A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Tibay Veronika

 
Beosztása: az Atlantisz Társkereső Iroda vezetője
Nem:
Életkor: 56 (születésnap: február 10.)
Testalkat: Magassága és alakja miatt tökéletesen megfelel annak az úgynevezett "modell alkatnak", de nem abból az anorexiás fajtából. Csak kicsi választja el a 180 centitől, és mondjuk úgy, hogy "jól tartja magát".
Vonások: Mint a legtöbb nő, ő se szeret a koráról beszélni, de mikor elárulja, sokakat meglep vele: bár egy-két ránc már az ő arcán is megjelent, de nem számottevő, vonásai még mindig olyan lágyak, mint ifjabb korában, ajkai teltek, mosolya magával ragadó. Ha azt akarja, hogy megjegyezd, te megjegyzed.
Szem: Feltűnően kék szemek, sokakat először a tekintetével fog meg az első találkozás során.
Haj: Szőke, a vállai alá ér, és egy leheletnyit hullámos.
Általános öltözet
Munkájából adódóan annyi kosztümje van, hogy annak egy külön szoba kellene, ha nem léteznének tértágító varázslatok - ez utóbbi darab meg a világon fellelhető minden színben. Bizony, minden alkalomra, minden ügyfélhez meg kell találni a tökéletes darabot, az ilyen találkozókat nem szabad csak úgy, félvárról venni! Nem fukarkodik kiegészítőkkel sem, de tudja, hogy hol a határ a giccses és az elegáns között.
Munkán kívül szeret inkább nőiesebb darabokban járni, de sose kirívó, elvégre azt vallja, hogy egy nő ne külső adottságaival vonja magára egy férfi figyelmét.
Első benyomás, kisugárzás
Ő az a tipikus üzletasszony, aki bizony él az égtől kapott adottságaival: van egy megfelelő karizmája, amivel fel tudja hívni magára mások figyelmét, kellemes beszélgetőtárs is lehet egy nyugodt délután, de akad akinek feltűnik, hogy néha olyan, mintha elemezné a másikat. Ahogy múlnak a percek, egyre inkább eléri, hogy csak a vele lévő partner beszéljen, miközben ő csöndesen hátradől, mintha csupán csak valami mesét hallgatna, minek végén ő leszűrheti a tanulságot - de csak gondolatban, kimondott szavak nélkül.

Leírás

Látod, így jön majd az öregség, udvariasan. (...) Nem dráma az öregség, ne félj. Egy napon hírt kapsz, ennyi az egész. Felnézel a munkából és az életből, szórakozottan, s aztán készségesen mondod: "Igen, igen. Meg kell öregedni. Egy pillanat még, valamit akartam... Mit is? Igen, élni. Tudom, most már késő. Mehetünk." - Márai Sándor

Semmiben se született többnek, vagy különbnek, mint egy átlagos halandó. Bár varázstehetség nagy ajándék, de mindkét szülője mágiahasználó volt, így mikor jelentkeztek nála az első jelek, miszerint egy napon pálcát foghat a kezébe, azok nem jelentettek meglepetést senki számára. Így hát Veronika megszületett, növekedet, és megfigyelt. Valahogy nála az a bizonyos „Miért?” korszak hosszabb ideig tartott, mint másoknál, minden történésre tudni akarta a választ, de talán leginkább azok érdekelték, amik az emberek tetteivel voltak kapcsolatosak. Lassacskán mintha egyre értőbb fejjel hallgatta volna mások történeteit, mintha képes lenne beleérezni magát a helyzetükbe. Ez arra mutatott, hogy nem kis empátiával lett megáldva a kisasszony – bár az más kérdés, hogy nem mindig él vele.
Martionos éveiben leginkább a befolyásoló mágiák terén jeleskedett, ha mindenképpen ki kell emelni valamit, de amúgy sose törekedett a feltűnése. Volt egy vele született karizmája, de azt nem arra használta ki, hogy a figyelem középpontjába kerüljön, inkább csak akkor élt vele, ha a szükség úgy hozta.
Mikor eljött az idő, hogy valamely felsőoktatási intézmény tanulója legyen akkor mutatkozott meg rajta igazán, hogy előszeretettel halogatja a fontos döntéseket. Az első komoly kapcsolat, az első szakosodás megválasztása… nem, ő valahogy mindig úgy volt vele, hogy még van ideje, ráér dönteni. Ezért is ment inkább egy gyógymasszőri tanfolyamon, majd egy fodrászképzésen is részt vett – így helyezkedett el végül egy szépségszalonnál.
Mint minden munkahelyen, ő is megjárta a ranglétrát, a söprögetéstől kezdve a hajmosáson át, bár az tény, hogy igazán rossz feladatokat sose kapott – volt annyira meggyőző, hogy ezeket elkerülhesse. Eközben persze elkerülhetetlenül hallgathatta vendégei történeteit, sirámait, gondjait és bajait… egy idő után pedig szükségét érezte, hogy ellássa őket egy-két tanáccsal. Ekkoriban jött rá, hogy van érzéke a dologhoz, elvégre a legtöbb sugallata bevált, egyik visszatérő ügyfele még azt is felajánlotta, hogyha ilyesmivel szeretne foglalkozni a jövőben, akkor szívesen támogatja. Feltehetőleg ez adta meg a kezdő lökést Veronikának, hogy harminc évesen újra iskolapadba üljön, elvégezze a megfelelő tanulmányokat ahhoz, hogy pszichológiát hallgathasson, ez után pedig az előbb emlegetett ügyfél, családja, és egyéb hitelezők segítségével megalapította saját kis „birodalmát”, az Atlantisz Társkereső Irodát.
Karrierje azóta sínen van, cége prioritásai az évek során egyre inkább kiterjedtek, hírneve is kifejezetten jó színben tüntette fel a nőt, viszont bizonyos dolgokban még mindig egyhelyben toporog. Hiába a társkereső cég, ő maga még sose volt házas, a gyermekáldásról meg aztán ne is beszéljünk. Szinte még a mai napig is úgy van vele, hogy ráér ezekkel később foglalkozni, hiszen ő a munkával jár jegyben… de ahogy múlik az idő, ő maga is érzi, hogy az a végtelennek hitt idő lassacskán kicsúszik az irányítása alól, elvégre az emberek érzelmeibe hiába lát bele, az évek múlása felett nincs hatalma. Mit sem ér az általa hajszolt egészséges életmód és önmaga nyugtatgatása – hamarosan már nem halogathatja azokat a bizonyos „nagy” döntéseket.

Egy adott párkapcsolat kialakulásánál személyiségvonások befolyásolják a stabilitást és a harmóniát. Az önzés, a türelmetlenség, a makacsság, a gyávaság, a megalkuvás, ez mind-mind látható egy embernél. És nemcsak látható, hanem az illető ember verbálisan is, szavakban is minderről úgy beszél, hogy nem is tudja, hogy ő valójában ezt mutatja. - Csernus Imre

„Ahol az elveszett lelkek egymásra találnak!”

A cég születése a 2005-ös évre tehető, eleinte csak egy fős alkalmazotti gárdával, hiszen Veronikának azon időkben szüksége volt valakire, aki eligazodik a gazdasági életben.
A kezdeti évekre vezethető leginkább a társkeresői vonulat, mivel ahogy a piaci elvárások változtak, úgy alakultak az intézmény szerepkörei is.
Napjainkban a cég több lábon is áll: egyrészt továbbra is segít az ügyfeleknek megtalálni a „tökéletes társat” (legyen ez egy életre szóló, időleges, vagy csak egy futó kaland), ami magában foglalja a tanácsadást, személyiség fejlesztő programokat és az egyéb, társasági rendezvényeket, amiket teljesen az iroda szervez le.
A 2008-as évben tovább bővítették az intézmény kínálatát: az akkoriban nyílt egészség centrum életvezetési tippekkel látja el vendégeit, személyre szabott útmutatókkal, öltözködési és étkezési ötletekkel gazdagítva az érdeklődőket. Idővel egy wellness központot is hozzá csatoltak a centrumhoz, ahol nem csak a kikapcsolódásra vágyók érezhetik jól magukat, hanem a további életvezetési tanácsokra szorulók számra biztosítja a hosszabb időre történő bentlakást.
A vállalat központja Budán található, de egyéb ingatlanok is a tulajdonát képezik a teljeskörű kiszolgálás érdekében.


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.08.16. 13:53:06

Ez a karakter az Atlantisz Társkereső Iroda céghez tartozik.

Üzenet küldése