A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
FONTOS! Vírustámadás
2004.10.13. 16:51:41 Sajnálatos módon oldalunkat és a szervert többszöri támadássorozat érte. Ennélfogva tegnap (2004.10.11-én) az oldalt böngészve vírusok kerülhettek a számítógépetekre.
A károsodások elkerülése érdekében mindenkinek javasoljuk, hogy frissített vírusellenőrzővel ellenőrizze végig a gépét!
A vírusok jelentősen lassíthatják a gépeket, károsodást okozhatnak a fizikai alkatrészekben, valamint megakadályozhatják egyes programjaitok elindulását, továbbá számotokra felesleges és káros programokat és adatokat tölthetnek le a gépetekre.
Ezért kérünk mindenkit, védje számítógépét.
Itt található két különféle vírusírtó letöltési címe.
Mindenkinek ajánlom, hogy ha nincs a gépén vírusírtó, vagy nem működik, akkor ezek egyikét töltse le és telepítse, frissítse a legfrissebb adatbázissal, majd futtasa teljes keresés módban. Véleményem szerint két vírusírtó egyidejű telepítése felesleges.
Amennyiben technikai segítségre van szükségetek, keressétek szüleiteket, rendszergazdátokat, vagy engem a mcload@alomvilag.hu címen.
Két figyelmeztetés: a víruskeresőkhöz mindenképpen töltsétek le (a programokon belül lehet) a legfrissebb vírusadatbázisokat. A másik pedig, hogy ezek próbaidős programok. 15 ill. 30 nap elteltével meg kell vásárolni azokat, vagy el kell távolítani a számítógépről. (nem működnek az idő letelte után, addig viszont tökéletesen). Ezen probléma kiküszöböléséhez is kérjetek segítséget, ha egyedül nem megy.

Daniel W. Mcload
u.i.: most már semmilyen veszély nem fenyeget az oldalakon.
Megosztás a Facebook-on

Hozzászólások
 

Friss hírek (összes)
Utolsó órák
  • Jelenleg nincs olyan friss óra a saját évfolyamodon, aminek még nem oldottad meg a házi feladatát.