A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Martioni Házi Feladatok 4
2004.09.29. 21:12:18 Üdvözletem mindenkinek!

Előzőleg már fejtegettem, hogy mennyire rohan az idő, most ezzel nem is fárasztok senkit, úgyhogy csak annyit: Rémesen!

Lássuk inkább a 4. házit, ami a

Harry Potter és a tűz serlege című könyvhöz kapcsolódik.

De most megpróbálok már-már teljesen elszakadni a könyvtől, inkább csak a fő történését követnénk. Bár hagyok egy kiskapuk, azoknak, akik nem tartják magukat eléggé bátornak.

Elsőnek ezt is fejteném ki. A 4. könyv fő cselekménye a Trimágus Tusa. A feladat, pedig az lenne, hogy keressétek ki ennek a próbáit, és hogy hogyan szerepelt ezeken Harry. Ezért 5 pont jár (de a pontversenybe nem kaptok érte se ti, se a házatok pontot).

Vagy ha elég bátornak érzed magad, teljesítsd a Trimágus Tusát!
Ez már egy kicsit összetettebb, és természetesen több pont is jár érte. A tusára való bejutásért 5 pont, az első feladat teljesítéséért még 5, a másodikért 10, a harmadikért 15! A pontversenyben, pedig mindegyikért 1 pont, ami összesen 4-et eredményez.

Ez az a feladat, amihez egyáltalán nem kell a könyv, mindenki maga oldja meg a feladatokat, amit nem itt írok le, hanem minden teljesített feladat után kapják meg a résztvevők E-mailban. (És megjegyezném még azt is, hogy aki ezt válassza, az ne írja meg a másik feladatot, mert nem adok rá pontot, az csak a "gyávábbaknak" szól :-))
A Tusa a már leírtak alapján egy bekerülésből, és három próbából áll. Itt azonban, ha valaki nem tudja valamelyik próbát teljesíteni, nem mehet tovább, nem próbálhatja meg a következőt.

Na de nem is szaporítom a szót, lássuk a tusát!


A Trimágus Tusára péntek (október 1.) éjfélig lehet, addig kell jelentkezni a Tűz serlegébe dobott nevet és ház megjelölését tartalmazó cetlivel (magyarán E-maillal, amit szintén az lneo@mail.globonet.hu -ra kell elküldeni). Igen ám, de nem olyan könnyű ez! A tusára ugyanis csak a 17. életévüket betöltött varázslótanoncok jelentkezhetnek, és mi most úgy vesszük (muglikortól függetlenül), hogy mindenki 16 éves. A 17.-et pontban szombaton hajnalban ünnepelnénk. Tehát valahogy ki kell játszani a varázslatokat, amik védik a serleget, a fiatalok jelentkezéstől. De egy ilyen jó kis játékot/próbát nem akarunk kihagyni (már aki).

A feladat tehát az, hogy bele kell juttatni a nevünket a serlegbe. Erre nem kérhetünk meg senki idősebbet, és ugyebár különböző varázslatok is védik a serleget, de ha bele jut a nevünk, már biztosan be is jutunk a próbára.
Akinek ez sikerül, az szombaton megkapja egy válasz E-mailban az első próbát, amit előreláthatólag hétfőig kell megoldani (ebből viszont már látszik, hogy ez a házi nem szerdától-szerdáig tart majd).

Várom tehát a bátrakat, jelentkezzetek a Tusára!

A cím még egyszer: lneo@mail.globonet.hu


Tisztelettel: Lucius Neo

Megosztás a Facebook-on
Hozzászólások
 

Friss hírek (összes)
Utolsó órák
  • Jelenleg nincs olyan friss óra a saját évfolyamodon, aminek még nem oldottad meg a házi feladatát.