A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Táboros modul - OLVASD EL!
2011.09.02. 11:56:31

A Núber kutatóintézet felhívása

Június harmadikán a szobi térségen, Ipolydamásdon egy eleddig feltáratlan, erősen mágikus, kelta síremlékre leltek. A megtaláló egy helyi lakos, aki saját parcelláján bukkant rá a leletekre, melyek származása feltehetően az időszámítás előtti negyedik századra tehetőek. A kutatóintézet ezért keresi a vállalkozó régészeket, történészeket és csapatukat, hogy július elején részt vegyenek a kutatásban és a hely feltérképezésében.
A csapatba épp úgy keresünk biztonsági és technikus személyezetet, mint kutatókat, továbbá az esemény nyilvános, ezért várjuk szeretettel a média képviselőit, a támogatókat illetve az érdeklődőket.

Núber Cecília

//useres információk
Az alábbi ÁlomVilág főoldali hírben található minden információ a táborba való jelentkezésről, időpontokról, árakról, valamint a modulhoz alkotható karakterekről: http://www.alomvilag.hu/index.php?mode=hirek&id=29
A főoldali hír a megjelenés után frissült a következőkkel, ezért itt is megosztjuk:

Kérünk minden játékost, hogy legkésőbb 2011. június 20-áig küldje be a karakterkoncepcióját a meselo@alomvilag.hu címre! Ez nagyon fontos, hogy egyeztetni, véleményezni tudjuk azokat, és meg tudjuk írni a karakteralkotáskor szétosztható Tapasztalati Pontokat (ennek alapja a karakter tanulmányai és munkái, így kérjük, a koncepcióban táblázatos vagy lista formában tüntessétek fel a tanulmányokat és a munkahelyeket). Köszönjük!
//

Megosztás a Facebook-on

Hozzászólások
 

Friss hírek (összes)
Utolsó órák
  • Jelenleg nincs olyan friss óra a saját évfolyamodon, aminek még nem oldottad meg a házi feladatát.