Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/martion.alomvilag.hu/fooldal.php:494) in /var/www/martion.alomvilag.hu/alomvilag_header.php on line 3
A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Doroghy Viviána

 
Beosztása: az 52-es birtok úrnője, a Nyíregyházi Porondszínház igazgatója
Nem:
Életkor: 29 (születésnap: november 02.)
Testalkat: Magasabb nőszemély szemrevalóan formás lábakkal, alkattal.
Vonások: Mediterrán népek asszonyainak határozott ám mégis megkapó vonásaival bír.
Szem: Vörösbarna, különleges árnyalatú tekintetében könnyen elveszik az ember.
Haj: Természetesen hosszúra hagyott barna tincseit többnyire kiengedve hordja.

Általános öltözet
Hétköznap futnál össze vele? Talán fel sem ismered, noha magassága miatt nem feltétlen veszik bele a tömegbe. De ruházatra átlagos, szinte már lezser.
S ki az a szemrevaló díva a porondon? Az is ő, bizony. Legyen szó fess zakóról vagy görög istennőket idéző lenge ruháról - A legegyszerűbb anyagdarabot is képes úgy viselni, hogy az remekül álljon neki. Egyszerűen ösztönösen ráérez arra, mik azok a szabásvonalak, amik kiemelik alakját, hosszú virgácsait. Vallja, hogy a jó ruha inkább sejtet és keveset mutat...

Első benyomás, kisugárzás
* Általában: Piszokmód könnyű megkedvelni, láthatóan nem veszi teljesen komolyan az életet. Kissé önző és rosszmájúak szerint nem teljesen oké minden már a fejében. De több évszázadon túl ne csodálkozzon senki, ha az ember nem egészen normális! Épp olyan átlagos, mint az élők és aurája alapján is egyszerű mágusnak tetszik, ha kimozdul otthonról. Márpedig szerinted kinek a kedvéért teszik estére a NyNyNyulak a meccseiket?

* A porondon: Nem fogod felismerni kapásból, csak ha meregeted a szemed felfelé a lengőtrapézok irányába. Uralja a teret, magával ragad minden mozdulata, és - még ha nem is kimondottan az eseted -, elvarázsol és kissé talán belé is szeretsz, míg az előadás bűvköre tart.

* Éjlények közt: Többnyire kedvelni szokták ők is, hisz semmivel sem viszonyul máshogy hozzájuk, mint az átlag mágusokhoz. Sőt, talán még jobban is szívleli őket, főleg „a sajátjait”. Előszeretettel tegez le mindenkit, kevés ember van, akiket magáz. Sőt, ha birtokúr lennél, abban a ritka kegyben részesülhetsz, hogy olykor a birtokod száma lesz a neved.


Leírás

Bár szívesen mesél artista múltjáról, sokan tudni vélnek olyan dolgokat, hogy jóval régebbre húzódik vissza a története, mint azt hangoztatja. Van például egy mendemonda a varázstudók körében, mely hősnőjének leírása szinte teljesen ráillik. Egy Trastámara-ház beli hercegnőről szól, aki annak idején igényt tartott anyja trónjára, ám végül saját testvére hirdetett ellene halálos parancsot...
Hogy tényleg ő e ez a lány, nem tudni. Olykor tagadja, máskor sejtelmes mosollyal bólint rá és talán még fel is hoz is egy-két légből kapott történetet azokból az időkből, ha úgy tartja kedve.

Amit azonban biztosan tudhat róla, aki megfelelő helyen keres utána, hogy 1990 óta van az 52-es birtok (Nyíregyháza) az ő felügyelete alatt. Ekkor vette fel a Doroghy Viviána nevet is.
Az elmúlt huszonkét évben nem nagyon mozgott semerre, csupán az országon belül utazgatott. Pedig elmondásai alapján előtte bejárta szinte egész Európát! Erről árulkodik az is, hogy folyékonyan beszél spanyolul és franciául; valamint olaszul, angolul és németül is meg tudja értetni magát.
2000-től saját „vállalkozásba” kezdett: megalapította porondszínházát, mely látványvilágban jóval felülmúlja az egyszerű cirkuszokét; vetekszik az Üvegpalotáéval – igaz a két teljesen különböző atmoszféra miatt lehetetlen összehasonlítani őket. A cirkusz előnye talán annyi, hogy nincs helyhez kötve, mint a palota, így a vidéki közönséghez is könnyebben el tud jutni.

Megfakult képeslapok {spoiler alert!}

Ismerősök

Keress fel, ha:
... ha késztetést érzel arra, hogy megismerkedj velem vagy már ismersz, de régen láttam a képedet.
... ha problémád akadt az 52-es birtokhoz tartozók bármelyikével.
Belső üzenetben keress, a további elérhetőségeim ott elkérhetőek! :)


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.08.15. 17:06:20

Ez a karakter a Nyíregyházi Porondszínház céghez tartozik.

Üzenet küldése