A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Bárkay Sebestyén

 
Beosztása: Kormon Lehel Tehetséggondozó tanulója

Nem: Férfi
Életkor: 33 (születésnap: október 24.)
Testalkat: Nyúlánk, 190 centis magasságával kicsit túlnő az átlagon. Inkább a szálkás izomzat jellemző rá, túlsúlynak pedig a közelébe sem jár, vékonynak mondható.
Vonások: Ha nem lengené körbe az a baljós kisugárzás… vonásai lágyak, mégse nőiesek, ajkai teltek, de nem túlságosan, bőre eléggé sápadt, viszont neki ez jól áll. Arca jellegzetes, nem egy könnyen felejthető egyén.
Szem: Szürke - és mi minden kiolvasható belőle. Az a hideg, rideg távolságtartás és ez mintha párosulna valamiféle önhittséggel, lenézéssel. Szépek, mégis a hideg futkos tőlük a hátadon.
Haj: Rövid, egy leheletnyit hullámos, világos fürtök, melyek végképp a szőke herceg hatás tökéletes kiegészítői lennének, ha nem róla volna szó.
Általános öltözet
Mindig elegáns, és csupa fekte-fehér. Törekszik az egyszerűségre, nem hivalkodó, ennek ellenére látszik, hogy nem a legolcsóbb üzletekben vásárol, ad megjelenésére. Hivatalos eseményeken ingek, öltönyök, zakók, kényelmes bőr cipők, puha kesztyűk… nem, sétabotot nem fogsz látni nála. A hétköznapokban se nagyon veszi lezserebbre, de ha akar, könnyedén beleolvad a tömegbe.
Első benyomás, kisugárzás
Baljóslatú és kellemetlen. Arca mosolytalan, tekintete hűvös, előfordul, hogy a szavakat szinte csípőfogóval kell kihúzni belőle – de abban sincs semmi köszönet. Nem egy vidámságtól kicsattanó társaság, mintha mindig körbelengené valamiféle sötétség, ami miatt többek kerülik őt, főleg „balesete” óta. Külseje alapján lehetne magával ragadó jelenség… de mégse az. Ha pedig néha napján felfelé görbülnek ajkai… attól is leginkább kiráz a hideg.

Leírás

1989. 12. 15.

(…) „Szeretettel meghívjuk Önt, és kedves családját December 20-ra, a Bárkay kúriában tartandó ünnepélyre, ahol bemutatjuk családunk legújabb tagját, Bárkay Ödön és Hatvany Flóra közös, elsőszülött gyermekét, Sebestyént” (…)

2000. 09. 03.

„Drága Anyám!
Baj nélkül érkeztem meg Marótra, utam zökkenőmentes volt. Az iskola valóban olyan különleges, mint amilyennek leírtad, mégis hiányolom az otthoni, nyugodt környezetet. Apámnak üzenem, hogy a Karpena ösvény diákja lettem, ami bizonyára jobb kedvre deríti majd őt. Levelem most rövid lett, túl sok elintézendő dolgom akad még, de ha igényt tartasz rá, következő üzenetem hosszabb lesz.
Üdvözlettel fiad: Sebestyén”

2006. nyarán
„Tisztel Bárkay Sebestyén!
Örömmel értesítjük, hogy ön felvételt nyert a Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Karára. Az évnyitóval egybekötött eskütételre augusztus 30-án, 16 órakor kerül sor.
Üdvözlettel: Dr. Karádi István”

2008. 11. 13.
„Jerne.
Idegesít, hogy folyamatosan küldözgeted nekem a leveleidet. Reméltem, hogyha nem válaszolok, akkor felhagysz ezzel, de úgy látszik, tervem nem ért célt. Igen, jól vagyok, és igen, szeretek itt tanulni. Nem, nem unalmas, és személy szerint engem nem zavar, hogy a mágia itt teljesen ismeretlen dolog. A szerpentárius munka számomra… túl egyszerűnek tűnt. Nem láttam abban semmi kihívást, hogy holmi varázsitalokkal, és pálcasuhogtatással gyógyítsak. Lehet nem ilyen egyszerű, mégis, én másra vágytam. Ha egy nap traumatológus leszek, akkor… mindegy is. Igen, igazad van, foglalkozhattam volna a jóslással is, de könyörgöm, mihez kezdtem volna vele? Elszegődöm cirkuszi habókosnak? Nevetséges.
És igen, Zalán jól van, a haja ugyanolyan vörös mint eddig. Ó, hogy nem ez az információ érdekelt? Hát, ez van. Ha kíváncsi vagy rá, akkor neki írj, ne nekem.
Üdv: Sebi
Utóirat: NE írj!”

2010. 02. 25.
„Fiam, makrancosságod nem vezet sehova. Attól még, hogy valamit nem akarsz, még nem válik beteljesíthetetlenné. Ellentmondtál nekem mikor arra kértelek, hogy légy a König Akadémia diákja. Beletörődtem, hogy üldözd azt a semmirekellő álmot, hogy embereket ments meg, mert abban bíztam rájössz: ennek semmi értelme. Még ma se ébredtél fel ebből az tévképzetből, ez tény, viszont vannak kötelezettségeid annak ellenére is, hogy önfejűen ágálsz ellenük. Mordai Esztella egy igazán szemrevaló, kedves hölgy, nem is értem igazán, hogy mi kifogásod lehet ellene. Sebestyén, én valójában nem kértelek arra, hogy elvedd. Kötelezlek erre, mert nincs más választásod – mint apád, jogom van dönteni efelől. Öregbítenünk kell a nevünket, és ha ehhez egy jó házasság kell, akkor az meg is fog történni – akár akarod, akár nem.
A kézfogót legkésőbb télen megtartjuk, jegyességeteket is beütemezzük a megfelelő időpontokra. Nincs értelme a fölösleges sirámoknak fiam. Amíg az én örökösöm vagy, az én pénzemből élsz, így enyém a végső szó.
Embereld meg magad.”

2010. 11. 16.
„(…)Nagy szeretettel meghívjuk december 10-re, 20 órakor tartandó eseményünkre, ahol Mordai Esztella és Bárkay Sebestyén megtartják ünnepélyes kézfogójukat.(…)”

2011. 03. 07.
„Adonyi.
Emlékszel ugye, hogy utolsó levelemben azt írtam neked, hogy ennél nem lehet rosszabb, igaz? El kell vennem egy nőt, akinél karót nyeltebbet nem szült a föld, akinek konzervativistása nem ismer határokat, és mégis, elviselhetetlenül buta. Igazából már kezdtem beletörődni. Végül is, tarthattam volna szeretőket, ugye? Nem nagy dolog, manapság kinek nincs? De valami közbejött. Ott is járatod a magyar lapokat, vagy talán tőlem értesülsz erről először? Hogy az egész hóbelevanc egy hatalmas vérfürdővé alakult, egy vérfarkasnak köszönhetően? Merényletről suttognak, és valamiféle cselszövésről, minek köszönhetően Esztella meghalt… ó, ez még nem is lenne baj, egek, innék is annak a dögnek az egészségére! Nem. Az a bolhás, undorító teremtmény majdnem engem is darabokra tépett. Meghalhattam volna, és néha elgondolkozom azon, hogy talán úgy lett volna a legjobb. Élek, de a telihold… förtelmes. Gyűlölöm ezt az egészet, hisz nem elég az átok, nem… eltanácsoltak a SOTE-ről. Mert persze, a mágus kezek oda is elérnek, és féltek attól, hogy egy vérfarkas talán a túl sok vér láttán elveszíti az önuralmát… és persze, arról se feledkezzünk meg, hogy én már emberi alakomban is tudok fertőzni. Egek. Egy szörnyszülött lettem. Eddig csupán a viselkedésem alapján neveztek annak az emberek, de mostanra… vége van. Mindennek. Már csak egy valami hajt igazán: hogy megtaláljam azt az átkozott vérfarkast, ezért jelentkeztem át a Kormonra. Miért? Jóslás. Igen, tovább akarom fejleszteni, hátha meglátok valamit, hátha felnyílik a szemem, és végre képes leszek azt is észrevenni, ami igazán fontos lehet, nem csak halovány, érthetetlen jeleket. Bosszút akarok Kornél. Azt akarom, hogy szenvedjen… legalább annyira, mint én. Vagy… jobban. Jóval jobban.”

2012. 08. 26.
„Fárasztó amit csinálsz Sebestyén. Azt hiszed, hogy ez vezet valahova? Hogy mindenféle hókuszpókuszt tanulsz, gömbökkel, tarot kártyákkal és teafüvekkel játszol? Ez nem egy mese édes fiam. Itt nem fog hirtelen feltűnni a férfi, akinek arád halálát, és a saját magad nyomorát köszönheted.
Haszontalan vagy. Egy valamire való Családos hölgy se menne hozzá egy eszeveszett alakhoz, akit csak valami torz cél vezérel. Arról már ne is beszéljünk, hogy az újdonsült korcs génjeidnek köszönhetően végképp nem kíváncsiak rád. Mára már kénytelen vagyok belátni, hogy többet kellett volna próbálkoznunk anyáddal. Hittem benned, reméltem, hogy egyszülött fiam beváltja majd reményeim, de hatalmasat csalódtam. Szerencséd van, elvégre ha lenne öcséd, már kitagadtalak volna. Így viszont… talán egy nap találok neked valakit. Nem lesz olyan tökéletes mint Esztella, de ne aggódj fiam. Attól még, hogy vidékre menekülsz holdtöltekor, mindenki tudja mi megy végbe olyankor – és ezzel a problémával kell minden alkalommal megbirkóznom, mikor arát keresek a számodra. Ne félj. Találok is. Biztos akad valaki, aki szeretne egy házi kedvencet…”


Aktuális állapot:


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2006.11.28. 02:10:37

Ez a karakter a [Cs] Bárkay család tagja.

Ez a karakter tagja a Családnak.

Üzenet küldése