A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Boldog születésnapot Kristóf! - Változott az időpont!
2009.12.04. 22:12:32

Gondoltátok volna, hogy lassan már nyolc hónap telt el az első karpenás nyílt hétvége óta? Hosszú idő ez bizony, de nem kell nekikeseredni, az ünnepet ülő alom-lakók mindenkivel megosztják mindazt a jót, amivel Karpena Kristóf előtt tisztelegnek. A Bak jegyében napvilágot látott ösvényalapítónknak ajánlva rengeteg program fogja színesíteni valamely januári hétvégét.
A jó hírnek azonban ezzel még nem szakad sora, hiszen ez a hónap egy új évszak kezdete is egyben, a téli időszaké. Tehát nem is kell mást elképzelned, mint egy érdekességekkel és lehetőségekkel teli születésnapi partit, a decemberi táj minden szépségével és a havas-jeges szórakozások örömével gazdagítva.

Kössétek fel a gatyátokat, és pattanjatok élre, mert bizony csúszós élményekben lesz részetek. Ez a két nap is szélsebesen fog elsuhanni korcsolyán száguldozó önmagatok mellett, és mi mindent elkövetünk, hogy közösen jobban megismerhessük Karpena Kristófot. Lesz mulatság, lesznek nevetések, és garantáltan lesz, mikor veszettül kell összpontosítanotok, hogy semmi ne terelhesse el a figyelmeteket. Ha pedig kirázna a hideg, a forralt bor majd felmelegít, és a második nap végén tortába fojtjuk örömünket.


Előzetesnek pedig most legyen elég ennyi, karikázzátok be a naptárban a dátumot, véssétek fel nagybetűkkel Karpena nevét, és jöjjetek el. Meglássátok, nem lesz érdemes kimaradni.


Technikai okok miatt a nyílt hétvége januárra tolódik. Megértéseteket köszönjük!


Megosztás a Facebook-on
Hozzászólások
Kisházy Rella, neredin | 2009.11.21. 12:25:46
Én is. Viszem mind a két karim:D
Válasz erre
Darvasi Miriam Vilja, lorton | 2009.11.19. 20:39:49
Csatlakozom az előttem szólóhoz. ^^
Válasz erre
Árnyas Xénia, karpena | 2009.11.19. 20:16:38
Jól hangzik. Ha nem jön közbe semmi, itt leszek. *vigyorogva nézi a tömeg elborzadó arcát*
Válasz erre
 

Friss hírek (összes)
Utolsó órák
  • Jelenleg nincs olyan friss óra a saját évfolyamodon, aminek még nem oldottad meg a házi feladatát.