A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Nemes Ábel

 
Beosztása: a Mana K.Ú.T. tulajdonosa
Nem: Férfi
Életkor: 44 (születésnap: július 18.)
Testalkat: Nem túl magas, nagyjából 180 centiméter, amelyhez karbantartott testalkat társul.
Vonások: Arca elég jellegzetes, aligha keverheted össze bárkivel is az utcán.
Szem: Kék
Haj: Rövidre vágott barna, előfordul azonban, hogy időnként hosszabbra hagyja.
Általános öltözet
Változatos. Nem veti meg a farmer és póló kombinációt, ennél azonban jellemzőbb, hogy inget visel, kivéve amikor motorral indul útnak. Munkája azonban gyakran megköveteli az öltönyt, így annak viselése sem jelent számára problémát.
Első benyomás, kisugárzás
Nem az a típusú férfi, aki után megfordulnak a nők az utcán, mégis van benne valami, ami adott esetben felhívja rá a figyelmet. Talán csak a tetoválások miatt, vagy a jellegzetes, rosszfiús mosolya miatt. Ismerős lehet azonban újságokból is, még ha csak ritkán is adja arcát egy-egy reklámhoz, nyilatkozathoz.

Leírás

1979. július 18-án született Esztergomban. Épp negyed órával előzte be őt testvére - Káin -, akivel annak ellenére, hogy két külön petéből származnak, szinte elválaszthatatlanok a mai napig. Kisgyermekkoruk átlagosnak mondható, ha normálisnak tekintjük, hogy mióta járni tudnak, apjuk verekedni tanítja őket, és mióta elbírnak egy fegyvert, lőni járnak. No meg pólyás koruktól fogva egy misét sem hagytak ki. Na jó, talán mégsem teljesen átlagos a család. Hamar megmutatkozott az is, hogy ugyanazon géneket örökölték szüleiktől, valamint az is, hogy a negyedórás átok meghatározza majd az egész életüket valószínűleg. Vadmágiájuk ugyanis szintén ennyi eltéréssel jelentkezett, és ezúttal is ő volt a lassabb. Ennek örömére be is íratták őket a Mirarxba. Ekkoriban történt édesanyjuk hirtelen és természetesnek még véletlenül sem mondható halála. Persze ezt ekkor a fiúk még csak sejtették. A kapocs édesapjukkal szorosabb lett, így érkezett el a nap, hogy a Martionba indultak. Ferfex Farkas ösvényére kerültek, felettébb jó humoruk miatt sokan kedvelték őket, bár mindig megvan az emberekben egy bizonyos fokú tartás, ha látják, mennyire szoros a két testvér között a kapocs.

A Martion után még mindig nem váltak szét útjaik. A Kormonra mentek, hogy mindketten fejlesszék a tradíciójukat. Ezután viszont míg Ábel elvégzett egy kereskedelmi iskolát, Káin az ELTÉre ment mágiaelméletet tanulni. Itt fogalmazódott meg benne a korszakalkotó ötlet a manatöltő-állomásról. Miután a fiúk elvégezték az újabb iskolát, nekiálltak tervezni a céget, közben kicsit a varázstárgyak világába is beleásták magukat. Az utolsó lépés egy cégvezetői képzés volt, majd apjuk támogatásával megalapították a Mana K.Ú.T.-at.

2012. július végén, a zavargások idején a fővárosban tartózkodtak. Természetesen nem vonultak be elemi mágus létükre, így a falka ellen indultak, amikor meglátták, mi folyik az utcákon. A Hegyalja úton csatlakoztak a harchoz. Hiába az életen át tartó tréning, egy vértigrisre nincsen felkészülve az ember. Így történt, hogy Káint bemarták. És láss csodát, Ábel pontosan negyed órát tartotta még magát, mikor testvére elérte őt – természetesen esze ágában sem volt rátámadni saját védelme érdekében. Így a következő – rendes – telihold alkalmával már együtt fedezhették fel az erdőt csekély számú falkatársaikkal.


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.08.04. 20:11:41

Ez a karakter a Mana K.Ú.T. céghez tartozik.

Üzenet küldése