A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Off-time játék
2009.12.15. 15:32:40
Kedves mindenki!

Sok visszajelzést hallottunk már arról, hogy mennyire is jó lenne off-time játékot játszani. Erre természetesen van lehetőség, még ha nem is ez a fő profilja a Martionnak.
Amennyiben élni kíván valaki ezzel az opcióval, kérünk titeket, minden bejegyzésetek elejére tegyétek ki szögletes zárójelek, hogy hol és mikor játszódik pontosan az adott dolog. Valahogy így:

[Budapesti utcák, tegnap éjjel]
vagy
[2009.10.22, budapesti utcák]


Ezzel kapcsolatban szintén megemlítendő dolog a korhatáros játékok, amik egyrészt nem biztos, hogy tökéletesen illenek egy iskolához, főleg a tizenkét-hároméves gyerekekhez, de ha már úgy alakul, hogy az MSN már nem elég a részletek kifejtéséhez, ugyanúgy minden hozzászólás elejére kéretik kiírni, hogy milyen kor alatt nem ajánlott az olvasása.
Kérlek titeket, ésszel bánjatok ezekkel a lehetőségekkel, és maradjatok igényesek mind témakörben, mint szóhasználatban.

Közérdekű hirdetés még: A fejlesztőiken készített jegyzetek innentől kezdve a súgó menüpont alatt található meg.

További kellemes játékot!

Manassé
Megosztás a Facebook-on
Hozzászólások
Manassé Messalin, tanar | 2009.12.13. 11:08:21
Nem kell mindenféleképpen hónapokon át húzni egy játékot. Még csak nem is ezt reklámoztuk, csak egészen egyszerűen panasz érkezett rá, hogy nem lehet fagyasztást csinálni, és majd később folytatni. Ez annak, aki már használt ilyesmit, szerintem nem újdonság, másoknak viszont lehetőség. Nagyjából ennyiről van itt szó.
Válasz erre
Csatári Szabó Kornél, karpena | 2009.12.12. 19:58:33
Kedvesek vagytok, de ennek az off-time engedélynek nem sok jelentősége van szerintem. Én pl. erre vagyok berendezkedve, és köszi, hogy megengeditek (bár nekem eddig se voltak gátlásaim xD), de nem tudok mit kezdeni vele, ha egyszer az egész fórum valós idejű, egyrészt keresnem kéne olyan játékosokat, akik elviselik, hogy így egy-egy játék heteken (esetemben inkább hónapokon) át tart - másfelől meg ennek értelme sincs, ha egyszer az egész szitu értelmét veszti ez alatt, mert közben már tök más történik a fórumon. Rossz nekem - meg ezek szerint másoknak is :Đ.

(megjegyzés: sztem egy elkerülhetetlen fagyasztás adott pillanatban még nem off-time játék)
Válasz erre
Gedeon Lenke, tanar | 2009.12.12. 11:08:31
Szia,
nem nagy kérés, szívesen segítek/ünk. :)
madarles_kukac_hotmail.com <- ez msn meg emilcím is. ^^
Válasz erre
Darvasi Miriam Vilja, lorton | 2009.12.08. 18:17:14
Előbbi dolog már régebb óta használatos volt többeknél, de azért jó dolognak tartom, hogy most már "hivatalosan" is alkalmazható. Utóbbival nagyjából ugyan ez a helyzet. Összegezve: tetszik, remélem jó lesz és nem élnek vissza a dologgal. ^^
Válasz erre
Kruppa Erzsébet, karpena | 2009.12.06. 15:09:43
Szerintem előbb-utóbb látszani fog az előnye az off-time játékok lehetőségének. Merthogy vitathatatlanul kényelmes megoldás. Így ha munka van közben, vagy egyéb más dolog jön adódik hirtelen, akkor sincs para. Szóval szerintem jó lesz ez.
A másik fele meg már jó ideje napirendi pont volt, nem? Vagy legalábbis többször felmerült a téma, szóval tök jó, hogy most így lett. És remélhetőleg tényleg nem fog vele senki visszaélni.
Válasz erre
Rossel Norbert, tanar | 2009.12.06. 14:24:05
Hát... én eddig is használtam ezeket a dolgokat, amikor szükség volt rá. :D
Válasz erre
Manassé Messalin, tanar | 2009.12.06. 00:31:55
Írok egy hozzászólást, és nem azért, hogy annak örüljek, első lett, hanem azért, hogy megnézzem, mennyire olvassák el az emberek a híreket, és a kommenteket.
A visszajelzés ugyanis jó, anélkül nem tudunk dolgozni. És mindenfélével szeretnénk segíteni a kommunikációt. Ehhez azonban kellenek a játékosok véleménye is ^^
Válasz erre
 

Friss hírek (összes)
Utolsó órák
  • Jelenleg nincs olyan friss óra a saját évfolyamodon, aminek még nem oldottad meg a házi feladatát.