A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Louis Trinobie

 
Beosztása: Világjáró
Nem: Férfi
Életkor: 27 (születésnap: december 30.)
Testalkat: Meglehetősen nagydarab, jó testfelépítésű, noha nem túl magas - 175 cm.
Vonások: Teljesen átlagos, semmivel sem rí ki az átlagemberek közül.
Szem: Erőteljes kék, talán az egyetlen, ami kimondottan szép benne.
Haj: Szalmaszőke, kicsit kusza, de rövid.
Általános öltözet
Az a fajta, aki szeret kényelmesen öltözni: farmer, ing, bőrcipő az átlagos napokon. Ám gyakran látni az 1800-as évek végére jellemző, ma "steampunk" stílusnak nevezett öltözetben. Voltaképpen elég változatos ruhatárral bír férfi létére, de ennek ellenére soha nem volt az a piperkőc típus.
Első benyomás, kisugárzás
Nem szimpatikus. Van benne valami, ami eredendően taszítja az embereket, noha a modora nem ad erre okot. Ezen felül ha az ember nem is jó megfigyelő, egy pár perces beszélgetésből akkor is szinte azonnal kiderül, hogy vámpír, mert mintha csak mutogatná hegyes szemfogait, ezen felül pedig auráját sem rejti véka alá. Nekromanták nagyjából kétszáz évesre saccolják a csontjai alapján.

Leírás

Az utóbbi néhány hónapban gyakran fordult meg Budapest különböző részein, leginkább az olyan bárokban, kocsmákban látni, ahol a vámpírok nyugodtan étkezhetnek. Nem igyekszik (ezzel) megszegni a törvényt, az átlag mágus járókelőt is megszólítja, ha épp éhes.

Láthatóan különösebb cél nélkül sétál az utcákon, nézelődik, színházba jár, ismeretségeket köt. Mostanában programozással foglalkozik, vámpírkörökben azonban Európa szerte más oldaláról ismerik: a hírek szerint Louis (ahogy manapság hívatja magát, ámbár az idősebb vámpírgeneráció más neveken is ismerheti) nemcsak kiváló katona, de otthon van a ballisztikában, és remekül ért a fegyverek forgatásához, illetve készítéséhez. Nem beszélve arról, hogy kitűnő mágus.

Aktuális állapot:
Sötét farmer, fekete bakancs, világoskék ing, fekete kordkabát. //Aktuális megjelenés: 10//

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.04.10. 17:39:18

Üzenet küldése