A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Blaskovits Konrád

 
Beosztása: Stílustervező és szabó
Nem: Férfi
Életkor: 65 (születésnap: december 07.)
Testalkat: Átlagosan magas, zömök, erősnek tűnő, de valójában kényszerítetten egyenes háttal tartott alak.
Vonások: Erősek, élesek, markánsak. Nagy, jellegzetes orral, és meghatározó ''T'' vonallal ellátva.
Szem: Furcsán szétszórt, sötétbarna, meleg tekintet. Ám ha fókuszál, a figyelmét nem kerüli el semmi.
Haj: Sötétbarna, majd' fekete, gondosan nyírt. Ősz szálat nagyítóval sem találni benne.

Általános öltözet
Minőségi zakók a szürke, fekete és barna eleddig soha nem látott árnyalataiból. Öltözéke legtöbbjét maga készíti, de ha nem is, minimum saját kezűleg válogatja a nemzetközi tervezők kínálatából. Mindig makulátlanul jelenik meg, mintha a bőre és egész teste része lenne a kiváló öltözet. Hozzá eredeti bőrcipőket, és lakkcipőket húz. Mindenből csakis a legjobbat.

Első benyomás, kisugárzás
Erős megjelenése, határozott fellépése, pattogós szavai teszik megjelenését átlagon felül emelkedővé. Furcsán feszes a figyelme, mégis szétszórtnak tűnik, ha nem merül a munkájába, vagy nem direkte koncentrál valamire. De ha rád néz avagy megpillant valamit, nincs menekvés az éber szempár elől. Alapos és könyörtelen. Merev, határozott, tisztaszármazású férfi, és a legrosszabb értelemben vett sznob.

Leírás

Dolgozik, hát persze. Nem is oly távol az ajtótól, egy emberszerű állványon feszülő ruhakölteményen. Egy szögletes, zömök, szürke zakóba csomagolt váll, háttal a belépőnek, munkájával elfoglalva... Először fel sem pillant, csak a lánya szépen zengő hangja kell hozzá, hogy észrevegyen. Aztán erős orgánum, pattogós hang, ahogy szabadkozik, és laza, mégis profi mozdulat, amint a keze alatt lévő dolgokat rendezni kívánja. A fekete keretes olvasószemüveg lánca a nyakában. A tekintet, ami fölötte kinéz barna, erős, némi kritikus szigorral és furcsán mindemellett némi szórakozottsággal mér. A kissé szögletesnek tűnő arcon az ötvenes éveit kezdő férfiak jellegzetes ráncai ülnek - és a Blaskovits orr.
Blaskovits Konrád
Bólint a kézfogás után, a keret fölött elnéző barna tekintet pár másodpercig még fürkészi az arcot, aztán mintha elvágták volna, hangosan levegőt vesz, és fordul el. Ha csevegni jöttél nem a megfelelő pillanat. Még vár rá a munka...

Felszerelés és egyéb mesélői információk:

Aktuális állapot:
Ma is vélhetően saját keze munkáját viseli. Meghökkentően lágy, karamellszín öltönyt, szigorúan kötött nyakkendővel. Lábán fényesre suvickolt cipő. Kifogástalan és minőségi.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2009.08.11. 01:26:40

Ez a karakter a Blaskovits Szabászat és Ruhaszalon céghez tartozik.

Ez a karakter tagja a Családnak.

Üzenet küldése