A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Szeleczky Barbara

 
Beosztása: Pultos
Nem:
Életkor: 39 (születésnap: április 12.)
Testalkat: Átlagos magasságú, karcsú.
Vonások: Bájos az arca, szép a bőre, csak az orra sikerült egy kicsit nagyra.
Szem: Apró, kék szemek.
Haj: Festett szőke, kicsivel váll alá ér, általában kivasalva hordja.
Általános öltözet
Pénze az nincs, de sikerült félretennie pár darabot a nagy csőd előtti időkből így akár márkás cuccokban, drága cipőkben is láthatod. Szinte mindig ugyanazt a gyöngysort viseli a nyakában.
Első benyomás, kisugárzás
Aranyos, mosolygós valahogy mégse szokták elsőre megkedvelni az emberek. Hogy az affektáló hanglejtése tehet-e erről, vagy hogy kicsit fenn hordja az orrát? Döntsd el magad!

Leírás

Barbara a "Családba" született huszonnyolc évvel ezelőtt. Édesanyja sajnos nem élte túl a szülést. Apja, Szeleczky Márton, egy befektetési holdingot birtokolt és igazgatott, de mindig maradt ideje az egyetlen kislányára, és mindig gondoskodott róla hogy Barbi mindent megkapjon - akár anyagiakat, akár figyelmet és törődést. Anyját nem gyászolta, hisz természetes volt neki hogy nincs. Apja és az éppen aktuális bébiszitter jelentette neki a családot. Persze a nagybetűs Család többi tagjával is rendszeresen találkozott a rendezvényeken és jó kapcsolatban állt mindenkivel.

Természetesen a Martionban végezte el a középiskolát és szinte kitűnő eredményekkel érettségizett le. Innen a Corvinusra vezetett az út ahol Közgazdaságból és Nemzetközi gazdálkodásból is lediplomázott, 6 éven belül. A szőke haj és a Barbi név ellenére nem olyan buta ő mint amilyennek kinéz.

A diploma kézhezvétele után Apja mellett kezdett el dolgozni és már épp kezdett belerázódni az üzleti világba amikor az egész élete a feje tetejére állt.

Az apjáról kiderült hogy a Családellenes Fehér Mágia Pártjának (is) mosott pénzt a holding keretein belül. A bizalmas információk valahogy kiszivárogtak és a Család előtt nem volt kegyelem. A Szeleczky-ágat nem csak kitagadták a Családból de ki is semmizték, Mártont pedig valós és koholt vádakkal lecsukatták a következő húsz évre. A per sokáig elhúzódott, közben az FMP is feloszlott, de ez már nem érdekelte a bírót. Elúszott a rózsadombi villa, a nyaralók, az autók, a vagyon... egyszóval minden, Barbi pedig egyedül maradt Budapesten pártízezer forinttal a zsebében. A vezetéknevéről mindenkinek csak a simlis ügyek és a sikkasztás jut eszébe így sem a mágusvilágban, sem a talanok közt nem talált munkát a pénzügyi szektorban. Éhenhalni nem akar így múlt héten szétküldte önéletrajzát több üzletbe, étterembe, még kocsmába is és most várja a válaszokat. Csak remélni tudja hogy kihúzza valahogy amíg eláll a vihar.

Aktuális állapot:
A Krimóban használos piros-sárga kombóban nyomul, a gyöngysorát persze most is viseli.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.03.10. 13:08:05

Ez a karakter a Krimó céghez tartozik.

Üzenet küldése