A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Kahr Hunor

 
Beosztása: az EnergetiKara Kft. bájitalmestere
Nem: Férfi
Életkor: 32 (születésnap: június 17.)
Testalkat: Nagyjából olyan 175 centi felett van valamennyivel és látszik rajta, hogy foglalkozik eleget a testével, szeret sportolni.
Vonások: Erőteljes vonásai vannak, kifejezetten férfiasak, de mosolya valahogy mindig olyan kisfiúsra sikerül, ártatlan hatást kölcsönözve neki… pedig nem az. Nagyon nem az.
Szem: Világoskék
Haj: Rövid, szőkés-barna, de inkább már világosbarnának nevezető, amit kifejezetten szeret zselézni.
Általános öltözet
Szereti a póló-farmer párosítást, nem viszi túlzásba az eleganciát, csak ha ne adj isten valami miatt arra köteleződik. Inkább a lezserebb holmik a zsánerei, legyen kényelmes, minthogy feszengjen benne.
Első benyomás, kisugárzás
Kifejezetten társasági alkat, könnyedén kezdeményez beszélgetést bárkivel, van egy szociális érzéke. Szeret a figyelem középpontjában lenni, de megvan ő a háttérben is, víg pofával hallgatva a többiek elbeszéléseit.

Leírás

„Helló Beni!
Igazából csak azért írok, mert akadt egy icurka-picurka gondom és hálás lennék, ha tudnál segíteni. Ó, igen, már hallom is, ahogy mondod: „a te icurka-picurka gondjaid mindig hatalmas problémát jelentenek”. Figyu, most tényleg nem érek rá a részletezésre, csak abban reménykedem, hogy a levelem előbb jut el hozzád, mint én magam. Nem lennék elég egyértelmű? Dobbantanom kell németből, de igen gyorsan, vagy különben még nagyobb feketebáránya leszek a családomnak, mint eddig bármikor. Apa asszem nem lenne túl boldog, ha gemmárius helyett az egyik fia börtöntöltelékké nőné ki magát… azt hiszem, akkor már inkább kiegyezik egy bájitalossal is. Legalább visszasírná a mostani időket és nem cseszegetne… mindegy, a lényeg az, hogy szoríts helyet, órákon belül jövök. Ja, és tüntesd el a levelet, etesd meg a kutyáddal, vagy amivel akarod. Még csak az kéne, hogy ideig eltaláljanak a német szimatok és miattad bukjam le. És nem. Nem mehetek haza. Most még magyarázkodjak anyáméknak is, hogy mit keresek itthon? Jobb, ha minél később szembesülnek vele, hogy már nem a németek között lézengek… nem véletlenül választottam azt a sulit!

Hatalmas üdvözlettel haverod, Hunor”


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.04.15. 13:30:29

Ez a karakter az EnergetiKara Kft. céghez tartozik.

Üzenet küldése