena. Olyan közösséget teremtett és tart fenn, ahol a házvezető, prefektusok és régiek segítenek az újaknak beilleszkedni, holott ez a ház épphogy az önállóságról híresült el. Találkozóik leggyakrabban vannak és programokkal teltek. (mint például Karpis avatás) Emellett a háztársak jobban meg is ismerik egymást, így, élőben. Moody prof. asszony sokat játszik, mindenki ismeri karakterét, tudják a diákok, hogy számíthatnak rá, és fordulnak is hozzá. Ez nagyon fontos egy közösségben.

 

Sirius Black Istarii, Ex-Neredin Házvezető. Ugye még emlékeztek rá? Helyes! Igen, ő az, aki sokat segédkezett a DW megalakulásában. Jelenleg is fontos tagja a Martionnak, habár ezt nem sokan tudják, és látják. Az ő alakja mindig itt lebeg valahol.. Vagy az Alapítvány körül. ;) Fontos még megemlíteni, hogy ő találta ki a házak neveit. Ő, emlékszem még, hogy a Lorton név ellen mennyit tiltakoztam, mert kísértetiesen hasonlít egy bizonyos Norton szóra.. Végülis, ebből is poént csináltunk? Lorton AntiVirus.. ;))

 

Lucius Neo A Neredin házvezetőjeként, és már helyetteseként is aktívan részt vett a ház életében és vezetésében Sirius elfoglaltságai alatt. Aztán, hosszú hónapok elteltével, Sirius lemondása után, végre átvehette ténylegesen is a ház vezetését. Ezt teljes sikerrel oldotta meg, hiszen megnyerték a házkupát, úgy, hogy ők vannak a legkevesebben! Ezen kívül a papíros kviddics bajnokságban is sikert sikerre halmozva nyerték a kupát. A Neredin talik szervezésében Neo helyettese Balaf segédkezik (révén Neo vidéki és dolgozik), és így ők is rendszeresen tartanak találkozókat.

 

Fleur Lasselanta Istarii Ex-Lorton Házvezető. Na ide is eljutottunk;) Végre mindenki megtudja, miért is íródott ez a hír. Biztos lesz, akit megráz a hír, valaki csak legyint rá, de hát ilyen az élet? A prefektusaimtól ezer bocsánatot kérek, tudom, hogy nekik nem tetszik ez a dolog. Már tudtomra adták. Azoktól is bocsánatot kellene kérnem, akik egy kicsit kedveltek, mert bizonyos szinten, ha kifejezhetem így, cserben hagytam őket. De ki tudja.. Lehet, hogy a következő HV sokkal jobb lesz! ;)

Azért, és remélem ezért nem neveztek egoistának, ennek a négy embernek nem kevés munkájába telt, hogy a házak olyan legyenek, amilyenek most.

 

Még két fontos információ. Az új Lorton Házvezetőt pályázat útján fogjuk megválasztani. Addig a Főprefektus, és a prefektusok vezetik a házat.

 

Üdvözlettel:

Fleur Lasselanta Istarii
(illetve Manassé Messalin és Daniel W. Mcload)


Megosztás a Facebook-on
Hozzászólások
Elyanon_Zelg, karpena | 2005.10.10. 21:52:27
ezen a címen nem tudsz felvenni msnre, csak ezen: nikoviel@intermail.hu, azzal az e-mailemmel nem tudok belépni....
Válasz erre
Fleur Lasselanta, tanar | 2005.10.05. 00:23:47
Felvettelek az MSNemre, drága Nikó, úgyhogy az emilküldést kihagyom... ;)) Egyébként örülök, hogy látlak erre!!!!!
Válasz erre
Elyanon_Zelg, karpena | 2005.10.04. 23:09:20
huh, kihagyok "pár" hónapot és mi vár... hm... Fleur baba, ha még emléxel rám, a "pici" Nikóra, akkor légyszi küldj nekem egy e-mailt ha nem nagy kérés az msn címeddel, mert szeretnék pár dolgot kérdezni amit nem értek... nagyon sok mindenből kimaradtam nagyon sok dolog miatt, és ezt ugyan bánom, de már nem tehetek semmit... szóval írj nekem légyszives.... elyanon@vipmail.hu
Válasz erre
Leila Moon, ferfex | 2005.10.04. 22:04:08
hát igen nagy változások..én jelen szerint már nemis szerepjátékozom sajna nincs időm rá..szerintem nem is emlékeztek de azért majd ha lesz szabadidőm talira mindenképpen megyek:) legyetek jok!
Válasz erre
Ikalav Ágnes, ferfex | 2005.10.04. 20:20:08
Carrie!!!! Téged is szeretünk, iggeeen. ;)))
Válasz erre
Ikalav Ágnes, ferfex | 2005.10.04. 20:19:24
Én nem nyúltam volna hozzá a hírhez, és egyébként is, cseppet se tartozik hozzá a jelenlegi hv-k munkássága... -.-
Galithka, szeretünk. ;))
Vitázókáim, többségetek halálosan nevetséges. Nem értelek titeket néha, bevallom őszintén.
Válasz erre
Carietta White, karpena | 2005.10.04. 20:09:27
Jé, nyilvános lett az IT..? *vigyorog egy sort, majd bebújik a páncélzatába, amit Cyg az ITben szokott használni. :P*
Válasz erre
Corwin A. McEart, tanar | 2005.10.04. 19:53:52
Jó elhiszem. De remélem mindent sikerül megérteni annyira, hogy eloszlatódjanak a félelmeid.
Válasz erre
Daniel W. Mcload, tanar | 2005.10.04. 19:47:57
Én félek.
Válasz erre
Corwin A. McEart, tanar | 2005.10.04. 19:44:40
Nos. Egyetértek. Fleur eltávoltítása... upsz... nem ezt a szót akartam használni, hiszen lemondott. Szóval Fleur lemondása engem is mélyen érint, bár tény, hogy abszolute megértem. Aki most visszaolvas itt egy kicsit látni fog bizonyos utaló jeleket ezzel kapcsolatban.
Maga a hír, megszépítése, meg olyan, mint amit a Kínaiak csinálnak. Semmi izgató, vagy bántó hír nem lehet, de ha mégis, akkor azt úgy kell kiegészíteni, hogy jó legyen. A kérdés kinek.

Persze nem a vitát akarom újra éleszteni, csak ezt le akartam írni. Ha már arról volt szó, hogy ne tartsuk magunkba dolgokat.
Sajnálatos, hogy ilyen szintre jutottunk...
A félelem az, ami tönkreteszi az embereket.
Válasz erre
Evee Ciryandil, tanar | 2005.10.04. 19:16:28
Jaja. Nálam ez csak így asszociálódott. Fleur=Lorton, Lorton=Fleur. Olyan megszokott dolog, mint a Karácsony=Fenyőfa. Értitek?! :)
Válasz erre
Metaflora Lockhart, ferfex | 2005.10.04. 18:33:03
Tényleg nem kellett volna beleírni, vagy ha már, akkor érthetően különítsétek el, hogy az ember külön olvashassa. Egyetértek Galith-tal. Miért kell mindig nyilvánosan balhézni? Legszívesebben azt mondanám, miért kell egyáltalán balhézni, de sajnos már tudom, hogy ez elkerülhetetlen.
Akkor az eredeti hírhez is: nagyon meglepett (volna, ha nem hallottam volna még róla), és sajnálom meg minden, fura is, mert tényleg hozzá tartoztál a "Lorton" szóhoz.
Válasz erre
Fleur Lasselanta, tanar | 2005.10.04. 18:09:08
Galith drágám ;)) *csak ennyit gondol: Nem Hiába. Napsugaracska érteni fogja, miért írta ezt.. ha nem, majd rákérdez ;))*
Válasz erre
Gloveris Ginny, ferfex | 2005.10.04. 16:46:34
énis egyetértek Galith-tal.. *motyorászik, de inkább nem szól hozzá*
Válasz erre
Nichen Areviel, lorton | 2005.10.04. 16:25:32
Egyetértek Minas-sal
*bólogat nagy komolyan*
Válasz erre
Aisa Amidala, ferfex | 2005.10.04. 15:11:48
*idegesen mered maga elé ránéz az üzenetre* Nééééééééééééé*előveszi az amúgy is nedves zsebkendőt, és sírni kezd*Szia Fleur
Válasz erre
Amelia Coral Smith, ferfex | 2005.10.04. 14:44:06
*Csak néz...Bár Fleur-ral semmi kapcsolata nem volt, de számára ő mindig a Martion része lesz.* Egyébként ez a vita nagyon meglepő...Tudom, semmi közöm hozzá, de talán nem itt kellett volna...Mert így pl. én is nagyot csalódtam, a többi diákról nem is beszélve...
Válasz erre
Barta Sándor, neredin | 2005.10.04. 14:43:22
Danke schön Frauline Szentgyörgyi, und Frau Ciryandil.
Válasz erre
Evee Ciryandil, tanar | 2005.10.04. 14:35:33
És majdnem pont egyszerre. :)
Válasz erre
Evee Ciryandil, tanar | 2005.10.04. 14:34:48
Sándor: Az eredeti hír annyiban más csupán, hogy ott nincs benne Neo, Cygnea és én, meg még pár mondattal több, de az szerintem egyértelmű. Ennyi.
Válasz erre
Szentgyörgyi Lilu, ferfex | 2005.10.04. 14:34:21
Sanyi az eredeti hír lényegében a mostani HV-k értékelése nélkül íródott, szal ha kihagyod Evee-t, Cygnea-t, Neo-t, akkor megkapod az eredeti hírt.
Válasz erre
Szentgyörgyi Lilu, ferfex | 2005.10.04. 14:32:40
*jó nagyokat hallgat inkább, nem akar összeveszni senkivel, véleményét nem fedi fel, hiába szabad ország ahol élünk*
Válasz erre
Barta Sándor, neredin | 2005.10.04. 14:32:10
Nem lehetne valahol elérhetővé tenni az eredeti hírt? Mert szerintem sokakat érdekelne akik nem látták, mint példáúl engem is.
Válasz erre
Evee Ciryandil, tanar | 2005.10.04. 14:25:53
*csendben hallgat, inkább csak magában fortyog, már annyira, de annyire elege van, ja és hevesen bólogat Galith minden okos szavacskájára*
Ja, de annyit azért mondanék, hogy számomra nem volt semmi derogáló az eredeti hírben, és semmi, ami mint mostani hv sértett volna...

Válasz erre
Minas Galith, karpena | 2005.10.04. 13:21:21
egyébként igazán méltó módon viselkedik mindenki egymással, ezt szeretem, gyerekek. szóval a) miért a híren belül kell vitázni? erre van az msn, illetve ismerős az a szó, hogy e-mail? mert szerintem kellemetlen egyrészt látni ezt a véleménykülönbséget akár nekem is, mint diáknak, másrészt annyira jellemző. b) döbbenetes ez a cenzúra-dolog. nincs alternatív megoldás, mint hú, felhívjuk Fleurt, és kicsit beszélgetünk, mert valami nem stimmel, ó, nem. át kell szerkeszteni a szövegét. nem, az se jó, ha hsz-ben küldjük el az új HV-k leírását. bele kell írni magába a hírbe. meggyőződésem, hogy Manassé erre gondolt, amikor azt mondta, "övön aluli".
Válasz erre
Minas Galith, karpena | 2005.10.04. 13:17:12
Fleur, sajnálom, hogy elmész, sajnálom, hogy megint fordult pár fokot a világ. mert ez, hogy nem érzed magadénak a Martiont, ezt jelenti. hiányozni fog, ahogyan ki-belibbensz ;)
Válasz erre
Daniel W. Mcload, tanar | 2005.10.04. 12:01:46
Kicsit gondolkoznom kellett, hogy hogyan válaszoljak erre a hírre úgy, hogy ne lépjek túl egy bizonyos határt, amit úgyérzem, te, az utóbbi egy-két hozzászólásoddal túlléptél. Végül, tartalomban nem reagálok rá, inkább szeretném rá felhívni a figyelmed, hogy a kuratóriumi ülésig vannak bizonyos dolgok, amik nem nyilvánosak, az Alapítvány érdekei miatt.
Válasz erre
Nichen Areviel, lorton | 2005.10.04. 11:53:43
Csak a hír utolsó részéhez szolnék hozzá röviden és tömören: Kár...
Válasz erre
Fleur Lasselanta, tanar | 2005.10.04. 11:15:26
Mikor és hogyan? Tegnap, egy levélben (hírben)... És hogyan? Ahogy szoktam. Érzelmesen. Mert úgy szoktam. De hagyjuk, igazából nem érdekes. Van más, fontosabb dolog is a világon. Barátság, szerelem, harmónia, bölcsesség.. és Nyugalom :D Az kell a kicsi betegnek. (jelen pillanatban nekem)
Válasz erre
Daniel W. Mcload, tanar | 2005.10.04. 11:08:33
Egy szóval sem állítottam azt, Fleur, hogy borzalmasat mondtál volna a jelenlegi házvezetőkre. Egyáltalán nem arról beszéltem, amiről most te beszélsz, Fleur. Megpróbálod semminek tekinteni amit írtam.

Nem volt hiba a régi HV-kről írni. Az volt hiba, hogy mikor és hogyan írtál róluk. Akkor, amikor a 4 régi HV-ből 3 valami mást csinál már ma. Amiről most nem beszélünk, több kuratórium tag kérésére, így is túl sok már ez a vita.
Válasz erre
Fleur Lasselanta, tanar | 2005.10.04. 10:58:53
Nem értem, hogy egy szimpla emlékben mi lehet övön aluli... A mostani HVket majd ráérünk akkor ajnározni, mikor lemondanak.

Akkor kérdezem a 3 HV-t, akiknek ez talán rosszul esett, mert ugyebár róluk nem szóltam.. Evee? Neo? Cygnea? Mondtam vmi borzalmasat, rátok nézve? Hiba volt megemlékezni három olyan emberről, akik sokat tettek a DW-ért? Mert ha igen, bocsánat.. Az ember sosem bántja azokat, akiket kedvel, vagy szeret. Mert titeket is kedvellek ám :D Aki meg nem hiszi, járjon utána... ;))

A befelé fordulás.. Nem. Sajnos épp az a baj, hogyha mondunk vmit, azt lehurrogják, összeesküvésnek titulálják.. Sose lehet igazunk.. (Mert az igazság odaát van?;)) Nah, mind1.
Válasz erre
Daniel W. Mcload, tanar | 2005.10.04. 10:42:35
Tudod, éppen ez a baj, hogy sosem mondjátok ki. Hogy mindig csak befelé fordultok, és inkább elmenekültök a probléma elől, mintsem, hogy megoldást keressetek.
Tudod, amikor elolvastam ezt a hírt, ahogy te megértad, nagyon-nagyon rosszul esett, és nem csak nekem, hanem sokaknak, akik még mindig tesznek valamit a Martionért.
Ahogy Manassé jellemezte: "ez övön aluli volt".
Gondolkoztunk azon, hogy kimoderáljuk a hírt, de ezt nem tettük meg, sokkal inkább a szerintünk tisztességesnek érzett módszerhez folyamodtunk, hogy mi is kifejtettük a véleményünket. Nem csináltuk semmi diktatóriukust, csak ugyanazt a jogot használtuk amit ti. Kifejtettük a véleményünket. És már ezt is diktatúrának nevezitek.
És most őszinte leszek, ha szeretnéd tudni. Ezt mások is tanúsíthatják, mert néhány emberrel már beszéltünk erről. Azért nem javasoltam a leváltásodat, mert egyszerűen egyetlen más ember nem volt - talán nincs is még - aki alkalmas lenne a Lorton ház vezetésére. Sajnos az utolsó időkben már te sem voltál ez, és éppen ezért, korrekt (jó) dolognak tartottam, hogy végül, lemondtál, amit egyébként sajnálok.
Egyáltalán nem volt ennek a megfontolásnak semmi köze a modulhoz.
Válasz erre
Fleur Lasselanta, tanar | 2005.10.04. 10:26:17
Annyira köszönöm.. de tényleg. Most igazán sikerült az Ex-HV-k tekintéjét,és magukat az embereket is a földbe tiporni. Ha bajod van velünk, mond csak meg, kerek perec, mert amit csinálsz már, egy ideje velünk, az kezd nagyon zavaró lenni. Nincs szükségem itt is egy nagyhatalomra, ami irányít, és megmondja, merre is kellene mennem. Arra elég az anyám.

És ha már igazságról beszélünk.. Előbb légy bölcs, jó, és erényes, s ha ez a három benned harmóniára talál, akkor beszélj igazságról. (mire nem jó egy két filozófia óra...)

Azt hittem, csak egy cseppnyi tisztelet van benned/bennetek.. Ez a hír azoknak szólt, akik értik az emberi barátság lényegét. Mert akiket itt említettem, a barátaim voltak, s jól tudod, a DW-hez is nagyban hozzájárultak... Te mondod mindig, hogy ne az érzelmeink alapján ítéljünk, és cselekedjünk (ITben párszor elhangzott), akkor ezt a cselekedetet most nagyon nem értem.

És ha kirúgsz, kirúgsz, amúgyis megtetted volna, jól tudom. Vagyis nem, bocs... Előbb legyen vége a modulnak, mert kellek hozzá, és csak aztán.

Ha tudni akarod, miért alakult egy másik... hát éppen ezért. Mert az itteni rendszer, az IT ellenére is, túl... kimondjam? Nem, inkább nem. Néha jobb hallgatni. Nekem is ezt kellett volna tennem, de akkor forrongott, lázadt volna a lelkem.
Válasz erre
Daniel W. Mcload, tanar | 2005.10.04. 09:44:51
Ethan kérésének megfelelően nem igazán szeretnék vitázni, de hát ha tőlem kérdeztek, most mit csináljak? (megkérhetem Manassét is, hogy válaszoljon, ehh..)
Fleur sem éppen a hagyományos elköszönés módját választotta és sokakban érzelmeket, indulatokat kavart ez a szívre ható hír. Megpróbáltuk némi tényekkel is kiegészíteni, hogy ne legyen annyira demoralizáló. (mert, nem az lenne a dolga)
Válasz erre
Evee Ciryandil, tanar | 2005.10.04. 09:39:38
Sajna Corwinnal kell egyetértenem, azt nem értem miért nem lehetett Fleurnek hagyni, hogy úgy köszönjön el, ahogy akar, nem pedig átírni a búcsúszövegét... :(
Mimb: Az elmúlt egy évben? Én pár nap múlva egy éve vagyok hv, szóval a ferfexben az elmúlt egy évben annyi változás nem volt. :P
Válasz erre
Corwin A. McEart, tanar | 2005.10.04. 07:59:38
Nem tudom minek kell egy hírt, vagy inkább egy búcsút, kiegészíteni? Nem tudom. De ez már nagyon a cenzúra fel kezd hajlani...
Válasz erre
Mimbulus Messalin, karpena | 2005.10.04. 00:37:10
Ex-legenda? Nekem sántít a kifejezés. Ha valaki legenda,akkor az úgy is marad. De ettől függetlenül valóban,a négy házvez,és tevékenységük legendás. Őszintén sajnálom,hogy Fleur lemondott a háza vezetéséről. Másrészt,csak most gondoltam bele,hogy alig másfél éve lettünk Martion, mégis Fleur volt az utolsó, aki a Martion alapításakor házvez volt...előtte pedig csak Sirius volt hv.Ezzel nem a mostani házvezetők érdemeit vagy tevékenységüket akarom kissebbíteni,csak sokkszerűen ért,hogy mennyi változás történt az elmúlt egy évben. Eddig valahogy átsiklottam ezen gondolataim felett.
Válasz erre
Daniel W. Mcload, tanar | 2005.10.04. 00:06:35
És ha egyetértesz, akkor ezzel a hszszel együtt az utolsó 6-ot törölném, hogy tényleg ne a vita határozza meg ezt a hírt.
Válasz erre
Daniel W. Mcload, tanar | 2005.10.04. 00:05:11
Előbbi hsz-edre: azt a sort, ha jól emlékszem, Fleur írta. Lehetne neki külön hírt nyitni, de azt csak Lortonos hírként kellene írni, szerintem. És úgy gondolom, hogy ezt Éámane meg fogja tenni.
Utóbbira: Nem fogom hagyni, hogy annak címszava alatt, hogy ne legyen vitatkozás, valami olyat írj ide, ami nem áll a realitás talaján. Tehát amíg beszélgetés megy, addig nem lesz vita. De ha kétes értékű kijelentéseket teszel, vagy valaki más, és meg kell védenem az igazságot, a tényeket, akkor írni fogok. Egyébként, itt, vitatkozni, nekem sem áll szándékomban.
Válasz erre
Ethan River-Woods, tanar | 2005.10.03. 23:58:30
De itt voltunk, ha nem is minden nap minden órában. Ezt azt hiszem mindenki érezte.

Mcload. Tudom, nehéz kérés ez feléd, pont tőlem, de legalább ebben a hírben ne a vitatkozás legyen az úr. Köszönöm.
Válasz erre
Ethan River-Woods, tanar | 2005.10.03. 23:57:22
"Még két fontos információ. Az új Lorton Házvezetőt pályázat útján fogjuk megválasztani. Addig a Főprefektus, és a prefektusok vezetik a házat."

Ennek nem lehetett volna egy új híret nyitni? Ha másért nem, legalább azért a megmaradt aprócska méltóságért, amink még van, főleg Fleurnek...
Válasz erre
Daniel W. Mcload, tanar | 2005.10.03. 23:57:11
Itt az ideje? Su több mint egy évvel ezelőtt ment el. Sirius és te is lassan már fél éve nem vagytok házvezetők, és Sirius az azt megelőző legalább félévben sem csinált már sajnos semmit sem.
Válasz erre
Ethan River-Woods, tanar | 2005.10.03. 23:49:19
Hát eljutottunk ide is.
Szivem sajnálom, hogy te is... avagy "Te is lányom, Fleur??"
A változások szele már elindult, talán itt is van az ideje, hogy a régi ex-legendák, mint Su, vagy Sirius, vagy éppen Fleur elhagyják a sulit... Csak sajnálom, hogy kénytelen vagy elhagyni azokat akiket imádtál.

A másik dolog, hogy ugye tudod, rengeteg női szivet törtél most össze azzal, amit rólam mondtál?:)
Válasz erre
Tecla Mizuno, ferfex | 2005.10.03. 22:57:25
*Megölelgeti Fleurkét, meg is puszilgatja, és egy ráadás mosollyal is jutalmazza, aztán eltrappol. Az egészhez már fűzött korábban kommentárt..*
Válasz erre
Szentgyörgyi Lilu, ferfex | 2005.10.03. 22:39:22
*nagyot sóhajt és nem szól semmit inkább..*
Válasz erre
Evee Ciryandil, tanar | 2005.10.03. 22:35:28
Az előző hsz Fleurnek szólt, ha nem lenne gyértelmű, csak közben megváltozott a hír.
Válasz erre
Carietta White, karpena | 2005.10.03. 22:34:33
*mélyet sóhajt, aztán eloldalog*
Válasz erre
Evee Ciryandil, tanar | 2005.10.03. 22:27:28
:((( Még mindig, de hát tudod, és azt is, hogy értem.
Válasz erre
Szentgyörgyi Lilu, ferfex | 2005.10.03. 22:14:22
Akkor olvasd el még egyszer...,a megoldást lásd a sorok között.
Válasz erre
Thomas Taylor, karpena | 2005.10.03. 22:11:07
Lehet, hogy én nem olvastam figyelmsen, de miért is távozik a köreinkből? Amúgy sajnálom, hogy lmegy. Én itt voltam már a kezdetől, és azért már hozzá szoktam az ön társoságát.
Válasz erre
Ikalav Ágnes, ferfex | 2005.10.03. 21:56:38
Szia Fleurke! *Zsepit lenget. Fehéret.*
Válasz erre
 

Friss hírek (összes)
Utolsó órák
  • Jelenleg nincs olyan friss óra a saját évfolyamodon, aminek még nem oldottad meg a házi feladatát.