A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Theobald Liliána

 
Beosztása: Táncos, vállalkozó
Nem:
Életkor: 26 (születésnap: december 21.)
Testalkat: Magas, kortársai közül kitűnik a maga 185 centi körüli magasságával, és első körben inkább nézik csontosnak, vékonykának, pedig ha alaposabban szemügyre veszik, van némi szálkás izomzat rajta.
Vonások: Talán kicsit erőteljesebb vonásokkal rendelkezik, de mosolya kifejezetten szép, bájos.
Szem: Égszínkék.
Haj: Szőkésbarna, általában hullámos, de bizonyos alkalmakkor kiegyenesítve hordja.
Általános öltözet
Ruhatárában igen nehezen lelünk fel nadrágokat, mindig törekszik a csinos öltözködésre, viszont ügyel arra, hogy ne lépjen át egy határt, nem akar ledér benyomást kelteni. Imádja a világos színű ruhákat, a rakott szoknyákat, a mintás harisnyákat… és hordana magassarkút is, ha nem lenne épp elég magas.
Első benyomás, kisugárzás
Elsőre sokak egy nagyra nőtt, szőke buta libának gondolhatják, aki csak táncolni tud, másra nem igazán alkalmas. Ha viszont több időt tölt vele az ember, rájöhet hogy kifejezetten kedves, nyitott, dinamikus ember, aki bár kifejezetten jártas a művészetek terén mégse csak annak szenteli idejét, sok más számára érdekes dologba szívesen belefog. A segítőkészségére se lehet panasz, akit te törékenynek hiszel az bármikor szívesen segít cipekedni… de ha egyszer fülön csípett, onnantól nem ereszt.

Leírás

„Ha a táncunkat nézed, a szívünk szavait hallod.”

Mi jut eszébe a Theobald névről?
- Hű, ő valami zeneszerző volt, nem? Valami… nem tom. Lajos? Fene tudja. Hallottam, hogy annak idején ő olyan mázlista volt, hogy nem csak a halála után került a köztudatba, hanem még bőven élt, mikor már agyonajnározták.
- Ó, ó, Theobald Lőrinc, ismerem, nemrég olvastam róla az egyik konteós blogon! Ó, hogy mit? Csak annyit, hogy azt mondják ára volt annak, hogy felfedezték, és nem véletlenül tűnt el szőrén-szálán harmincöt éves korában. Meg hogy bizonyos források azt állítják, hogy huszonhat éves korától nem öregedett semmit! Tuti valami vámpír karolta fel, aztán mikor eljött az idő, akkor… fú, erre több elméletem van! Meghallgatod?
- Theobald Lőrinc, természetesen. Remek művész volt a maga korában, korszakalkotó elme, aki nem véletlenül játszott neves embereknek, és élte egy idő után a szinte már úrinak nevezhető életét. Megdolgozott érte. Vajon mennyi csodát alkothatott volna még, ha nem hal meg olyan korán…?

Mi jut eszedbe a Theobald Liliána névről?
- Höh, az meg ki? Jaaa, hogy a Zsiráf! Karpenás kis fruska, egyszer sikerült kifognom, hogy elém ült órán… de legalább volt mire fognom, hogy miért nem a táblán lévő dolgokkal foglalkozom.
- Az az égimeszelő? A minap tesin nagyon durva volt. Én már ott lihegtem a második kör után azon a hülye futáson, ő meg… mintha semmi baja nem lenne, szépen tempósan csinálta a dolgát. Pedig azt hittem, hogy egy piperkőc csitri…
- Órákon kívül keveset látom, általában Marótra megy, ha jól tudom, akkor valamelyik magántanárához. Most vagy azért, mert mindenből korrepetálni kell, olyan hülye, vagy valóban azért, hogy az aero mágiáját és a tánctudását fejlessze. Bár azt is pletykálják, hogy az egyetemista táncpartnere most dobta ki… még én se tudom ezt pontosan.

„Pörgök
a szoknya
fodra száll,
tekereg a tér
selyemfonál,
hűvösen, fájón tekeredik,
lihegek, forgok, holtra szorít,
szédülök, nincs én, nincs, csak a tánc,
nincs, csak a kötelék, nincs, csak a lánc,
forgás és pörgés rabja vagyok,
tekereg a tér és körbeforog,
a közepe forró széle hideg
ég jég fordulj
szédülj szédülj
nincs soha
nincs soha
nincsen
vége
sem
mi
nek”


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.03.02. 12:36:21

Ez a karakter a [Cs] Theobald család tagja.

Üzenet küldése