A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Herczeg Tünde

 
Beosztása: Karpena ösvényének Mentora


„Múltba nézni: tapasztalat,
jövőbe pillantani: felfedezés,
jelent figyelni: élet.”
Nem:
Életkor: 38 (születésnap: szeptember 11.)
Testalkat: Abszolút nőies. A férfiak szeme azonnal megakad rajta.
Vonások: Szépséges-mosolygós, mindemellett gyakran fordul elő, hogy játékosan grimaszol – amitől csak még helyesebb lesz.
Szem: Az eredeti színe kék, de előszeretettel hord olyan lencsét, amely elszínezi.
Haj: Születésétől fogva egyenes, hamvas-szöszi, de az azonnali szeszélynek gyakran adóz más színekkel, formákkal.
Általános öltözet
Tipikusan az a fajta, aki akkor is gyönyörű, ha ráadják a mosdóajtót. Többek szerint különben majdnem ekkor a legszebb, hiszen így a hátulról fedetlen marad.. (Megjelenés: 15) Ennek ellenére szívesen hord nőies holmikat – ejtett vállú blúz, hosszú szoknya – melyek színvilágát ügyesen kombinálja. Ha épp ujjatlan ruhát visel, akkor látszik a felkarján körbefutó tetoválás, mely már első pillantásra is valamely ősi nép rovásírására hasonlít.
Első benyomás, kisugárzás
Magával ragad, és visz még egy darabig (Energikus). Nevet, kacag, körbetáncol – elesik – ha kérdezed elmondja s közben gesztikulál – valamit tuti lever (Ügyesség: 8) – de van, hogy csak csendesen figyel, kissé összehúzva szemeit, s ravasz mosolyra húzva szép vonalú száját.

Leírás

Mondj neki egy kultúrát, mondj neki egy helyszínt bárhol a világon: ő ismeri, leginkább a mágikus vonatkozásokat, elmondja neked, mik a jellegzetességei, s mi a hasonlósága más népekkel. Jó szeme van ehhez is, máshoz is (Észlelés: 15). Talán a legjobb szó rá a „női kalandozó”: rengeteg az élménye, akad jó is, akad rossz is, de mindkét esetben tud nevetni magán. (Tudós, Intelligencia: 15)
Saját bevallása szerint rengeteg dolgot kipróbált, és még ezer más hasonló vár rá, hisz nagyon fiatal még. Habitusa és mérhetetlen kíváncsisága ellenére nem kimondottan meggondolatlan (Akaraterő: 11, Körülményes), és – bár eddig nem sok lehetősége akadt bizonyításra – magasabb pozícióval is megbirkózik (Vezető).
Kiváló tulajdonságainak hála borzasztóan tehetséges az Idézések terén (Veszett tehetség), illetve születésétől fogva látja az aurákat.
Rossz tulajdonságai is akadnak, mint mindenki másnak. Kicsit túl sokat foglalkozik a külsejével (Piperkőc), illetve elég körülményesen étkezik (Ínyenc): minden nap más nemzet ételét részesíti előnyben, és nem hajlandó két egymást követő nap ugyanazt enni. Kifejezetten gyönge (Fizikum: 6), és rosszul viseli az ütlegeket (Alacsony fájdalomküszöb), valamint meggyőződésből nem hajlandó sem embert, sem állatot bántani (Pacifista). Azt pedig tapasztalatból tudja, hogy átlagosnál alig erősebb mágiája (Mágia: 11) nem segíti ki a nehéz helyzetekből (Túlfejlett).

Mindent összevetve Tünde szerethető egyéniség, könnyen barátkozik, nyílt, és mivel könnyen megtalálja a hangot az ifjabb nemzedékkel, bizakodva tekint eme helyettesítési munka elébe.


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2011.08.31. 00:45:32

Üzenet küldése