A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Martioni Házifeladatok 2
2004.09.15. 21:20:00 Harry Potter és a titkok kamrája

Jó reggelt, délutánt, estét minden diáknak, tanárnak!

Lejárt az első házi határideje, remélem mindenki elküldte, a többi már rajtam múlik, de igyekszem minél hamarabb eredményt hirdetni, pontokat osztani. Most azonban jöjjön a második könyvhöz kapcsolódó két kérdés.

1, Minden szentnek (:-)) maga felé hajlik a keze, ugyebár, és a második könyvben megjelenik néhány új karakter, és ezek közül az egyiket Lucius Malfoy-nak hívják. A feladat vele kapcsolatban pedig a következő: Keressétek ki az összes helyet, ahol felbukkan a könyvben, és azt is kérem milyen körülmények között. Végül egy kis értékelést, leírást kérnék róla, milyen szereplőnek ismerted meg te őt személyesen a könyv alapján (ez max 5-10 mondat legyen).

2, A 2. film és a könyv lényeges eltérései. Mi az amit megváltoztattak a filmnél, és mi az amit ti érdekesnek, és fontosnak tartottatok volna a könyvből és mégis kihagytak.

Plusz:

Akinek pedig se a könyv, se a film nincs meg (hogy ők is írhassanak leckét) a következő feladatot adnám fel: Egy kisebb vers, vagy elbeszélés formájában megírni Harry történetét, onnantól, hogy belépett a Titkok kamrájába. (Remélem a történetet azért ismeri mindenki, ha nem kitalált története is elfogadok, sőt...)


Jó háziírást mindenkinek!

A házikat a következő címre küldhetitek: lneo@mail.globonet.hu.
A házi leadási határideje következő hét szerda este 8 óra (plusz egy-kettő).

Természetesen nem jár jutalom az egyforma házikra, úgyhogy kéretik, hogy mindenki a saját munkáját adja be, NÉV, és HÁZ megjelölésével.

Lucius Neo

Megosztás a Facebook-on
Hozzászólások
 

Friss hírek (összes)
Utolsó órák
  • Jelenleg nincs olyan friss óra a saját évfolyamodon, aminek még nem oldottad meg a házi feladatát.