A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
ÁlomVilág Halloween Tábor Pályázat 2007
2007.10.14. 20:29:49

Az ÁlomVilág Ismeretterjesztő Közhasznú Alapítvány pályázatot ír ki a klub Halloween táborában való résztvétel támogatására.
Pályázhat bármelyik ÁlomVilág-klubtag (minden személy, aki rendelkezik a 2007-es évre érvényes ÁlomVilág Klubtagsági kártyával), aki már legalább előjelentkezett az ÁlomVilág Halloween táborra.

Pályázati összeg

Pályázat benyújtható maximum 7.500 Ft összegre (mely a tábor díjának 50%-a), a pályázó igényei szerint. A pályázaton elnyert összeg mellett a pályázónak a tábor költségéhez szükséges további önrésszel kell rendelkeznie.
Ha valaki kevesebb napra jön táborba, illetve, nem kér reggelit (csak 18 éven felüliek esetében), akkor a pályázható összeg arányosan csökken a számára megállapított árnak megfelelően.

Pályázati keret

50.000 Ft áll az Alapítvány rendelkezésére a pályázók támogatására - Melyet, később, a források bővülése esetén az Alapítványnak módjában áll bővíteni.

Pályázat tartalma

- Rövid (nagyjából egy A/4-es oldal) szöveges indoklás, melyben a pályázó leírja, hogy miért van szüksége a támogatásra, a pályázó nevével, és életkorával együtt.
- Kiskorú pályázó esetén a szülők, nagykorú (nem eltartott) esetén saját kereseti igazolásokra. (Alkalmazottak esetében ezt a munkáltató, egyéni vállalkozók esetében az APEH állítja ki)

Beküldés, határidő

A megírt és beszerzett pályázati dokumentumokat az Alapítvány címére kell eljuttatni legkésőbb 2007. október 21-e (vasárnap) éjfélig. Postai és elektronikus leveleket is elfogadunk.
ÁlomVilág Ismeretterjesztő Közhasznú Alapítvány
1173 Budapest
Újlak utca 46 4/14
alomvilag@alomvilag.hu

Hiánypótlás

A pályázatok beérkezése és formai vizsgálata után az Alapítvány elektronikus értesítést küld a beérkezett anyagról, és szükség esetén egy alkalommal hiánypótlásra szólítja fel a pályázót. A hiánypótlás határideje 8 munkanap, de legkésőbb a pályázati határidő lejárta utáni második munkanap. (október 23.+2)

Elbírálás

A pályázatokat az Alapítvány kuratóriuma bírálja el októberi rendkívüli ülésén. A kuratórium a döntésnél elsősorban a beadott kereseti igazolások alapján rangsorol (a családban egy főre jutó jövedelem), azonban az alábbi tényezők előnyt jelentenek a pályázat elbírálása során:
- több testvér egyidejű jelentkezése
- ha a pályázó családjában három vagy több gyermek van
- egyedülálló szülő által nevelt gyermek
- ha a pályázó a 64/2004 (IV. 15) Korm. rendeletben felsorolt településeken él
Az Alapítvány minden pályázót írásban (elektronikus formában) értesít a pályázat eredményéről, és az odaítélt összegekről, valamint a pályázat teljes dokumentációját közzéteszi honlapján a pályázat lezárulta után.

A kuratórium döntése és annak kihirdetése után a nyertes pályázók (értesítés: elektronikus úton) a pályázat összegével csökkentett árat fizethetnek a táborért, illetve, ha már befizették a teljes árat, akkor a pályázaton nyert összeget az Alapítvány átutalással vagy készpénzben kifizeti számukra.

Megjegyzés: Az ÁlomVilág Alapítvány kuratóriuma fenntartja a jogát a pályázati kiírás megváltoztatására a határidő lejárta előtti 5 nappal.


Megosztás a Facebook-on
Hozzászólások
Aira Sullivan, neredin | 2007.10.29. 08:55:22
Hát én a Carrie által megnevezettek közé tartozom, így köszönöm szépen a képet és a jókivánságokat! :D És jó táborozást és halloweenezést mindenkinek!

Válasz erre
Szegfűszegi Szeréna, ferfex | 2007.10.28. 23:40:51
Igen, kellemes Halloweent, sok sok cukorkafosztogatást mindenkinek! Farkasok népe
Válasz erre
Carietta White, karpena | 2007.10.23. 14:40:58
Azért annak, aki nem jön, még így se, Kellemesen Rémes Halloweent! ^^


Válasz erre
 

Friss hírek (összes)
Utolsó órák
  • Jelenleg nincs olyan friss óra a saját évfolyamodon, aminek még nem oldottad meg a házi feladatát.