A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Dr. Sarnyai Zakariás

 
Beosztása: Ortopéd-traumatológus rezidens


Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat:Maróti Mesés Molyhok
Nem: Férfi
Életkor: 35 (születésnap: április 01.)
Testalkat: Daliás, kifejezetten - már ha zsánered egy magas, csontos kaszáspók. Félpók, mert csak négy a végtagjai száma.
Vonások: Húzni-vonni kéne az arcán a beretvát. Nyaktájékon főleg, úgy egy idő után legalábbis mindenki így látja. Viccen kívül (létezik ilyen..?) rendszerint borostás, de állandóan vigyorgó képén komolyság csak akkor ül, ha sebesültet lát.
Szem: Bőrtípusának ellentmondóan sötétkék, szép metszett íriszű - tévedés ne essék, nem lesz így belőle mindjárt négy. Még csak az kellene, bár a kaszáspóknak annyi járna. Vagy egy kicsit több. De osztott. Vagy metszett. Volt már, hogy sárgállani láttad..?
Haj: Kócos, szalmaszerű, szőke. Ha egy ló kerülne fölébe, akkor jóízűen falatozna.
Általános öltözet
Trendteremtő, de nem trendrakó. Pólófeliratra kívánkozik minden, amit mond – mi több, fel is írja rájuk. Hiába küldöd el a Levi's-hez, minden farmere lóg rajta. Foltozd be mágiával, kiderül, hogy a másik oldalon is nagy rá... Blaskovitsra meg nincs lóvé. Marad a hülye feliratos póló, amiből annyi van, mintha otthon pólónyomója lenne (lehet, hogy van?), meg a lógós farmerek.
Első benyomás, kisugárzás
Sugároz, és benyom. Megszólal, és be akarod verni a képét. Nem, néha abszolút nem vicces, bár ő maga rettenetesen jól szórakozik, javarészt nyelv-nemtudásából fakadó szójátékain. Széles mosoly, mindenjáték. Furcsa mozgáskultúra, ami túl extrém ahhoz, hogy szépnek lehessen nevezni. De láttad már sebesült ember előtt? Lehet, hogy neki is van komoly oldala.

Leírás

   Láttad már közlekedni? Tiszta édes, ennyi erővel a falon is mászhatna (Ügyesség: 19, Macskaügyesség), valszeg feltapadna valami csillócskákkal. Kérdés azonban, hogy képes volne-e megtartani magát odafent. Azt mondják, ez a típus még a saját súlyát sem tudja elbírni (Fizikum: 8, Gyenge találat, meg különben is: Marfan-kór de ez nem fért fel a karakterlapra), mitöbb, előfordulhat, hogy egyszerűen - eltörik. Mindenesetre a gyerekeket nem vele riogatják (Megjelenés: 11), bár valószínűleg ha részegen dalol (Beteges mánia: cigaretta, Coronita), akkor érdemes kiszaladni a világból. Mindazonáltal (ahogy Tuvok mondaná, ugye) ki nem néznéd belőle, de a szöszke kóc alatt más is van ott, mint szalma meg széna meg viszkóz. Okos (Intelligencia: 15, Tudós) a kölyök, mert valahogy csak felvették abba a Szerpentáriusképzőbe. Ez jó, mert ha megfájdítja a fejed a sok baromsággal, képes rádnyomni valami fájdalomcsillapítást (Bűbájok: 14), és biztos lehetsz benne, hogy nem szúrja el, mert iszonyat tehetséges (Mágia: 17). Ez nagy dolog volt tőle, hiszen a játékokon kívül régen semmi sem érdekelte (Sakk: 11), és amilyen vakon mer (Vakmerő), és kitartó (Akaraterő: 15, Rendíthetetlen), bizonyos, hogy észreveszi (Észlelés: 13), ha eltört a lábad. Mondhatod, hogy nem nagy cucc, az neked is feltűnik - igenám, de ő azt is megmondja, hogy melyik részednek a mijének a hovája (Orvoslás, Anatómia: 17). Ha szerencséd van, be is kötözi (Elsősegély: 17), és szövődményként megúszod néhány iszonyatos, fájó poénnal. Különben hovatovább már neve van a szakmában (Híres), és ha nem vigyáz a világ, lassan végre Dr. Sarnyai Zakariás lesz. Ijesztő, mi?


   Nagyon jól (Kiváló tulajdonságok) tol bizonyos dolgokat - pölö talicskát - de az biztos, hogy mindig is konyított a kotyvalékokhoz (Veszett tehetség: Bájitalok). Imádja ezt a világot. Folyton új és új dolgokkal kísérletezik (Kíváncsi), és mióta a Főnixben dolgozik, majdnem minden szabadidejét a laborokban tölti.
   Könnyen előfordulhat, hogy a királylányból békát csinál (Átváltoztatások: 17). Valszeg azért megy ilyen jól, mert meglehetősen sokat látni a rosszarcú, gyilkos természetű Sonkoly társaságában. Azt mondják, egyszer még kalózok is voltak. Hűha.
Egyébként sasold meg a fülét. Gyakorta virágzik (Botfülű), talán ezért van az, hogy ha énekel, akkor a madarak leesnek a fáról. Még szerencse, különben ezt varázslattal képtelen lenne megoldani (Jövő hiánya II: Átkok), legfeljebb meggyőzhetné azokat a madarakat, hogy úgy érzik, most feltétlenül le kell esniük holtan a fáról (Veszett tehetség: Asztrálmágia).
   Hallottad már beszélni? No nem telefonon, azon maximum a kikapcs-bekapcs-hívásindít gombokat találja meg (Talanismeret: 6), ami elég is. Imádott és leendő asszonykájával, Abigéllel úgyis személyesen beszél. A világ végére is elmenne érte, és amikor felajánlották, hogy bizonyos... ehm... körülmények rendeződése után megkapja idehaza is a szerpentárius-képzési lehetőséget, mitöbb, gyakornokként is dolgozhat, mindent otthagyott, amit Franciaországban felépített fél év alatt. De onnan is simán térmágiával jött haza, mert repülni, azt max ha páros lábbal rúgják (Jövő hiánya II: Repülés). Azt tudod, hogy mi az anyanyelve? Jó kérdés, mert ő sem tudja. Beszél egy keveset franciául, és kicsit többet magyarul (Francia nyelv: 8, Magyar nyelv: 9), de szójátékainak, félreérthető mondatainak igazi forrása, hogy nem beszéli jól a nyelvet. Egyiket se.
   Családi kapcsolatait tekintve nincs sok minden egyébként. Apja valahol vidéken él, sárga rózsás kertben, jó arc igazi műszer-ész, mindemellett szabadidejében országos sakkversenyeket nyer. De merthogy ne legyél annyira elégedett azzal, hogy végre elhagyta az iskolát, hát van neki egy unokahúga. Kitti legalább olyan hülye, mint a bátyja, de mint azt tudjuk: "Sarnyainak lenni annyit jelent, hogy sohasem kell azt mondanod: sajnálom."

Tudsz titkot tartani? Mert most jön az a rész, amitől a fogaid is összekoccannak, amitől kiver a víz, valami, ami nem hétköznapi. Olyasmi, amit nagyon kevesen tudnak az úriemberbe bújt kaszáspókról.


   Pár éve történt valami, ami megváltoztatta az életét. Nem, nem nyert a lottón, és nem kezdett el L'oreal termékeket használni. Büntetőmunka közben az erdőben vadászott Messalinnak gyógynövényeket. Volt akkora barom, hogy bement hozzá franciául forrócsokit kérni. Fogadás az fogadás. Aztán szembejött vele valami, ami szőrös, nagy, büdös, és harapós. Azóta az este óta minden hónapban egyszer kiszőrösödik. Ilyenkor persze erősebb lesz (Fizikum: 12), és valamivel jobb a látása-szaglása (Észlelés: 15), de valszeg még Brengel Erhard se tudná megberetválni, olyan szőrös lesz.
   Azért a fekete hajú csontropesz hathatós segítségével megtanult pár trükköt. Száz, hogy minden eldobott fadarabot visszahoz, és kiváló halottat játszik, de ezen felül némi fájdalom árán képes teliholdon kívül is átváltozni (Alakváltó: 16). Emellett meg hidd el, elég neki egyféle alak, tuti soha nem fog másfélét akarni. Minek, ha ez egy életre szól? (Jövő hiánya II: Abeomágia)
   Nade. Mivel jár egy ilyen? Egyébként nem volt túl labilis sohasem, amúgy is elég nehéz elérni, hogy bármit komolyan vegyen, de ha mégis így jár, a szeme besárgul, a termete megnő (Veszett agresszió). Amúgy is majdnem két méteres langaléta fickó, de így meg aztán pláne törékeny kosaras. Le akarod szerelni? Csapj az orrára (Gyenge pont). Visszavonulót fúj, még emberalakban is. El tudod ezt képzelni? Igazi kiskutya fíling. Nem elég ez a látvány? Várd meg, míg elfeledkezik magáról, leül a földre, és a hátsó lábával vakarja meg a füle tövét. Ilyen hosszú végtagokkal nemhogy képes rá fizikailag, de meg is teszi. Mitöbb: adj neki pillangókat egy üres szobában, és vagy két órát is elvan (Játékos). Komoly problémája az, hogy túlságosan is látszik rajta, hogy micsoda valójában, így aztán azok, akiknek jó a megfigyelőkéjük //vagyis 13, vagy annál magasabb az Észlelésük - a szerk.//, azok rögtön kiszúrják, hogy mi is ő (Falkaszag). Főleg, ha netán húst rendelne melletted... mert a bolondja leginkább akkor szereti, ha még mozog (Vadász).

   Egyébként ha meg akarod találni, akkor ugorj be a Főnix Könnyébe. Az intenzíven kisegít, amikor épp nem előadásokra lohol. Belgyógyásznak tanul épp, lassan kifejlett kuncsaftköre van, jobb, ha tudod, hogy Séll Ádám is közéjük tartozik. De az is frankó ötlet, ha veszel egy üveg Coronitát, és meglengeted valahol Budapest utcáin...

//Extra idióta user várja türelmes játékostársai jelentkezését belső üzenetben. =)))//


Aktuális állapot:
Öltözet:
Farmer, szürke póló (amin felirat hirdeti: "A Darwin díjra hajtókat keresem"), tornacipő.
Felszerelés:
Általános orvosi pakk, cigaretta, koffeintabletta, fókuszeszköz, telefon, 2 adag holdkontroll, varázstárgy, ami elrejti az orrok elől, hogy likantróp.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2009.03.04. 00:12:24

Ez a karakter tagja a Családnak.

Üzenet küldése